JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Neill Blomkamp , a District 9 rendezője következő filmje is saján ötleten alapszik. Nagyon R kategóriás lesz, nagyon sci-fi, és idegen bolygón fog játszódni. Forrás: slashfilm. Hajrá! Szeressük az ilyen embereket, akik saját ötleteiket készítik, és idegen bolygós sci-fiket készítenek, nem igaz? District 9-re meg most már marha kíváncsi vagyok. A Comic Conon levetítették, mindenki dicsérte szinte. Szerkesztve: 2009. Július 25. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Egy másik helyről is hírt kaptam, hogy jövőre elkezdik a Batman 3-at. Most már 100% a 2011. A World of Warcraft filmet tényleg Sam Raimi rendezi. És még a Sötét Lovag egyik producere is beszállt. Állítólag Uwe Boll egyből jelentkezett még régebben a film megfilmesítésére, de a Blizzardosok gyorsan kitessékelték az ajtón. Úgy várom ezt a filmet, mint a Messiást. Kár, hogy olyan soká lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Állítólag Uwe Boll egyből jelentkezett még régebben a film megfilmesítésére, de a Blizzardosok gyorsan kitessékelték az ajtón.Hála a Blizzardnak! Az nagyon szörnyű lett volna, ha Herr Boll rendezné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Ez valami piszkosul brutális lesz a mai technológia mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A Fanboyt bemutatják az Odeonban augusztusban? Egyik ismerősöm említette, de forrást nem tud, valahol olvasta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hála a Blizzardnak! Az nagyon szörnyű lett volna, ha Herr Boll rendezné Uwe Boll-ról már rengeteg rosszat hallottam. Micsoda rossz filmeket csinált ez az úriember? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Uwe Boll-ról már rengeteg rosszat hallottam. Micsoda rossz filmeket csinált ez az úriember? Bloodrayne 1-2, Alone in the Dark, House of the Dead, a Király nevében, Postal, Far Cry.Munkásságát lemérheted azzal, hogy minden filmjében szexjelenet van Valamint ha játszottál az Alone in the Dark játékkal és utána megnézed a filmet rájösz, mennyire profi ez az ember. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A Fanboyt bemutatják az Odeonban augusztusban? Egyik ismerősöm említette, de forrást nem tud, valahol olvasta. Így van. Lehet, hogy hír is lesz róla ha kapunk anyagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Így van. Lehet, hogy hír is lesz róla ha kapunk anyagot.Nem találtam semmit még erről, csak Aeon Flux oldalán egy 2 soros hírt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Nem találtam semmit még erről, csak Aeon Flux oldalán egy 2 soros hírt... Nem véletlen, ugyanis a srác az egyik forgalmazó. Hosszú sztori de majd a hírben benne lesz minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Nem véletlen, ugyanis a srác az egyik forgalmazó. Hosszú sztori de majd a hírben benne lesz minden.Aha, jaramura ott dolgozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Érdekes, hogy a cím szimplán csak Warcraft lesz, nem World of Warcraft. El tudnám képzelni, hogy az amcsik máris 2 trilógiában gondolkodnak. Az első trilógia az ember-ork háborúkról szólna. A World of Warcraftos második trilógia a Lángoló Légió elleni küzdelmet dolgozná fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Érdekes, hogy a cím szimplán csak Warcraft lesz, nem World of Warcraft. El tudnám képzelni, hogy az amcsik máris 2 trilógiában gondolkodnak. Az első trilógia az ember-ork háborúkról szólna. A World of Warcraftos második trilógia a Lángoló Légió elleni küzdelmet dolgozná fel.Így legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Rágcsávok szinkronos előzetesei Van benne egy-két nagy szöveg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Ez a "Rágcsávók" cím valami ultrasz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Ez a "Rágcsávók" cím valami ultrasz*r. Hát ha most belegondolok, hogy a G-Erők fordításra az ORTT mekkora hisztit csapott volna....kiskorúak megrontásáért ugye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Gondolom az Asylum majd G-Point címmel fogja rimékelni.. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Gondolom az Asylum majd G-Point címmel fogja rimékelni. Csak sajnos angolul G-Spotnak hívják azt a legendákból ismert helyet. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Csak sajnos angolul G-Spotnak hívják azt a legendákból ismert helyet. Ezt Minától tudod? A lényeg ugyanaz. Akkor meg legyen G-Spot. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. G-spotS. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. G-spotS. Arra már télleg ugorna az ORTT: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Robert Rodat fogja írni az Alapítvány forgatókönyvét. Emmerich rendezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Robert Rodat fogja írni az Alapítvány forgatókönyvét. Emmerich rendezi. Te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Te jó ég. Emmerich szerintem szedje tovább az adrenalin gyógyszerét és az Alapítványtól tartsa távol magát, de szerintem jobban járnánk ha mindenki messze kerülné a megfilmesítését. Az Alapítványban nem lehet pusztítani, sőt, akció is kevés a sztoriba. Legfeljebb majd csak a nevében fogja ídázni Asimov művét. :S Továbbra is rosszat sejtek a project körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerintem ugyanolyan lesz, mint az I, Robot. Címben azonos, néhány karakter és elem azonos (vagy legalábbis ugyanabból a sorozatból átemelt, mert a 0. törvény speciel pont nem az Én, a robotban volt), de semmit több. Ami nem feltétlen jelent rossz filmet, hiszen az I, Robot is egy jó kis sci-fi akció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Emmerich szerintem szedje tovább az adrenalin gyógyszerét és az Alapítványtól tartsa távol magát, de szerintem jobban járnánk ha mindenki messze kerülné a megfilmesítését. Az Alapítványban nem lehet pusztítani, sőt, akció is kevés a sztoriba. Legfeljebb majd csak a nevében fogja ídázni Asimov művét. :S Továbbra is rosszat sejtek a project körül. Épp ez az. Pont Emmerich -nek adnak egy ilyen filmet? Totálisan ellentéte mindennek amit eddig csinált. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne tudná jól leforgatni de én ebben igen csak kételkedem. Ha már 'muszáj' megcsinálni, én Sodebergh -nek vagy Aronofsky -nak adnám. Ők alkalmas lennének a feladatra. Szerkesztve: 2009. Július 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Épp ez az. Pont Emmerich -nek adnak egy ilyen filmet? Totálisan ellentéte mindennek amit eddig csinált. Azért a Stargate sem olyan rombolda, mint a Függetlenség napja, a Holnapután vagy amilyen a 2012 lesz. Sőt, a legvisszafogottabb filmje (legalábbis azok közül, amiket láttam, mert a Tökéletes katona előtti alkotásait nem ismerem). Szóval akár még olyanra is megcsinálhatja, mint amilyen a könyvek (nem fogja, de képes lenne rá). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Robert Rodat fogja írni az Alapítvány forgatókönyvét. Emmerich rendezi. Anyám, ettől az ég megkímélhetett volna minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Mi, az Alapítványt? Félek, hogy ezt is elb*sszák, mint az I Robotot. Amúgy hány filmet akarnak az Alapítványból csinálni? Mert ha besűrítik az egész 500 évet 1 filmbe Vagy ha nem az egészet, akkor honnan kezdik és hol fejezik be? Szerk: Most kapcsolok, nem az egész Alapítványt akarják, hanem csak a regény Akkor kicsit megnyugodtam. Azt még meg tudják csinálni akár jól is Szerkesztve: 2009. Július 26. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Az I, Robot annak, aki nem olvasott a témában az írótól, egész nézhető film volt Önmagában nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.