Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Íme a negyedik tv spot. Azért picit gyengének érzem ezeket. Illene azért több olyan jelenetet beletenniük ami nincs a trailerekben. Így olyan az egész mintha csak újravágták volna őket.

Hozzászólás ideje:
Én úgy emlékeztem hogy 4-5 éve még olyasmiről volt szó hogy Lucas lesz a rendező. Most akkor ő csak a sztorit adja? Akkor ehhez se sok köze lesz, kár.

Executive producer és story lesz Lucasé. És persze a Lucasfilm készíti, szóval 'csak' a pénzt adja hozzá. ;)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megtartották a titkos premierjét a Star Treknek, és a visszajelzések 99%-a isteníti a filmet, és a legjobb Star Treknek tartja, amit valaha a világ megalkotott eme bolygón ;):D

Itt vannak összeszedve a vélemények

http://www.aintitcool.com/node/40684

http://www.slashfilm.com/2009/04/06/early-...n-austin-texas/

Na én ezt letesztelem, május 8 irány a mozi ;)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

J.J Abramst én jó filmesnek tartom, szerintem egy jó kis Trekket hozott ő össze. Dzséjt magvas kritikáját majd várom tőle a blogján ;)

Hogy jobb lesz e , mint az Avatar? Majd elválik ;)

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, így talán kisebb az esélye, hogy a mozba úgy ülsz be, hogy nem láttad még a trailerek és spotok által az egész filmet. Szóval szerintem ez jobb megoldás.

Én azért szeretem ha kellően felketik az érdeklődésemet a film iránt. Persze nem kell minden poént lelőni, de ügyes szortírozással meg tudnák oldani, hogy azért a filmben is maradjon meglepetés. Az SW-nél pl nekem tetszik az a sok tv spot téma. ;)

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy a TS csak PG-13-at kapott. De sajnos egyre jobban szigorodnak a korhatár törvények Amerikában és világszerte, ezért a filmesek úgy próbálják megvágni az egész filmet, hogy minél lightosabb korhatárbesorolást kapjon és így minél többen ülhessenek be a moziba.

A Watchmen tudtomma R besorolást kapott, ami elég kemény filmeknek jár. A filmet 150 millióból készítették + marketing költség. Egy hónap alatt 100 millát sikerült kb összekaparnia, és már sokam bukásról beszélnek.

Hozzászólás ideje:
Úgy tűnik az amerikaiak előbbre hozták 2 nappal a premiert. Biztos nem tudták elviselni, hogy a magyarok 1 nappal korábban lássák. ;)

Mit? A Salvationt? Azt itt két héttel később mutatják be ;)

Hozzászólás ideje:
Világviszonylatban már visszahozta a Watchmen a költségeket. Amerikában bukott, ez tény. Sajnos.

Sajnos a filmesek meg csak Amerikában gondolkodnak, az ottani bevétel a lényeg ;) Nem tudom, mi bajuk az innen befolyó zsével.

Szerintem nem a filmeket kéne lájtosabbra készíteni, hogy a kölkök is beülhessenek rá (hát nem is tudom, az ilyen megközelítés miatt meg talán elpártolnak az idősebb nézők, totál magát generálja a folyamat), hanem a filmezés óriási költségeit lejjebb vinni. Még az effekt mozikét is. Jah, mondjuk egy A-listás sztárnak jár a 15-20 milla, stb. Valahogy ebben kéne inkább változtatni.

Nem jó hír ez a PG-13-as besorolás.

Az viszont igen, hogy a Trek-mozi tetszett a közönségnek, akik látták ;)

Hozzászólás ideje:
Sajnos a filmesek meg csak Amerikában gondolkodnak, az ottani bevétel a lényeg ;) Nem tudom, mi bajuk az innen befolyó zsével.

Mert innen nem folyik be semmilyen pénz se (szinte), mindet a forgalmazók kapják.

Amúgy láttam akkor pár hete a Watchment, tetszett is, de nem nézném meg újból. Tipikusan az a helyzet amikor amikor a film forrása (a képregény) nagyon jó, de a film nem is az hogy rossz, de nem nyújt semmi többet annál. Azt hiszem ehhez tehetségesebb rendező kellett volna, aki nem csak szinte képről-képre filmre viszi az anyagot, de valami pluszt is ad hozzá. De voltak benne igazi badass jelenetek, és a látvány se volt elhanyagolható. Mégis sugárzik az egészből hogy ez nem egy film, ez egy mozgó képregény. Ami ott működik az nem biztos hogy a vásznon is ugyan úgy működik - hiába van nagy mélysége a történetnek.

Persze a rendezőt is megértem, a rajongók már a befejezés módosítása miatt a fejét akarták.

Összességében jó film, de lehetne sokkal jobb is.

Ja amúgy Oldie, tényleg nem egy TDK. ;)

Hozzászólás ideje:
Nem jó hír ez a PG-13-as besorolás.

No para, legalábbis a készítők szerint. A PG-13 már a kezdet kezdetén el lett döntve, de McG és a többiek is megígérték, hogy ettől még nem lesz a film lightos. Ahogy mesélték, nagyon sok mindennel lehet trükközni a besorolás ellenére. Oké, ne számítsunk olyanra, mint a T1-ben, vagy T3-ban, mikor átbokszolt a jóemberen a terminator (amúgy is értelmetlen jelenetek), de nem lesz lightosabb a T2-nél. Ahol vérnek kell lennie, ott lesz is vér.

Hozzászólás ideje:

Szerintem egyáltalán nem attól lesz egy film (vagy egy Terminátor-film) ütős vagy hiteles, hogy egy az egyben mutatnak horrorisztikus jeleneteket. Pl. a T2-ben a T1000-es nekem már akkor sokkoló volt, amikor a játékteremtől elkezdi üldözni John-t. Miért? Jó vágás, és legfőképp a "zene", az a gépi, vérfagyasztó zümmögés és közben a fémes hangbevágások. Vagy sokkal félelmetesebb szerintem az a rész, amikor Sarah vállát kilyukasztják, pedig nincs vér.

Ellenpélda: A T3-ban (ugye az is R besorolású lett) egyetlen jelenet van ami véres, amikor a T-X átnyúl az egyik rendőr gyomrán. És mégis a film nem ad olyan sokkoló hangulatot, mint a T2. Telenyomhatták volna ilyenekkel, de nehezen hiszem, hogy erősebb lett volna tőle a film.

Amúgy meg az utóbbi időkben csináltak olyan jó PG-13-as filmeket, amik azért tudták sokkolni az embert: TDK, SW3.

Hozzászólás ideje:

Két Star Trek filmrészlet!

Valahogy erről az alkesz Kirkről jobban elhiszem, hogy kapitány típus, mint a 60-70-es évekbeli pocakos Kirkről :D

Mindenesetre az Avataros na'vi kisasszony "Neytiri" roppant szexi benne ;)

Nem csodálom, amikor azt mondta a ward gyerek(aki dolgozik az Avataron), Zoe Saldana minden idők legszexibb űrlénye lesz az Avatarban, hehe :D;)

Hozzászólás ideje:
Amúgy láttam akkor pár hete a Watchment, tetszett is, de nem nézném meg újból.

Rosszul teszed mert DVD-n jóval komplexebb lesz állítólag a plusz egy órától.

Hozzászólás ideje:
Valahogy erről az alkesz Kirkről jobban elhiszem, hogy kapitány típus, mint a 60-70-es évekbeli pocakos Kirkről :D

Egyszer régen rákérdeztem, de nem kaptam választ, bár ez annak is megfelel. Láttál egyáltalán 60-70-es évekbeli Trekket, hogy ilyen kijelentéseket teszel? Mert tudod, Kirk az eredeti sorozatban is elég sokat iszik (olykor lendületből mellőzi a poharat, és egyből az üveg szájára cuppan rá), szóval, ez most mellé ment... :) De legalább a készítők odafigyeltek ilyen 60-70-es évekbeli apróságokra, hogy visszaadják valamennyire Kirk karakterét (ha e mellett még nőzik is - az eddigiek alapján fog -, verekedik - azt is fog - és meglesz a nagyképűsége, akkor pöcre Kirk lesz ez a Kirk :D ).

Bones karakterét is sikerült visszaadniuk. Még utóbb tényleg jó film lesz :D

Hozzászólás ideje:

Nem nem láttak azt a Trekket. Igazság szerint alig vagyok képben a frencsájszal, héba hóba láttam korábban filmeket, sorozat részeket belőle...De ez az új film látványvilága megfogott, és a készítők nem titkolt célja, hogy új rajongókat szerezzenek.. :) Én vagyok az új arc, akinek bejön ez a reboot.

Az öreg Trekkerek meg sírjanak, ha valami nem tetszik :D

Hozzászólás ideje:
Nem nem láttak azt a Trekket. Igazság szerint alig vagyok képben a frencsájszal, héba hóba láttam korábban filmeket, sorozat részeket belőle...De ez az új film látványvilága megfogott, és a készítők nem titkolt célja, hogy új rajongókat szerezzenek.. :D Én vagyok az új arc, akinek bejön ez a reboot.

Akkor viszont miért utalgatsz állandóan a régi Trekekre??????? Most is, meg a múltkor is kijelentetél valamit, amiről hupilila fingod sincs, és naná, hogy hülyeséget mondtál :) Minek csinálod ezt? Ahhoz nem kell a régi Trekekre utalgatni, hogy elhiggyük, tetszik az új film, de ha hülyeségeket mondasz be, mert nem ismered, attól okosabb sem leszel, sőt, éppen ellenkezőleg.

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg nem kéne minden apróságon kiborulnod. Ez a te nagy bajod, minden apróságba belekötsz, és felfújod. Relax.. :)

Ami tény az tény nálam. Annyit mondtam, ez az új színész szimpibb nekem, mint a korábbi Kirk. Hát ha ez hülyeség, akkor az, de én így látom.. :D

Hozzászólás ideje:
Annyit mondtam, ez az új színész szimpibb nekem, mint a korábbi Kirk.

Nem, nem ezt mondtad:

Valahogy erről az alkesz Kirkről jobban elhiszem, hogy kapitány típus, mint a 60-70-es évekbeli pocakos Kirkről :)

Írd azt, amire gondolsz. Nem alkesz és pocakos Kirkről kéne beszélni, ha nem arra gondolsz, mert azok a karakterek, nem a színészek. Mint Joker-Joker, vagy Jack Nicholson-Heath Ledger. És igen, baromira idegesít, mikor az ember olyanokról próbál okosat mondani, amiről pótminiszteri segédfogalma sincsen akár apróság, akár nem. Apróságon is múlhat, hogy egy embert a véleménye után nevetségesnek, vagy komolyan vehetőnek titulálok.

Hozzászólás ideje:

Egy jó tanács Dzséjt. Legközelebb sose vedd komolyan egyik kijelentésemet se, így elkerülöd a vitákat, meg nekem is nyugodtabb lesz a közérzetem. :):D

Hozzászólás ideje:
Egy jó tanács Dzséjt. Legközelebb sose vedd komolyan egyik kijelentésemet se, így elkerülöd a vitákat, meg nekem is nyugodtabb lesz a közérzetem. :D:)

Felőlem... oké, akkor mostantól minden kijelentéseden csak röhögni fogok. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.