MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Pahh de jó neked, nekem 183 napot kell várnom még az Avatar premierig Nyugi, addig nekem is ennyi nap, vagyis már csak 182 Egyébként én is várom a HP-t.Bár még most is a 3. részt tartom a legjobbnak, talán mert az időutazásos dolog érdekessé teszi. Mert úgy általában az a legjobb, nekem meg talán azért, mert itt lép be a sztoriba Sirius Her Riporternél nem elfelejteni, hogy Imax 12 perces 3D anyag. De gondolom szívemet ez hidegen hagyja, egyedül tuti fel nem mászik a lépcsőkön Majd támogatjuk egymást anyuval Egyébként még nem tudom, hogy hol nézzük Majd megálmodom addig. Mondjuk egy pohárka sose árt :P Na de mekkora pohárka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Ezzel én is így vagyok.Utána bármennyit ,de elötte nagy marhaság, mert ugye ha sört iszol akkor az wc-re járás, meg azért mákos aggyal nehezebb is felfogni a látványt. Attól függ hogy mit néz az ember. Tavaly pl. a Benjamin Buttont néztem kissé ittasan, úgy untam a filmet hogy nem igaz. De a 24 sör nélkül elképzelhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerintem az egész Alpha Centauri rendszert be fogják barangolni. Az jó lesz. Unalmas lenne, ha minden Avatar film csak a Pandorán játszódna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. (szerkesztve) Nekem ez poszternak tűnik, de javítsatok ki ha tévedek. Reagálva még Donát tegnapi hsz-re. Szerkesztve: 2009. Június 18. - Darth Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. fanmunka......meg elég nagy. Szerintem vedd le a méretét, mert széthúzza az oldalt, esetleg csak linkeld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Főleg hogy május van odaírva premiernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerintem azért tetszetős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. autóröptetős TF2 részletKözben kijött egy normális verzióhttp://www.traileraddict.com/clip/transfor...-2/we-gonna-die Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nem kicsit erős a gyerek alkarja. Bírja a centrifugális erőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Egyetértek. És már csak 6 nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. (szerkesztve) Roland Emmerich gigalátványos scifijének előzetes megérkezett!!! 2012 http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll...m=web&pt=rd jobb klikk mentés másként Szerkesztve: 2009. Június 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Ez valami örömlányosan brutális! Az év látványfilmje. Pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Roland Emmerich gigalátványos scifijének előzetes megérkezett!!!2012 http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll...m=web&pt=rd jobb klikk mentés másként Ez valami elképesztően látványos.Bár a Holnapután után megfogadtam,. hogy több Emmerich-filmet nem nézek meg(botrányosan rossz volt számomra), de ezt is meglesem moziban.Azt viszont tartom, hogy Emmerich filmjeiben a látványon kívül nincs más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Ugyanolyan blockbuster filmeket csinál, mint a többiek. De ez komolyan brutális. Kicsit még itt-ott kilóg a lóláb az effekteknél, de van még idő csiszolni rajtuk. Valahová a Függetlenség Napjához hasonlónak képzelem, és úgy is kezelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Michael Bay szerintem sokkal jobb filmeket csinál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Eh..ezer év, mire leér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Michael Bay szerintem sokkal jobb filmeket csinál. valóban, de lehet, hogy e film után egálban lesznek Mondjuk akkora különbség nincs kettőjük között Bum-Bum-ra alapozik mindkettő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. (szerkesztve) Eh..ezer év, mire leér Itt tekintsd meg! Szerkesztve: 2009. Június 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Michael Bay szerintem sokkal jobb filmeket csinál. Pedig Michael Bay filmjeiben sincs semmivel sem több. Mindkettő amerikai pátosztól túlfűtött látványorgiát gyárt, amelyben minden, ami felrobbantható, lerombolható, összetörhető és felgyújtható, azt felrobbantják, lerombolják, összetörik és felgyújtják. Csak míg Bay ezt városokra, addig Emerich az egész világra értelmezi, bár az Armageddonnal Bay is felzárkózott mögé, és ahogy a Transformers 2 trailerét elnézem, ebben sem lesz megkímélve a világ más részei, mint Gíza, Tokió, Párizs. Illetve egy nagy különbség van: Bay filmjeiben jobbak a csajok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Köszi, Jake Nekem ez a film talán túl látványos lesz. Nem biztos, hogy én ezt moziban meglátom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Illetve egy nagy különbség van: Bay filmjeiben jobbak a csajok Micsoda döntő érv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nem tudom, valahogy Bay filmjei komolyabbak.Emmerich már olyan látványelemeket vet be filmjeiben, hogy már nevetségessé válik. A Függetlenség Napjából is egy nagyon jó komoly filmet lehetett volna csinálni ere berakja Smith-t aki elhülyésekdi az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Frenkie, annak a filmnek pont az a lényege, hogy nem komoly Én pont azért szeretem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Bad Boys is lehetett volna egy durva akciófilm, komoly mondanivalóval, de Bay betette Smitht meg Lawrencet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Baytől az Armageddon tetszik nagyon, a zenéje is fantasztikus, volt idő,amikor csak azt hallgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nagyon jók ezek a filmek egytől egyig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Bad Boys is lehetett volna egy durva akciófilm, komoly mondanivalóval, de Bay betette Smitht meg Lawrencet Na de az egy sima krimi volt, és nem az emberiség megmentéséről volt szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nem biztos hogy a témának kell adnia egy blockbuster film hangulatát. Az ilyen filmek úgyis tele vannak lehetetlen dolgokkal. Amúgy most megy a Predator a Film+ -on Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Amúgy most megy a Predator a Film+ -on Én már a Predatorst nézném jövő ilyenkor Állítólag a Dog Soldiers és a Barlang rendezője Neill Marshall rendezheti a mozit. Alig várom . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Nem lesz AVATAR trailer se a Transformers, se az Ice Age 3 előtt, biztos! http://www.collider.com/2009/06/18/no-avat...ers-or-ice-age/ Nem tudnak a trailerrel elkészülni időben, azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.