Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
21. századi Tévémaci
WTF? :)

Kicst extrém ez a TV maci, de a gyerekek úgy se Music TV-t néznek, így úhyse találkoznak ezzel, a nagyobbaknak meg tetszhet...

Mindenesetre elég modern lett :D

Hozzászólás ideje:

"Nem volt cél a Magyar Televíziót bántani, csak a Music TV pozicionálása miatt született a klip. Az eredeti Tévémaci a gyermekies naivitást tükrözi, a Tívímaci pedig a felnőtt valóságot."

Na bazz, én akkor piszkosul le vagyok maradva a valóságtól. :S

Viccnek amúgy elmegy.

Hozzászólás ideje:

Hű de klassz mordálya van valakinek. Szinte már látom ahogy a tengerészek Pandora élővilágát ostromolják. :)

Hozzászólás ideje:
Tegnap este megnéztem én is az Engedj be című filmet. Döbbenetes volt, ez a jelző jut eszembe róla így elsőre. Néhol feszült, néhol meglepő, néhol meg nagyon lírai, remek zenével, emlékezetes film marad :)

Erről a filmről nagyjából nekem is ilyen hagulatok maradtak meg, az egyik legérdekesebb film, amit láttam. :)

A Harry Pottert pedig talán holnap már én is látom majd, így csak érintőlegesen olvasgattam, amit írtatok róla. Vegyes a fogadtatás, az már látszik.

Hozzászólás ideje:

Ridley Scott rendezi az Alien előzményt

Már hónapok óta lehet tudni arról, hogy a 20th Century Fox stúdió új filmet tervez a nagysikerű horror-sci-fi, az Alien világán belül. Korábban arról volt szóltak a hírek, hogy Ridley és testvére Tony Scott produceri felügyelete mellett a reklámfilmek világából érkező Carl Erik Rinsch rendezi majd a filmet. Rinsch-t maguk Scotték válaszották ki a feladatra, de a stúdió elégedetlen volt az ismeretlen rendezőre eső választással, így meggyőzték Ridley Scottot, hogy üljön vissza a rendezői székbe. Így a 71 éves rendező, aki annak idején útjára indította a népszerű szériát, 30 év után maga egészíti ki a történetet egy előzményfilm formájában.

Az új film cselekménye az 1979-es Alien, azaz a Nyolcadik utas a halál előtt fog játszódni. Scott már 2002-ben azt nyilatkozta, hogy szívesen körüljárná az első filmben felmerülő és egoldatlan rejtélyeket. Nevezetesen, hogy honnan és hogyan került az elhagyatott bolygóra annak a lezuhant űrhajónak a roncsa, amire a Nostromo bányászhajó legénysége talál, valamint honnan származnak a kollektívában élő vérszomjas földönkívüliek. A forgatókönyvet Jon Spaiths írja, akinek ugyan még nincsen korábbi leforgatott munkája, de kipróbálta már magát a sci-fi írás világában. A történet jellege miatt várhatóan az eddigi Alien-filmek egyik korábbi szereplője sem tér majd vissza, így a Sigourney Weaver alakításával kultikussá vált Ellen Ripley figurája sem. A film a jelenlegi tervek szerint 2011-ben kerülhet a mozikba.

http://alfaomega.blog.hu/2009/07/31/ridley...nyt#more1279206

Hozzászólás ideje:
Ebből még valami jó is kisülhet.

De reménykedek azért egy űr-tengerészgyalogos versus Alien ( és versus Predator) "ereszd el a hajam"-ban is.

Inkább legyen eksön horror szerintem is.

Bár ki tudja hogy alakul a dolog.

Antal Nimród Predatorst, Scott Alient rendez. Eddig jól hangzik minden.

Hozzászólás ideje:
Ridley Scott rendezi az Alien előzményt

Jake, hadd kérdezzem már meg. Ezt olyan szépen összefoglaltad. K*rva nehéz lett volna az AVPUniverzumra bemásolnod??? Mi a rákért vagy te ott hírszerkesztő, ha cseszel hírt szerkeszteni oda, de mindenhova máshova tök jól megy? Ott sem bonyolultabb ám... :):)

Hozzászólás ideje:
Jake, hadd kérdezzem már meg. Ezt olyan szépen összefoglaltad. K*rva nehéz lett volna az AVPUniverzumra bemásolnod??? Mi a rákért vagy te ott hírszerkesztő, ha cseszel hírt szerkeszteni oda, de mindenhova máshova tök jól megy? Ott sem bonyolultabb ám... :):)

Nem én vezetem a blogot, nem én írtam az összefoglalót, csak bemásoltam ide.

Hírszerkesztésre visszatérve. Már nem érzem magam elég elhivatottnak, hogy folytassam ott a munkálatokat...Egyébként se vagyok jó benne, meghagyom ezt a profiknak.

Hozzászólás ideje:

Tekintve, hogy a jövőben fog a film játszódni és ha reálisak akarnak maradni az első két részhez, akkor legfeljebb Dutch Shaffer képe majd ott fog lógni valahol a falon.

Hozzászólás ideje:
Tekintve, hogy a jövőben fog a film játszódni és ha reálisak akarnak maradni az első két részhez, akkor legfeljebb Dutch Shaffer képe majd ott fog lógni valahol a falon.

Egy vad elképzelés: lehibernálják Dutch-ot a múltban és magukkal viszik arra a küldetésre az űrkommandósok. Kiolvasztják, amikor lezuhantak a bolygóra és Dutch máris harcolhat. :):)

Hozzászólás ideje:
Nocsak. Lesz Alien előzményfilm. Akkor abban a filmben gondolom nem lesznek emberek, csak azok a fura elefántfejű idegenek a patkó alakú hajóról.

Biztos lesznek emberek. Szerintem baromi nagy melléfogás lenne emberek nélkül leforgatni a filmet, és nem is fogják.

Hozzászólás ideje:

Nemrég jöttem meg meg a HP moziból, és láttam Jake Avatar-avatarját plakáton a Lurdy Házban. :)

A film egyébként tetszett, a szokásos történeti egyszerűsítések egész jól sikerültek, a történet gördülékeny és a könyv elolvasása nélkül is jól érthető. A tinipoénok pedig kifejezetten rendben voltak, igaz, elvitték a hangulatot a könyvnél könnyedebb irányba a film derekán, de ez végül is nem volt zavaró, és a tinik a nézőtéren igazán élvezték. :) Abban viszont egyetértek Krandéval, hogy a Félvér Herceg-szálat túl kurtán-furcsán intézték el, ezt illett volna kicsit jobban végigvezetni a nagy titok kiderüléséig, lévén ez a könyv/film címe. De ezt leszámítva a film jó szórakozást nyújtott, főleg azok után, hogy annyir rossz hír keringett még ősszel az első változatról. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.