Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Michael Bay a Transformers filmekrőlhttp://www.sfportal.hu/michael-bay-a-trans...filmekrol.scifi Vajon igaza van e Nekem tök mindegy, hogy Bay 3D-ben forgatja-e majd a Transformers 3-at, vagy sem, a lényeg, hogy olyan látványos legyen, mint az első és a második. Már csak 1 hét és jön a TF:RotF.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Erről Dr. House egy idevágó mondata jut eszembe: "Jogos. Minek is gondolkodnánk egy ismeretlen betegségről, amikor gondolkodhatunk egy ismeretlen betegség új vállfajáról is..." Kit érdekelnek a folytatások, amikor még egy posztert sem láttunk az első részről? Ezen most szakadtam :P
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Kit érdekelnek a folytatások, amikor még egy posztert sem láttunk az első részről? Gondolom Jake-et.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Russell Hood forgatási képek Crowe csak kiharcolt magának egy lovat. nagyméretű Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve autóröptetős TF2 részlet Normális hang helyett csak éles sípolás megy alatta ezért a hangot ajánlott előtte elnémítani. arra az esetre ha a Tube törölné Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Ez a nácis Tarantino film egyre jobban érdekel. Pitt minden képen úgy néz ki mint egy eszelős félőrült.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Aztamindeit!!!2012 előzetes!!! http://www.etonline.com/news/2009/02/70955/index.html Áááááááá de rohadt látványos lesz. Ez még az előzetes, előzetesének előzetese. Mindössze 3 másodperc a reklám közepén! De nagyon brutális zúzás lesz!!!
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Pitt minden képen úgy néz ki mint egy eszelős félőrült. Nálam ez a fajta pofázmány letaszította a dobogóról a Pitt-arculat listán a Hetedik-beli Pitt arculatot. Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve autóröptetős TF2 részlet Király! Grindor halászott egyet. Aztán üstökös felszeletelte a prédát.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Az Avatar csak a Pandorán fog játszódni? Esetleg a folytatásokban nem lesz más bolygó? Szerintem az egész Alpha Centauri rendszert be fogják barangolni. Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Potter rajongóknak. Nem rossz előzetes, szerencsére a film is jön már nemsokára Véletlenül pont premier napon fogom látni
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Nem rossz előzetes, szerencsére a film is jön már nemsokára Véletlenül pont premier napon fogom látni A rossz minőségű trailer ellenére remekül látszik, hogy látványos dolog lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Bizony Vannak ebben a részben is történések ám, mint mindegyikben Na de már csak kb. öt hét.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Bizony Vannak ebben a részben is történések ám, mint mindegyikben Na de már csak kb. öt hét. Pahh de jó neked, nekem 183 napot kell várnom még az Avatar premierig Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Pahh de jó neked, nekem 183 napot kell várnom még az Avatar premierig Jake! Neked még a sz*rról is az Avatar jut az eszedbe?
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Jake! Neked még a sz*rról is az Avatar jut az eszedbe? Jah..ha már így szóba jött a HP Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Egyébként én is várom a HP-t.Bár még most is a 3. részt tartom a legjobbnak, talán mert az időutazásos dolog érdekessé teszi.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Pahh de jó neked, nekem 183 napot kell várnom még az Avatar premierig :) De akkor már gyönyörű szép hideg idő lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve De akkor már gyönyörű szép hideg idő lesz. Ja, lehet majd bemenni a moziba melegedni
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Ja, lehet majd bemenni a moziba melegedni És egy jó szíverősítő pálinkát lehörpinteni a mozizás előtt, hogy ne fázzunk, na meg hogy hangulatosan teljesen a film nézése
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve És egy jó szíverősítő pálinkát lehörpinteni a mozizás előtt, hogy ne fázzunk, na meg hogy hangulatosan teljesen a film nézése Így aki eddig nem látott 3D-ben, az tutira úgy fog
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Kössz, de filmezés előtt elvből nem iszok (pláne pálinkát... bloa...)
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Kössz, de filmezés előtt elvből nem iszok (pláne pálinkát... bloa...) Aztán filmnézés után bánatodban leiszod magad
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Her Riporternél nem elfelejteni, hogy Imax 12 perces 3D anyag. De gondolom szívemet ez hidegen hagyja, egyedül tuti fel nem mászik a lépcsőkön
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Her Riporternél nem elfelejteni, hogy Imax 12 perces 3D anyag. De gondolom szívemet ez hidegen hagyja, egyedül tuti fel nem mászik a lépcsőkön És arra a 12 percre majd szólnak, hogy vegyétek fel a szemüveget
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Kössz, de filmezés előtt elvből nem iszok (pláne pálinkát... bloa...) Ezzel én is így vagyok.Utána bármennyit ,de elötte nagy marhaság, mert ugye ha sört iszol akkor az wc-re járás, meg azért mákos aggyal nehezebb is felfogni a látványt.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 17.16 éve Mondjuk egy pohárka sose árt Ide fogom gyűjteni az Avataros dolgaimat, szóval el lehet menteni a kedvencekbe a linket: A legfrissebb érdekességek itt mindig megtalálhatóak lesznek http://twitter.com/filmuniverzum Szerkesztve: 2009. Június 17.16 éve - JakeSully
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.