Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nem találtam "motoros" topicot, ezért meg nem nyitok külön. Másrészről kapcsolódik egy bizonyos filmhez a közeljövőben Dzséjt, neked (is) erős kapaszkodást ajánlok az alábbi video megnézése közben. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/06/jo_reggelt_128 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Jaja, én is tuti élvezni fogom a Terminatort, sőt, holnap ugye megyek Star Trekre is. Engem se érdekel addig a játékidő ameddig egy remek filmet látok a vásznon. Lásd John Rambo a hetvenvalahány percével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nem találtam "motoros" topicot, ezért meg nem nyitok külön. Másrészről kapcsolódik egy bizonyos filmhez a közeljövőben Dzséjt, neked (is) erős kapaszkodást ajánlok az alábbi video megnézése közben. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/06/jo_reggelt_128 Ez jobb ébresztő volt, mint a kávé De szívesen elolvasnám az oldalára tetovált feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Ez jobb ébresztő volt, mint a kávé De szívesen elolvasnám az oldalára tetovált feliratot Nem is beszélve ugye, hogy a légellenállás miatt, milyen jól el lehetne feküdni a "motorosnak" a karosszériáján. De szerintem a négykerekűeket kedvelők is felpattannának rá egy körre. Nekem picit mindazonáltal kevésnek tűnik a köbcenti. Itt-ott lehetne "testesebb" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Hát ja, elviselne némi tuningot a járgány, de hát bütykölgetni mindig lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Utolsó kettőnél azt se tudom mi fán terem, de álljunk csak meg. Itt a "törvényes" mozibajárók, filmnézők ...a KÖZÖNSÉG szavaz arra amire pénzt kiadott. Most valóban kiderül mi is tetszik a jónépnek. Én kedvelem ezt a díjátadót, ha adják valahol akkor mindig belenézek, mert könnyed és vicces. De ne felejtsd el azt hogy itt nem az átlagos mozibajárók szavaznak a filmekről, hanem a kb. 10-14 éves réteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Én kedvelem ezt a díjátadót, ha adják valahol akkor mindig belenézek, mert könnyed és vicces. De ne felejtsd el azt hogy itt nem az átlagos mozibajárók szavaznak a filmekről, hanem a kb. 10-14 éves réteg. Hát szerintem pont ők az átlagos mozibajáró réteg. Na jó, pár évvel feljebb lévő. Ők teszik ki azt a réteget akiknek a filmek kilencven százaléka készül. A serdülő és kamaszkor fölött azért már a melóbajáró és családos réteg már kiesik az átlagból. Tekintettel ugye arra, hogy ritkábban jut el moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Jake, Dzséjt. Olvasom az avpuniverzumon a terminatoros topicot és csak a fejemet fogom. Mi ez a rinyáló "fürdős örömlány" stílus? A mozi és a port.hu portálon 130 percet írnak a filmre, szó sincs 108-ról, de még ha igen, szerintem az is bőven elég egy trilógia első felvonására. Egyesek meg azok után sz*rozzák az egészet, hogy múlt héten meg istenítették, hogy a regények elolvasói milyen pozitív véleményeken is vannak a történetről. Eszem megáll emberek. :S Nagyon elvan ott keseredve szinte mindenki, a film rövidsége miatt. Nyugtalanság, bizalmatlanság, feszültség kerekedett a T fanok körében. Viszont én aludtam rá egyet, és lenyugodtam. Talán jó lesz a film, mert a TV spotok piszok hangulatosak. Csak legyen rendben a sztori, a karakterek, az akciók a zene meg úgy minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nagyon elvan ott keseredve szinte mindenki, a film rövidsége miatt. Nyugtalanság, bizalmatlanság, feszültség kerekedett a T fanok körében.Viszont én aludtam rá egyet, és lenyugodtam. Talán jó lesz a film, mert a TV spotok piszok hangulatosak. Csak legyen rendben a sztori, a karakterek, az akciók a zene meg úgy minden. Bazz, mindenki egymást hergeli ott. Ha valaki azt mondja ugorj a kútba, tuti lesz olyan aki megteszi. Én már alig várom, hogy holnap, nagyvásznon, minimum a trailert megpillanthassam a ST előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Utolsó kettőnél azt se tudom mi fán terem, de álljunk csak meg. Itt a "törvényes" mozibajárók, filmnézők ...a KÖZÖNSÉG szavaz arra amire pénzt kiadott. Most valóban kiderül mi is tetszik a jónépnek. Az átlag tini közönség ízlését inkább hanyagoljuk, akkor inkább jöjjenek a szőrös szívű kritikusok, az ízlésük még mindig jobban bejön, mint a tiniké Mondjuk, én tudom, mi fán teremnek az említettek, inkább hanyagoljuk őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Egyesek meg azok után sz*rozzák az egészet, hogy múlt héten meg istenítették, hogy a regények elolvasói milyen pozitív véleményeken is vannak a történetről. Eszem megáll emberek. :S Ilyenek az átlag mozibaj járók Más. http://www.sg.hu/cikkek/67162 Már évek óta szó van erről a projektről, itt is beszéltünk róla szerintem. Most nem tudom, hogy imádkozzam vagy inkább féljek attól, mikor véget ér a Lost, és esetleg tényleg hozzá látnak. Mert marha jó is lehet, és nagyon el is lehet szúrni, bár ez sok mindenre igaz. Ja, és A Setét Torony, úgy látszik, már itt sem tudnak rendesen címeket írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. 3 új TF2 robotos poszter új Sherlock Holmes képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Noh, nem bírtam magammal és megnéztem a Transformerst....Megint Piszkosul ott van a film még mindig. Pöpec látványorgia orrba-szájba. Jöhet június most már ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Csak múljanak már azok a hónapok....és jöjjön el a december... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Revan, nem maradtál be stáblista utánra a Wolverine-nél? Van egy plusz jelenet, youtube-on fent is van.Amúgy nekem annyira nem tetszett a film. Megnéztem az utolsó jelenetet. Most már bánom, hogy nem maradtam bent. El se hittem, amit láttam, így már összejött a Deadpool film. Bár ez egy újabb ellentmondás a képregényekkel, de valahogy mégis tetszenek a változtatások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Ez esetben akkor lehet, már áshatod is a sírt a filmnek. Miért? Macfarlane már rendezett valami rosszat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Jaja, én is tuti élvezni fogom a Terminatort, sőt, holnap ugye megyek Star Trekre is. Engem se érdekel addig a játékidő ameddig egy remek filmet látok a vásznon. Lásd John Rambo a hetvenvalahány percével. Engem csak akkor aggaszt, ha egy vaskos regényt adaptálnak és kiderül, hogy csak egy másfél órás hosszú a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Noh, nem bírtam magammal és megnéztem a Transformerst....Megint Piszkosul ott van a film még mindig. Pöpec látványorgia orrba-szájba. Jöhet június most már ezerrel. Azt már én is nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Miért? Macfarlane már rendezett valami rosszat? Eddig csak egy Korn klipet dirigált le. Ezzel a felhozatallal nagyon fel kéne kötnie a gatyáját hogy élvezhető filmet csináljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Csak múljanak már azok a hónapok....és jöjjön el a december... Ne aggódj, hamar itt lesz a december Bár minden csak viszonyítás kérdése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Eddig csak egy Korn klipet dirigált le. Ezzel a felhozatallal nagyon fel kéne kötnie a gatyáját hogy élvezhető filmet csináljon. Azok a Spawn képregények, amiket tőle olvastam nagyon jók voltak! Remélem sikerülni fog neki. Vagy, ha nem neki, akkor másnak, ugyanis még nem 100%-ig biztos, hogy ő rendezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. http://alfaomega.blog.hu/2009/05/05/az_uj_...tlen_elozmenyei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Kutyát nem érdekli milyen hosszú lesz a Terminator(bár az igaz hogy a harmadiknak egy óriási hibája volt a rövidsége).Lényeg hogy jó legyen.Nálam a story nagyon fontos.Azon fog eldölni, hogy imádni fogom vagy nem. Crank 2: Hát ennél borzalmasabb marhaságot rég láttam már.Ugyanaz mint az első, csak itt áramot kell felvennie időközönként.Már olyan blődségek vannak benne hogy nem nevetésre ingerelnek, hanem bosszantanak.Az akciójelenetek kiválóak, ahogy Statham-től megszoktuk, de ez nem elég hogy elvigye a hátán a filmet.Nem csodálom hogy amcsiban bukott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. (szerkesztve) A VOX rádió legfrissebb kiadásában az utolsó 10 percben az új Star Trekről mesélnek http://www.vox.hu/vox.php?page=extra&subpage=voxradio Ja és szerintük ez a film jobb, mint az utolsó 3 SW összesen. Lehet kövezni őket Szerkesztve: 2009. Május 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. A VOX rádió legfrissebb kiadásában az utolsó 10 percben az új Star Trekről mesélnekhttp://www.vox.hu/vox.php?page=extra&subpage=voxradio Ja és szerintük ez a film jobb, mint az utolsó 3 SW összesen. Lehet kövezni őket Nálam az avast beriasztott, hogy vírusos az oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nálam semmi riasztás nem volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. (szerkesztve) a korábbi District 9 tízer a földönkívüli arcával és mondókájának feliratjával Szerkesztve: 2009. Május 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Most jöttem meg a Star Trek éjféli premierjéről (na nem haza ). Gyerekek, Terminator Salvation, Avatar, Transformers 2... semmi, nekem már megvan az év filmje. Minden benne van, ami az eredeti szériát naggyá tette (a karakterek nagyon ott vannak, mindenki, a humor pedig mindent visz), ugyanakkor teli van merész fordulatokkal, olyan látvánnyal, hogy az hihetetlen, és pörgéssel. Top3-as Trek film, és lehet, hogy második nézés után (ma 17:30-ko, már megvan a jegy ) a dobogó élére ugrik. És bátran ajánlom azoknak is, akiknek lövésük sincs a Star Trekről. Tesztelve lett ilyen emberen is, és nekik is tetszett. J. J. Abrams megcsinálta, feltámasztotta a Star Treket, rebootolta, és mégsem, mindemellett mélységesen tiszteletben tartott minden sorozatot és filmet. Ha pontoznék, 10-ből 20-at adnék. És még valami, ilyen élményben nem volt részem az ep3 premierje óta (csak most nem áztam el, bár csöpögött). A bemutatóm amúgy remekül sikerült, többek szerint a legjobb voltam, pedig az elején majdnem belesültem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hát már a trailer alapján is tetszett, bár a régi szériákból nem sokat láttam,elvétve egyet egyet, de akkor ezt most várom! mégjobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Jó ezeket hallani, már alig várom, hogy lássam a Star Trekket. Remélem nekem is az év filmje lesz az Avatar mellett. Az is lehet hogy jobb lesz nála, miért is ne. Én csak örülök hogy jó űrhajós sci-fik születnek az idén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.