Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Pedig megeshet, ha a pozitív kritika szerzőjének pont azok a dolgok tetszenek, amik nekem nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. De itt azért ebben nem mondott akkora negatív pozitívumokat. Szóval érted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Újabb odavágós TS tv spot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. "I'll be back." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Naná. Ezt nem lehet kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Bírnám ha Márkusz benyögné a filmben hogy "Trust me.". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. új TS teve szpot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. De jó lenne már belehallgatni a soundtrack albumába is. A spotok alatt piszok jók ezek a számok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Ezek a zenék már a filmzenéből vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Merem remélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Apropó, filmzene, a Star Trek soundtrackja nem volt valami hűdefrenetikus. Legalábbis így külön. Csak három track jött be, abból az egyik az end credits, amiben megcsendülnek az eredeti széria intrójának taktusai. Mondjuk, ha a filmben működni fog, akkor okés lesz. Már csak két nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Elővettem újfent Eastwood MESTER Ivo Dzsimáját és még mindig lenyűgöző. Valamelyik nap folytatom a Dicsőség zászlajával. Folytattam és ez is lenyűgöző maradt. Pluszban még hozzávettem a doksifilmeket is. Ahhoz képest, hogy volt jelenet amiben 99%-ban digitálisak voltak a partraszálló egységek a hajókkal együtt, elégé realisztikusnak tűntek. Fantasztikus, hogy mik ki nem derültek a forgatásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/03/the_hu...m_rajongoi_film Elkészült, magyar feliratos, GYU rajongók előnyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Először is aki jó angolos, és kíváncsi a 95-s Avatar verzióra az letöltheti és elolvashatja itt: (vagy max belenéz) http://www.mediafire.com/file/maz4yuded5z/Avatar.pdf Kiragadtam pár pandorai élőlényt belőle, és jellemzem itt nektek, azaz a Cameron által írt jellemzést magyarosítom. Azoknak ajánlom, akiket érdekel a film kb...(Szinte biztos hogy eme dolgok visszaköszönnek a filmbe is, hiszen Cameron ezeket gondosan kitalálta és megalkotta a sztoriban és már az imdbn is visszaköszönt pár olyan karakter, akik az első verzióban is helyet kaptak) AEROCOELENTERATES: Az egyik veszélyes élőlénye a planétának. A levegőben úszik sejtelmesen, akár a tengerek mélyén a medúza. Kinézetre is nagyon hasonló. Likvidálása nem egyszerű, tele vannak hidrogénnel a teste, ezért az egyik jelenetben Grace (Sigourney Weaver) figyelmezteti is társát, nehogy kilője, mert felrobban, akár a Hindenburg léghajó? DIREHORSE: Leginkább egy lóhoz hasonlít, a nevét is onnan kapta. Hosszú nyaka van, és apró fejszerkezete. A bolygó egyik furcsa kinézetű lakója. A molylepkéhez hasonló bolyhos ?antennák? találhatóak a fejük tetején. Ezeket állandóan mozgatják (a kommunikáció egyes formája lehet), megérintve fajtársuk feje búbját. A legnagyobb földön élő lónál kb. másfélszer nagyobb. Furcsa, csíkos mintázat borítja testüket, melyek csillognak tükröződnek. Eme rikító kinézet talán fegyverként szolgál más élőlények ellen, vagyis elijeszti őket. GHOSTBIRD : A szellemmadár. Ahogy dalol, az hátborzongató, de csendesen teszi ezt legalább és még dallamos is. A bolygó egyik teremtménye a sok közül. Egy izzó átlátszó hártya borítja, nevét azért kapta, mert mint egy frissen elkészült üvegszobor, úgy fest. ( akár egy szellem) Elegáns és ?testetlen?. MANTICORE: A manticore az egyik legkeményebb ismert húsevő a világegyetemben. Ez a valami megtudna enni egy T-Rexet simán, valamint desszerként egy Alient fogyasztana el. Páncélozott fejszerkezet, irdatlan nagy méret jellemzi. Ragyogó fekete bőre van, sárga és skarlátvörös csíkokkal megspékelve. Négy erőteljes lába a testéből úgy nő ki, mint akár a kentaurnak, elülső mellkasán két alkar található, a teste végén izmos skorpiófarok terebélyesedik. A helybéliek ?Palulukan?-nak becézik. WOLF-TICKS: A forgatókönyvből idézve ? A közelben valaki sikított. Számos visszataszító rovar közelített a katonák felé. A tüzelés egy őrjítő robbanásba torkollott. A katonák igyekeztek végezni a gyorsan mozgó élősködőkkel, melyeket Wolf-Ticks-nek hívtak. VIPERWOLVES: kinézetük akár a farkasoké, amiket a híres festő Francis Bacon alkotott..Szőrtelen, ragyogó bőrfelület borítja testüket, javarészt feketét, viszont vöröses, és színjátszó kékes vonalak is megfigyelhetőek rajtuk. A fejénél pajzsos kitüremkedés található, akár a ticeratopsnak. Fényes, intelligens szemeik vannak. Fákon és földön egyaránt vadásznak. SNAKETREE: (szerk: Az AVP2 játékban a bolygó felületén hasonló fák voltak). A kigyófa. Hosszú megnyúlt egzotikus növények, egy hidrához hasonlít leginkább. Leginkább állatok a táplálékai. Halott faként álcázza magát, majd amit közelébe ér a kiszemelt zsákmány kigyószerú csápjaival megragadja, majd megemészti a farönkben, a kilökődött csontok még több élőlényt vonzanak oda.. PHALANXIA: A Földön a csalánokhoz lehetne őket hasonlítani, csak veszélyesebbek. A növény mérgező folyadékot lövell ki áldozatára. SLINT: Egy kegyetlen vérszomjas ragadozója a bolygónak. Felnyársalja zsákmányát a fejével, ami egy mérgezett lándzsa funkcióját tölti be. Az áldozat még életben van és vergődik, de képtelen mozogni. Ekkor a SLINT élve fogyasztja el áldozatát. TSUMONGWI: A na'vik közt egy helyi pandorai klán. Nincs irott nyelvük. Dárdákat, állati bőröket, primitív eszközöket használnak. Az egyik avatar csoport a történet folyamán meglátogatja, angolul tanítgatja őket, és saját technológiájukat ismertetik velük. Na legyen ennyi elég ízelítőnek Cameron saját maga adott nevet nekik, és minden az ő agyszüleménye. El se merem képzelni hogy fog ez mutatni a nagyvásznon fotorealisztikusan. Plusz még rengeteg élőlényt talált ki, és gondolom a filmben is olyanok, amik a 95-s szkriptben nem szerepeltek. Alig várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Érdekes az a GyU rajongói film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Első olvasásra érdekesnek tűnnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Jó lesz ez a náci aprítós film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Elkészült, magyar feliratos, GYU rajongók előnyben. Pont ma láttam a feliratot, szerintem leszedem és megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Pont ma láttam a feliratot, szerintem leszedem és megnézem Le se kell szedni, számos siteon megnézhető felirattal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Aham, jó tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. A közelben valaki sikított. Számos visszataszító rovar közelített a katonák felé. A tüzelés egy őrjítő robbanásba torkollott. A katonák igyekeztek végezni a gyorsan mozgó élősködőkkel, melyeket Wolf-Ticks-nek hívtak.Néhány UA 571-C Sentryvel jobban jártak volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/04/mtv_po...j_jeloltek_2009 No a várva várt díjkiosztó. Olyan piszok nagy nevek nincsenek benne, de lehet, hogy csak az idei év filmvárakozása mondatja ezt belőlem, ugyanis idén több kedvemre való alkotás is moziba kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Néhány UA 571-C Sentryvel jobban jártak volna. Lesz a katonáknak egy minigunnal felvértezett power suit-juk, szal nem kell aggódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. (szerkesztve) Jó kis leírás! Biztos, hogy megsasolom az AVATART, amikor megjelenik, de most sokkal kíváncsibb vagyok a Star Trekre, jaj de várom már! Szerkesztve: 2009. Május 4. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Csütörtökre megvan a jegyem a Trekre. Dzséjtet sajna nem tudtam beelőzni De szerintem ő már nyugtatókon él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. De szerintem ő már nyugtatókon él. Az meglehet, de én min fogok élni vajon decemberben . Úgy kell kiolvasztani a hibernációs kamrából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. (szerkesztve) Én a szombati napot lestem ki, de konkrét időpontokat még nem töltöttek fel az est.hu-ra, a port.hu-ra még annyit se. Az meglehet, de én min fogok élni vajon decemberben . Úgy kell kiolvasztani a hibernációs kamrából icon4.gif Te leszel Philip J. Fry a Futuramából... Szerkesztve: 2009. Május 4. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Lesz a katonáknak egy minigunnal felvértezett power suit-juk, szal nem kell aggódni Aggódik a fene. Jól el fognak majd Crysis-ozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Mozi: Tévedtem, meg van, most rendelem elő a szombati napra a jegyeket. Hú, megnyugodtam! Jee, szombaton Star Trek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.