Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az I, Robot annak, aki nem olvasott a témában az írótól, egész nézhető film volt :D Önmagában nézve.
Igen, de aki olvasta Asimov Robot univerzumát, a haját tépik a film miatt.
Hozzászólás ideje:
Igen, de aki olvasta Asimov Robot univerzumát, a haját tépik a film miatt.

Hát én nem téptem, mert Asimov Robot-ja úgyis rövid novellákból állt. Nekem bejött a Will Smithes film :D

Hozzászólás ideje:
Hát én nem téptem, mert Asimov Robot-ja úgyis rövid novellákból állt. Nekem bejött a Will Smithes film :D
Igaz, hogy egyszer láttam, már régen, de hogy egyet említsek: A törvényekre fittyet hány az Agy? :D

és ezen okból megtámadják az embereket a robotok? Vagy Susan mint nem robotrajongó? Vagy a történelem semmibe vétele.

Ezek olyan dolgok amik miatt nem szeretem az I Robotot. Inkább a 200 éves ember ha már Asimovi feldolgozásról van szó.

Hozzászólás ideje:

Éppen ahogy a játéktrailerjét néztem, belegondoltam, hogy mennyi potenciál van ebben a Watchmen világban. Milyen pöpec mozit lehetne kihozni pl a harmincas-negyvenes években fénykorukat élő szereplőkkel. A képregényt olvasom éppen és Hollis Masonnak vannak benne ilyen több oldalas jegyzetei ahol mesél a régi időkről. :lol: Semmi szuperképesség, csupán a fizikai erő és a leleményesség.

Hozzászólás ideje:
Ez valami piszkosul brutális lesz a mai technológia mellett. :)

Azért nosztalgiának a nagy előd is elmegy még. :D

Elvégre ez volt a nyolcvanas évek Mátrix-a. :lol:

Hozzászólás ideje:
Lesz Dead Space mozi. A Pc játék adaptáció.

Én még nem játszottam vele. Érdemes tényleg átültetni filmre?

Igen érdemes lesz! De csak, akkor csináljanak belőle filmet, ha horror lesz. Amúgy a játék maga jó volt, kíváncsi vok, hogy hogyan ültetik át filmbe az egészet.

Hozzászólás ideje:
Mi volt olyan üdítő benne? :D

Győzött a főgonosz, a hősök elbuktak, a világ elpusztult, a szuperhősök inkább antihősök voltak... szóval az volt üdítő, hogy a szuperhősök nem egy halom idióta idealista majom volt :lol:

Azért nosztalgiának a nagy előd is elmegy még. :D

Tíz perce fejeztem be :) Végre végig láttam (már tegnap is elkezdtem, de túl álmos voltam, így Flynn digitalizálása után inkább lekapcsoltam... a poén, hogy kb. 15 évvel ezelőtt is idáig láttam :) .)

Lesz Dead Space mozi. A Pc játék adaptáció.

Már tavaly lehetett tudni (az EA már akkor bejelentette, hogy eladta a jogokat). És persze, hogy érdemes, de csak ha nem szúrják el.

Hozzászólás ideje:
Győzött a főgonosz, a hősök elbuktak, .....

Spoiler:

Dehogy győzőtt, dehogy buktak. :lol: Rorschach mindent leírt a Naplójába egészen addig, hogy a cég kihez is köthető. Innen már egy jó oknyomozó újságírónak gyerekjáték az ügy fegöngyölítése. Ez nekem is csak a második nézésre esett le jobban :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem elsőre is egyértelmű volt a napló-dolog :lol:

Igen, nekem is elsőre leesett (elég egyértelmű a vége), és ennek szellemében írtam. Mert az események végső kimenetele alapján nem biztos, hogy az volt a főgonosz, aki, és az volt a fő jó, aki. Egyik szempontból így van, a másikból meg úgy.

Spoiler:

Ha azt vesszük, hogy a világbékét morális megfontolásból tönkre akarta tenni, és végül akár tönkre is sikerült tennie, akkor Rorschach volt végig a főgonosz. Ha úgy nézzük, hogy a világbékét emberek sokaságnak elpusztításával érte el, akkor meg Ozymandias volt a rossz, és mivel ha ideiglenesen is, de megteremtette a világbékét, és a napló még egyáltalán nem biztos, hogy azt képes lesz szétzúzni, akár úgyis vehetjük, hogy a béke megmarad, tehát Ozymandias nyert. Attól függ, ki hogyan nézi, és ki hogyan gondolja tovább a napló dolgot. Az én szememben Rorschach volt a főgonosz, és a naplóval végül tönkretette a világbékét. Ergo a gonosz győzött, a jó hoppon maradt.

Hozzászólás ideje:

hát igen ez már erkölcsi és morális felfogás kérdése: ki mennyire szeretné ha más emberek eltitkolnák előle az igazságot és ezzel irányítanák a nagyobb jó érdekében. Persze ki mit gondol annak (mm a nagyobb jónak)és hogy el tudja e érni. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nálam az volt a baj, hogy a moziban a szöveget nem láttam rendesen, szóval kimaradt pár dolog, hogy árnyaltabban felfogjam a dolgokat. Most volt idő, hogy perfect értelmezni tudjam az egészet, bár én Dzséjttel ellentétben mindenféleképpen Rorschach pártján állok. :lol:

Hozzászólás ideje:

Szerintem sem, hiszen ebben a filmben nincs egyértelműen gonosz vagy jó karakter.

Spoiler:

De mivel minden történetben az a rossz, aki az univerzális jó ellen van, ezért a történet egészének szempontjából Rorschach volt a negatív figura (talán ez jobb szó rá, mint a rossz vagy gonosz jelző). Se Rorschach, se Ozymandias nem volt gonosz, de mindkettő emberek feláldozásával akarta elérni a saját értékrendje szerinti igazságot (hiszen, ha Rorsach kitálal, akkor újra eljön a világvége, tehát ő is embereket áldozna fel a saját igazságáért, így egyáltalán nem lehet jobb Ozymandiasnál). A világbékét, ami egy hősnek viszont általában elsődleges, Ozymandias hozta el. Ő volt a helyi Darth Vader, aki mások elpusztításával teremtette meg a jobb világot. Csak a Star Warssal ellentétben a Watchmenben nem olyan éles a kontraszt jó és rossz oldal között.

Hozzászólás ideje:
A Karib-tenger kalózai 4-et jövőre kezdik forgatni. Állítólag egy új trilógia kezdete lesz.

Ha lesz, mert az első film után döntenek a folytatásról. Ha igaz, amit írtak, hogy nem nagyobb és látványosabb filmet akarnak készíteni, hanem a fő karakter gyökereit előásni, akár még jól is elsülhet. Különben eléggé aggódok a projekt miatt.

Watchmen

Spoiler:

Az sem biztos, hogy a naplóban lévő dolgok kitudódása után annyi a világbékének. Hátha az embereknek megjött annyira az eszük, hogy ezek után se essenek egymásnak. No de ennek eldöntése kinek-kinek egyéni ízlés kérdése :lol:

Nem mellékesen, sokszor szeressük a sztorik negatív figuráit :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
IMAX balhé

Aki hülye haljon meg, no comment... :D

Szerk: miért nem lehet előtte tájékozódni? Az Estben is benne volt, hogy csak az első pár perc a 3D, a neten is fent van, akkor meg mit háborodnak fel? :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Hiányos tájékoztatás egyszeri halandó mozibajáróknak. Na ez nem volt akkor itt. Sajna manapság mindenki azt hiszi a szolgáltatóiparban, hogy a full lakosságnak netje, ezálltal full tájékoztatása van a dolgokról.
Hát ha valamit meg akarok nézni, akkor előtte tájékozódom. Elolvasom az eddigi kritikákat, véleményeket, hogy miről szól meg ilyenek.

A net előtt is mindin olvastam Est-et, Vox-ot meg hasonlókat, nem úgy mentem be a moziba, hogy nem tudtam a filmről semmit.

Hozzászólás ideje:
Hát ha valamit meg akarok nézni, akkor előtte tájékozódom. Elolvasom az eddigi kritikákat, véleményeket, hogy miről szól meg ilyenek.

A net előtt is mindin olvastam Est-et, Vox-ot meg hasonlókat, nem úgy mentem be a moziba, hogy nem tudtam a filmről semmit.

A Bivalybasznádi Gipsz Jakab napi tizenkét órás eszterganyúzó jó munkásember nem hinném, hogy számottevően kitérne a Vox és az Est lapozgatásába amikor Tüncike és Mancika kislányai a HP filmért nyúzzák, hogy nézzék meg az Imax-ban ahol múltkor azt a Dinós filmet adták három dében az osztálynak.

Szóval Gipsz Jakab fogja a kis családot, ellátogatnak Budapestre és vigyori képpel nyugtázzák, hogy most bezony 3D-s filmet fognak mutatni, mert ugye IMAX.

Ki tehet róla, hogy ráfaragnak? Jó kérdés. De a szolgáltatónak Illik biztosítani a pontos tájékoztatást minden csatornán.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.