JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. (szerkesztve) Bár jó nekünk, de szerintem ez pocsék marketingfogás, hogy ilyen fontos momentumokat felraktak a készítők a netre. Azért a Star Treknél max 3 filmrészlet jött ki, azok is teljesen semmitmondóak, beszélget Kirk a bárban Uhurával kb. És csak 3 volt ugye. Itt meg már 10 filmrészlet meg 4 perces trailer. Ennyire nem bíznak a film sikerében?? Szerkesztve: 2009. Május 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Van benne valami amit mondasz. De lássuk be, hogy a korai tv spotok kilencven százaléka tök felesleges volt, tekintettel, hogy ugyanazt mutatták mint az első. A trailerek se voltak bő lére eleresztve. Rossz szavam mindazonáltal nincs az elmúlt egy-két nap termését illetően. Azonban ennyi filmrészlet helyet, adhattak volna egy nagy trailert is, ami kb annyira lett volna beszédes mint a Transformers utolsó előzetese. A sztori fő mozgatórugóját megemlítik, aztán pár törés-zúzás. Epikus beállítások......Naplemente...öööö...na jó ez utóbbit hagyjuk meg Michael " Boom Boom" Baynek. Két és fél perc tartalmas előzetessel is kibékültem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. A Star Trek 29 óra alatt 33 millió dollárt termelt eddig a mozipénztáraknál. Jobban indított mint tavaly a Vasember pl. Szép kezdés, csak így tovább Jó látni, hogy érdekli az embereket a műfaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. A Star Trek majdnem Birodalom visszavág Dejó olvasni az indexen pozitív kritikát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. ha tényleg ilyen jó lesz a film, és nekem is bejön akkor a végén még a sorozatot is megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. AVATAR promóciós képek Mester és tanítványa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Csak nem az új Avatar csúcsfegyvert fog ott Sam a markában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Az egy bumeráng Oldie, egy őshonos ausztrál játékszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Az egy bumeráng Oldie, egy őshonos ausztrál játékszer Eh, ennyit nem nézel ki belőlem, hogy "tudom" mi az, csak szokásomhoz híven jó volt aposztrófálni az "Avatar promoképekre" De most miért is ne. Repulziós bumeráng, térrezonanciális ütőerővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Kinézem belőled, csak válaszoltam egy vicces kérdésre egy komoly válasszal Érdekes megfigyelni Cameronnak kis haja volt a forgatáskor, most meg már rocksztár fizuval nyomul. Csak nehogy a premierkor a hátsóját súrolja :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Van egy két jelenetsor amit még Michael Bay is megirigyelhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Úgy látom ha felraknák az egész filmet a youtubra, te nem haboznál és egyből megnéznéd Én ezeket már kihagyom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. No ott azért nem fogok tartani. Olyan nagy "meglepik" meg nincsenek benne. De majd megnézlek amikor kijön az első képanyag az Avatarról...aztán a második...a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. De majd megnézlek amikor kijön az első képanyag az Avatarról...aztán a második...a harmadik. Szerintem Cameront ismerve, nem leszünk ellátva bőséges filmrészletekkel De ha a premier előtt pár héttel felraknak pár részt, persze hogy megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Azonban ennyi filmrészlet helyet, adhattak volna egy nagy trailert is, ami kb annyira lett volna beszédes mint a Transformers utolsó előzetese. Amikor ezt olvastam arra gondoltam hogy forgatási vidik is jöhetnének. Jöttek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. http://www.slashfilm.com/2009/05/08/59-new...tos/#more-27658 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Iron Man 2 képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Iron Man 2 képek Amint elnézem Nick Furry nem fél percre fog immár feltűnni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. James Cameron azért marha sokat öregedett az utóbbi években. Jó képek az IronMan2-ből, bár sokat egyik sem mond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Jó képek az IronMan2-ből, bár sokat egyik sem mond Nem mondhat mert nem a filmből vannak hanem a forgatáson kapták le őket. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Tudom Most forgatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Most forgatnak Tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. (szerkesztve) Ma eljött az én időm is! Megnézhettem a Star Trek-nek nevezett Sci-Fi csodát! Az Aréna Pláza legnagyobb termében, a 15.ös teremben néztem meg. Mivel neten előrendeltem a jegyeket, ezért már 2 órával a film kezdete előtt a színhelyre érkeztem. Miután átvettem a jegyeket, a velem jövő barátokkal elidiótáskodtuk az időt. Amint elérkezett az idő, beültünk, megnéztünk néhány előzetest (pl.: Transformers 2, G.I. Joe), nagyon hatásvadászok voltak! Na, de térjünk rá a filmre! Meglepően keményen kezdődött a film. Tiberius Kirk (James apja) azzal a felelősségtudattal, amit bemutatott, HŐSIES! Az ideges romulán, Néró nagyot alkotott, bár szerintem nem jogosan volt dühös, mindegy, nem ez a fontos. Kirk és Spock gyerekkorát bemutató részek hatalmasak! Apropó Spock, az öreg Leonard Nimoy óirási volt, mikor megláttam szőrfelállos effektus. A végén a Kirk-Spock barátságot jó volt látni, a 60-as évekbeli sorozatot idézte! A legénység tagjai is hatalmasak, főleg a Scotty, és McCoy. A poénok nagyon bejöttek, jókat nevettem, főleg Kirk almaevő része! Pörgős, drámai, akció dús! Hát, kevés az olyan film, amire nagyon vártam, és bejött! Eddig nálam N.o. 1! Nálam: 9,5 (csak egy történés miatt, Spoiler: Vulcan-bolygó ). Nagyon eltalált, ritka jó sci-fi film, amely mellé egy kellemes nap társult. Elsők között veszem meg a DVD kiadást! Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, Bravó J.J. Abrams! Szerkesztve: 2009. Május 9. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Ma eljött az én időm is! Megnézhettem a Star Trek-nek nevezett Sci-Fi csodát! Nekem holnap jön el az időm, már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Merem remélni, hogy igen igényes DVD kiadás jön ki belőle, referencia hang-, és képminőséggel. A Blu-ray-ről meg nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Jó hír lehet azoknak akik esetleg elégedetlenek a Terminator Salvation rövidségével és PG-13-as korhatárbesorolásával: A DVD kiadás 30-40 perccel lesz hosszabb és Rated verzió lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Én inkább a moziban nézném meg a normális verziót, amit nem vágnak meg korhatár besorolás miatt, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Jaja, szóval kétféle változat lesz. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Jó hír lehet azoknak akik esetleg elégedetlenek a Terminator Salvation rövidségével és PG-13-as korhatárbesorolásával:A DVD kiadás 30-40 perccel lesz hosszabb és Rated verzió lesz. Érdekes módon ezt a szöveget szinte minden egyes mozifilmnél eljátsszák. Aztán a végére sose lesz belőle semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.