JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. 21. századi Tévémaci Nagyon jó megcsinálták ezt a kisfilmet! http://www.origo.hu/teve/20090729-az-uj-te...ujik-agyba.html Ez a jobb, vagy az apukája? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. 21. századi TévémaciWTF? Kicst extrém ez a TV maci, de a gyerekek úgy se Music TV-t néznek, így úhyse találkoznak ezzel, a nagyobbaknak meg tetszhet... Mindenesetre elég modern lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. "Nem volt cél a Magyar Televíziót bántani, csak a Music TV pozicionálása miatt született a klip. Az eredeti Tévémaci a gyermekies naivitást tükrözi, a Tívímaci pedig a felnőtt valóságot." Na bazz, én akkor piszkosul le vagyok maradva a valóságtól. :S Viccnek amúgy elmegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. A TV Maci felnőtt és gengszter lett belőle. Ezt teszi a macikkal a hírnév... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Ford Fairlane Hát ez tiszta agyhalál. De kár, hogy eddig még nem láttam Hatalmas szöveget nyom a csávó, Nagy Feró tökéletes szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Avatar kép! Cameron játszik a fegyverrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hű de klassz mordálya van valakinek. Szinte már látom ahogy a tengerészek Pandora élővilágát ostromolják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Swarci adakozik http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...ti_hollywoodot/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Szép fegyver. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Csak nem félrehord a skuló, oszt be köll állítani rendesen? Vagy ehhez már annyira 3D-s effektek fognak társulni, hogy veszélyben lesznek a nézők? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Tegnap este megnéztem én is az Engedj be című filmet. Döbbenetes volt, ez a jelző jut eszembe róla így elsőre. Néhol feszült, néhol meglepő, néhol meg nagyon lírai, remek zenével, emlékezetes film marad Erről a filmről nagyjából nekem is ilyen hagulatok maradtak meg, az egyik legérdekesebb film, amit láttam. A Harry Pottert pedig talán holnap már én is látom majd, így csak érintőlegesen olvasgattam, amit írtatok róla. Vegyes a fogadtatás, az már látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Gamer képek http://img187.imageshack.us/img187/2919/gamer1.jpg http://img508.imageshack.us/img508/3290/gamer2.jpg http://img508.imageshack.us/img508/583/gamer3.jpg http://img187.imageshack.us/img187/3619/gamer4.jpg http://img508.imageshack.us/img508/7997/gamer5.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ridley Scott rendezi az Alien előzményt Már hónapok óta lehet tudni arról, hogy a 20th Century Fox stúdió új filmet tervez a nagysikerű horror-sci-fi, az Alien világán belül. Korábban arról volt szóltak a hírek, hogy Ridley és testvére Tony Scott produceri felügyelete mellett a reklámfilmek világából érkező Carl Erik Rinsch rendezi majd a filmet. Rinsch-t maguk Scotték válaszották ki a feladatra, de a stúdió elégedetlen volt az ismeretlen rendezőre eső választással, így meggyőzték Ridley Scottot, hogy üljön vissza a rendezői székbe. Így a 71 éves rendező, aki annak idején útjára indította a népszerű szériát, 30 év után maga egészíti ki a történetet egy előzményfilm formájában. Az új film cselekménye az 1979-es Alien, azaz a Nyolcadik utas a halál előtt fog játszódni. Scott már 2002-ben azt nyilatkozta, hogy szívesen körüljárná az első filmben felmerülő és egoldatlan rejtélyeket. Nevezetesen, hogy honnan és hogyan került az elhagyatott bolygóra annak a lezuhant űrhajónak a roncsa, amire a Nostromo bányászhajó legénysége talál, valamint honnan származnak a kollektívában élő vérszomjas földönkívüliek. A forgatókönyvet Jon Spaiths írja, akinek ugyan még nincsen korábbi leforgatott munkája, de kipróbálta már magát a sci-fi írás világában. A történet jellege miatt várhatóan az eddigi Alien-filmek egyik korábbi szereplője sem tér majd vissza, így a Sigourney Weaver alakításával kultikussá vált Ellen Ripley figurája sem. A film a jelenlegi tervek szerint 2011-ben kerülhet a mozikba. http://alfaomega.blog.hu/2009/07/31/ridley...nyt#more1279206 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ebből még valami jó is kisülhet. De reménykedek azért egy űr-tengerészgyalogos versus Alien ( és versus Predator) "ereszd el a hajam"-ban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ebből még valami jó is kisülhet.De reménykedek azért egy űr-tengerészgyalogos versus Alien ( és versus Predator) "ereszd el a hajam"-ban is. Inkább legyen eksön horror szerintem is. Bár ki tudja hogy alakul a dolog. Antal Nimród Predatorst, Scott Alient rendez. Eddig jól hangzik minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ridley Scott rendezi az Alien előzményt Jake, hadd kérdezzem már meg. Ezt olyan szépen összefoglaltad. K*rva nehéz lett volna az AVPUniverzumra bemásolnod??? Mi a rákért vagy te ott hírszerkesztő, ha cseszel hírt szerkeszteni oda, de mindenhova máshova tök jól megy? Ott sem bonyolultabb ám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Jake, hadd kérdezzem már meg. Ezt olyan szépen összefoglaltad. K*rva nehéz lett volna az AVPUniverzumra bemásolnod??? Mi a rákért vagy te ott hírszerkesztő, ha cseszel hírt szerkeszteni oda, de mindenhova máshova tök jól megy? Ott sem bonyolultabb ám... Nem én vezetem a blogot, nem én írtam az összefoglalót, csak bemásoltam ide. Hírszerkesztésre visszatérve. Már nem érzem magam elég elhivatottnak, hogy folytassam ott a munkálatokat...Egyébként se vagyok jó benne, meghagyom ezt a profiknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Nocsak. Lesz Alien előzményfilm. Akkor abban a filmben gondolom nem lesznek emberek, csak azok a fura elefántfejű idegenek a patkó alakú hajóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Úgy hírlik, hogy a Predator 3-ban fel fog tűnni Schwarzi is. Így vagy digitális formában. A producer ugyanis ragaszkodik hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ez érdekes lesz. Schwarzi vajon milyen szerepet fog kapni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ez érdekes lesz. Schwarzi vajon milyen szerepet fog kapni? Biztos nem főszerepet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Tekintve, hogy a jövőben fog a film játszódni és ha reálisak akarnak maradni az első két részhez, akkor legfeljebb Dutch Shaffer képe majd ott fog lógni valahol a falon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Szegény Antal Nimródot is meginterjúvolhatná valaki, folyton csak Rodriguezt kérdezgetik a média emberei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Most jött ki az Armored új trailerje is. Hátha ott elkotyoghat valamit, hogy ő hogy gondolja a Predatorst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Mindenesetre várom már a Nimródos interjút is. Remélem nem Rodriguez bábja, és saját ötleteit is beleviszi a filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Tekintve, hogy a jövőben fog a film játszódni és ha reálisak akarnak maradni az első két részhez, akkor legfeljebb Dutch Shaffer képe majd ott fog lógni valahol a falon. Egy vad elképzelés: lehibernálják Dutch-ot a múltban és magukkal viszik arra a küldetésre az űrkommandósok. Kiolvasztják, amikor lezuhantak a bolygóra és Dutch máris harcolhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Nocsak. Lesz Alien előzményfilm. Akkor abban a filmben gondolom nem lesznek emberek, csak azok a fura elefántfejű idegenek a patkó alakú hajóról. Biztos lesznek emberek. Szerintem baromi nagy melléfogás lenne emberek nélkül leforgatni a filmet, és nem is fogják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Remélem ez a kép frenkiet és Odyt is meggyőzi , hogy az Avatar jó film lesz. :) Na'vi kép a filmből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Most hogy nézegetem a régi SW-s híreket, feltünt, hogy Genevieve O'Reilly (Mon Montha) szerepel az Avatarban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Nemrég jöttem meg meg a HP moziból, és láttam Jake Avatar-avatarját plakáton a Lurdy Házban. A film egyébként tetszett, a szokásos történeti egyszerűsítések egész jól sikerültek, a történet gördülékeny és a könyv elolvasása nélkül is jól érthető. A tinipoénok pedig kifejezetten rendben voltak, igaz, elvitték a hangulatot a könyvnél könnyedebb irányba a film derekán, de ez végül is nem volt zavaró, és a tinik a nézőtéren igazán élvezték. Abban viszont egyetértek Krandéval, hogy a Félvér Herceg-szálat túl kurtán-furcsán intézték el, ezt illett volna kicsit jobban végigvezetni a nagy titok kiderüléséig, lévén ez a könyv/film címe. De ezt leszámítva a film jó szórakozást nyújtott, főleg azok után, hogy annyir rossz hír keringett még ősszel az első változatról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.