Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De hogy csalódásod ne legyen teljes körű, jelenleg ez a hátterem:

A Mónika showban rohangálnak ilyen női egyedek. :D

Főleg ez a Csollány Szilveszternek való fülbevaló.. :lol:

Na jó, inkább csak azt mondom hogy nem az esetem ez a Fox lány.

Hozzászólás ideje:
A Mónika showban rohangálnak ilyen női egyedek. :D

Na jó, inkább csak azt mondom hogy nem az esetem ez a Fox lány.

Ha a Mónika Show-ban fele ilyen nők mennének, nem utálnám azt a műsort, mint a bűnt :D

Senki sem lehet tökéletes :lol:

Hozzászólás ideje:
Ha a Mónika Show-ban fele ilyen nők mennének, nem utálnám azt a műsort, mint a bűnt :D

Senki sem lehet tökéletes :lol:

Ne viccelj, a Mónika Show non-stop eye candy. :D

Hozzászólás ideje:
Tessék Dzséjt. A "mai" felhozatal sponsored by liberality.

Jéééé, pont ilyen volt tíz évvel ezelőtt is :lol: Köszi Oldi, most pár ezer agysejtem öngyilkosságba menekült. Így már csak olyan okos vagyok, mint te :D

Ez a Becstelen brigantik nagyon jónak néz ki. Nagy állatság lesz :D

Hozzászólás ideje:
Jéééé, pont ilyen volt tíz évvel ezelőtt is :lol: Köszi Oldi, most pár ezer agysejtem öngyilkosságba menekült. Így már csak olyan okos vagyok, mint te :D

Pedig Magyarország krémjét láttátok. Kifacsart egy ízlésetek van. :D

A videóban szereplő "hölgy" még emlékeztet is Megan Foxra. Ez a hajókormány fülbevaló, vázz.

Hozzászólás ideje:
Pedig Magyarország krémjét láttátok. Kifacsart egy ízlésetek van. :D

A videóban szereplő "hölgy" még emlékeztet is Megan Foxra. Ez a hajókormány fülbevaló, vázz.

Ezekről a "tündérekről" van ám olyan felvonulásos videó Klikk, hogy ha eddig csak ezer évre utáltad meg a Maunika sót akkor azután évmilliókra még a tv-től is távolmaradsz :D

Szóval egy rossz szó se legyen ezek után Megan Fox-ra; istennő :?

Amúgy kiváncsi leszek, hogy húsz év múlva is ilyen jól fog e kinézni. :D Ha csak ugye Michelle Pfeiffert veszük alapul....... :lol:

Hozzászólás ideje:
Szóval egy rossz szó se legyen ezek után Megan Fox-ra; istennő :D

Amúgy kiváncsi leszek, hogy húsz év múlva is ilyen jól fog e kinézni. :D Ha csak ugye Michelle Pfeiffert veszük alapul....... :lol:

Még jobban. Vegyük csak Arnold Schwarzeneggert. Milyen jól nézett ki a Terminator Salvationban ahhoz képest, hogy 62 éves :D

Hozzászólás ideje:
Még jobban. Vegyük csak Arnold Schwarzeneggert. Milyen jól nézett ki a Terminator Salvationban ahhoz képest, hogy 62 éves :D

:lol: Pár napja láttam megint domborítani a T4-ben, mivel ez volt az egyetlen értelmes film, amit a Balatonnál moziban meg tudtunk nézni :D

Hozzászólás ideje:
:lol: Pár napja láttam megint domborítani a T4-ben, mivel ez volt az egyetlen értelmes film, amit a Balatonnál moziban meg tudtunk nézni :D

És még mindig Sam Worthington a nyerő ember a filmben, ugye? :D

Hozzászólás ideje:
És még mindig Sam Worthington a nyerő ember a filmben, ugye? :lol:

Természetesen :D

Már ezért érdemes volt megint megnézni a filmet :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Jégkorszak 3

Hatalmas film.Tegnap du néztük meg moziban.Szerintem ez a legjobb rész.Nagyon jó a story, vannak benne új karakterek is, a poénokon szakadtam.A motkány amit művel az az eddigiek megháromszorozása, nagyon mókás.

Hozzászólás ideje:

Mi is láttuk a Jégkorszak 3-at és tényleg jó szórakozás volt. :lol: Nálam még mindig az 1 vezet, a 2 kevésbé tetszett, viszont a 3-at sikerült megint feldobni egy-két jó ötlettel, így felzárkózott az 1 mögé erősen. :D

Hozzászólás ideje:

Én a Jégkorszak 3-at úgy néztem meg hogy pár nappal előtte voltam a hugommal meg a haverommal megnézni a Másnaposokat és így nem ütött akkorát mint a Jégkorszak 1.

Hozzászólás ideje:
A Harry Potter be lesz mutatva az IMAX mozikban is, nemúgy mint a Star Trek meg a Transformers 2.

Mert itthon csak IMAX 3D-s filmeket játszanak, minden olyan film ennél fogva ki van zárva, ami 2D-s, de beküldik az IMAX-ba Amerikában..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.