Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Fox baromi jól néz ki a TF2-ben.Amikoe levette a nadrágját, volt pár sóhaj a nézőtéren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Nekem ilyenkor tetszik a legjobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. (szerkesztve) Hm, ez az a film, aminek a forgatásán készült ez a kép? Szerkesztve: 2009. Július 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Végül jó csajszi, de ha nem baj, több véleményt nem alkotok a témában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. De hogy csalódásod ne legyen teljes körű, jelenleg ez a hátterem: A Mónika showban rohangálnak ilyen női egyedek. Főleg ez a Csollány Szilveszternek való fülbevaló.. Na jó, inkább csak azt mondom hogy nem az esetem ez a Fox lány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. A Mónika showban rohangálnak ilyen női egyedek. Na jó, inkább csak azt mondom hogy nem az esetem ez a Fox lány. Ha a Mónika Show-ban fele ilyen nők mennének, nem utálnám azt a műsort, mint a bűnt Senki sem lehet tökéletes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Ha a Mónika Show-ban fele ilyen nők mennének, nem utálnám azt a műsort, mint a bűnt Senki sem lehet tökéletes Ne viccelj, a Mónika Show non-stop eye candy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Ne viccelj, a Mónika Show non-stop eye candy. Amikor tíz évvel ezelőtt láttam egy epizódot, még nem az volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Tessék Dzséjt. A "mai" felhozatal sponsored by liberality. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Na egy sokkal értelmesebb dolog, forgatási kép Sly filmjéből: http://filmdroid.blog.hu/2009/07/11/jason_...zt_a_harmat_ott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Feliratos Brigantik: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Tessék Dzséjt. A "mai" felhozatal sponsored by liberality. Jéééé, pont ilyen volt tíz évvel ezelőtt is Köszi Oldi, most pár ezer agysejtem öngyilkosságba menekült. Így már csak olyan okos vagyok, mint te Ez a Becstelen brigantik nagyon jónak néz ki. Nagy állatság lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Jéééé, pont ilyen volt tíz évvel ezelőtt is Ízlések és pofonok Én csak hallgatni szoktam, ahogy kolléganők dumálnak róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Így már csak olyan okos vagyok, mint te Isten hozott. Kicsit nagy a tumulltus ezen a "szinten", de nyugi beleszoksz hamar. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Jéééé, pont ilyen volt tíz évvel ezelőtt is Köszi Oldi, most pár ezer agysejtem öngyilkosságba menekült. Így már csak olyan okos vagyok, mint te Pedig Magyarország krémjét láttátok. Kifacsart egy ízlésetek van. A videóban szereplő "hölgy" még emlékeztet is Megan Foxra. Ez a hajókormány fülbevaló, vázz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Pedig Magyarország krémjét láttátok. Kifacsart egy ízlésetek van. A videóban szereplő "hölgy" még emlékeztet is Megan Foxra. Ez a hajókormány fülbevaló, vázz. Ezekről a "tündérekről" van ám olyan felvonulásos videó Klikk, hogy ha eddig csak ezer évre utáltad meg a Maunika sót akkor azután évmilliókra még a tv-től is távolmaradsz Szóval egy rossz szó se legyen ezek után Megan Fox-ra; istennő Amúgy kiváncsi leszek, hogy húsz év múlva is ilyen jól fog e kinézni. Ha csak ugye Michelle Pfeiffert veszük alapul....... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szóval egy rossz szó se legyen ezek után Megan Fox-ra; istennő Amúgy kiváncsi leszek, hogy húsz év múlva is ilyen jól fog e kinézni. Ha csak ugye Michelle Pfeiffert veszük alapul....... Még jobban. Vegyük csak Arnold Schwarzeneggert. Milyen jól nézett ki a Terminator Salvationban ahhoz képest, hogy 62 éves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Még jobban. Vegyük csak Arnold Schwarzeneggert. Milyen jól nézett ki a Terminator Salvationban ahhoz képest, hogy 62 éves Ja, ebben van valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Még jobban. Vegyük csak Arnold Schwarzeneggert. Milyen jól nézett ki a Terminator Salvationban ahhoz képest, hogy 62 éves Pár napja láttam megint domborítani a T4-ben, mivel ez volt az egyetlen értelmes film, amit a Balatonnál moziban meg tudtunk nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Pár napja láttam megint domborítani a T4-ben, mivel ez volt az egyetlen értelmes film, amit a Balatonnál moziban meg tudtunk nézni És még mindig Sam Worthington a nyerő ember a filmben, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. (szerkesztve) És még mindig Sam Worthington a nyerő ember a filmben, ugye? Természetesen Már ezért érdemes volt megint megnézni a filmet Szerkesztve: 2009. Július 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Jégkorszak 3 Hatalmas film.Tegnap du néztük meg moziban.Szerintem ez a legjobb rész.Nagyon jó a story, vannak benne új karakterek is, a poénokon szakadtam.A motkány amit művel az az eddigiek megháromszorozása, nagyon mókás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Ahhh! Alig várom, hogy lássam. Mondjuk még a Jégkorszak 2-t is be kéne pótolnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Anyám akarja nagyon megnézni, de legalább akkor mondhatom neki, hogy másoknak tetszett No majd meglátjuk, hogy sikerül-e megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Mi is láttuk a Jégkorszak 3-at és tényleg jó szórakozás volt. Nálam még mindig az 1 vezet, a 2 kevésbé tetszett, viszont a 3-at sikerült megint feldobni egy-két jó ötlettel, így felzárkózott az 1 mögé erősen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A Harry Potter be lesz mutatva az IMAX mozikban is, nemúgy mint a Star Trek meg a Transformers 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Én a Jégkorszak 3-at úgy néztem meg hogy pár nappal előtte voltam a hugommal meg a haverommal megnézni a Másnaposokat és így nem ütött akkorát mint a Jégkorszak 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. A Harry Potter be lesz mutatva az IMAX mozikban is, nemúgy mint a Star Trek meg a Transformers 2. Mert itthon csak IMAX 3D-s filmeket játszanak, minden olyan film ennél fogva ki van zárva, ami 2D-s, de beküldik az IMAX-ba Amerikában.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. A Harry Potter be lesz mutatva az IMAX mozikban is, nemúgy mint a Star Trek meg a Transformers 2. Korábban már volt róla szó. Lesz benne nyolc perc 3D-s jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. (szerkesztve) Attól függetlenül nálam marad hagyományos nézés a HP-ből jövő csütörtök. Szerkesztve: 2009. Július 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.