JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. A kamerás felvételek nem nagy méretüek, nehogy rontson az arányomon ez a film Hát ez szomorú, azt hittem egy ilyen látványfilmet legalább dvd minőségben nézel, de főleg moziban, pedig világpremier is lesz, várni se kell rá, de ahogy érzed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Fel nem utazok Pestre Avatart nézni. Max. majd itt a kis gödöllői moziba megnézem Amúgyis a történet a lényeg, nem a látvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Ja te gödöllői vagy? Azt nem tudtam. De legalább moziba nézed. 79 környékén és élvezték a magyarok a fapados mozikban az SW-t, szal nem lesz gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. gödöllő környéke De majd meglátom. hogy a neves mozilapok (rottentomatoes, Heti Válasz, Magyar Narancs, Port.hu látogatók tehát az igazi szakértők ) mit írnak róla de premieren biztos nem nézem meg, nem szokásom filmeket premieren nézni, mert sok az ember és nem lehet kényelmesen elhelyezkedni a székben (láb feltétel az előttem ülő székre, kabátok és cuccok mellettem... stb) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Mondjuk kicsit (kicsit? ) túloztam azzal, hogy nem szokásom, mert még filmet premieren soha nem néztem meg A nagyon várt Sith-eket is 2 napra rá néztem meg moziban. Az más kérdés, hogy a premier után 8 órával megnéztem itthon Workprint változatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Lassan Oldiet utoléred cinkelésben, csak így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. (szerkesztve) OFF Phobos most nagyon erőlködik, csak nehogy aztán felkapja az első szél és elfújja ON Engem még mindig nem csigázott fel az avatar talán a trailer, bár megvárom, amíg felkerül Youtube-ra, le tuti nem töltöm. Szerkesztve: 2009. Augusztus 17. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. (szerkesztve) Barnez, egy "remek" cam-os verzió után írod a véleményed? Vagy...... Spoiler: Hát igaz, hogy moziban felvett anyag, de ahhoz képest a minősége elfogadható. Ezt a verziót néztem meg: District 9 TS V2 Xvid EnG SUBs - Lynks - szerintem nem sokára már magyar felirattal is megnézhető lesz, annak aki akarja. Nincs annyi pénzem, hogy valamilyen más országba kimenjek. De szerintem amúgy se tudnék időt áldozni szeptemberben az itthoni mozikban. Szerkesztve: 2009. Augusztus 18. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Értem, node, hogy az embernek ne legyen türelme kivárni egy normális DVD verzót! Én meg nagyon filózok rajta, hogy bevállaljam moziba, mert felirattal adják. És ha felirat, akkor tuti csakis világos háttér elé rakják a piszkok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Jake, amúgy hogy bírod? Alszol azért mostanság, vagy a visszaszámláló órát bambulod? :) Bele ne őszülj azért. Ezt a két napot már három doboz nyugtatóval simán ki kell bírnod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Az ÚR (khm...Bruce Willis) is benne lesz valszeg Stallone filmjében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Lehet sikítozniuk a csajoknak http://filmdroid.blog.hu/2009/08/18/az_ujh...tkezo_elozetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Lehet sikítozniuk a csajoknak http://filmdroid.blog.hu/2009/08/18/az_ujh...tkezo_elozetese Bocsi, akiknek ez sértés lesz a filmmel kapcsolatban ne is olvassák tovább. Nekem nagyon nem tetszett a film első része. Még suliban kellett megnéznem, rossz szájízzel néztem végig. Majd aztán ebből kellett 3 oldalas házi fogalmazás dolgozatot írni angolra. (Tanárnő nagy kedvence) Na mind1, nem az iskola miatt nem szeretem, hanem mert alapból nem jönnek be az ilyenek. Annyi sok baromság volt benne, hogy egy életre megutáltam mind a filmet, mind a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Miféle iskolába jársz te? Nekünk lettek volna ilyen feladataink, hogy mozifilmből dogát írni. Rambo egy, kettő, három például. Bírtuk volna Nekem amúgy...khm....bejött a film. Ki lehetett bírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nem vagyok oda a vámpíros cuccokért. Egy kivétel, na jó kettő: Underworld, Penge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Oldie, nem értem én ezt a felirat-fóbiád. Én eddig még egyszer sem jártam úgy, hogy nem tudtam elolvasni a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Oldie, nem értem én ezt a felirat-fóbiád. Én eddig még egyszer sem jártam úgy, hogy nem tudtam elolvasni a feliratot. Pedig sajna nálam gyakran előjön. A szemem se az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Én csak a Galaxis Utikalauz stopposoknak (amit nagyon ajánlok, jó film ) vettem észre, hogy a világos részeknél nem látni a feliratot, másnál ilyet nem tapasztaltam még... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. (szerkesztve) Az se mindegy hogy hol nézi az ember, például a Duna Plázában mindig életlen a kép és nehezebb elolvasni a feliratot, míg a MOM-ban általában tiszta a kép, és a felirat is olvasható. Hogy ha találkoztam is már ilyen rossz felirattal, azért elolvasni mindig eltudom, csak nehezebben. Persze Oldie korosztályában más lehet a helyzet, ezt elismerem. Tényleg, most realizáltam hogy az Avatar 3D-ben szinkronos lesz. Nem mint ha 3D-ben akarnék feliratot olvasni, de azért jó lenne egy angol verzió is felirat nélkül, bár gondolom ennek nulla az esélye. Szerkesztve: 2009. Augusztus 18. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Lehet sikítozniuk a csajoknak Kicsit el vagy tévedve, az itteni csajoknak ez nem ad okot a sikoltozásra Az nem ez a fórum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. A Duna Plaza már elég öreg mozi és az se biztos, hogy megnyítása óta volt e egyáltalán felújítás a vetítőben, hangfalakban ésatöbbi. Legjobbak a digitális termek a technológia miatt amit oda beépítenek. Tiszta kép, ált olvasható felirat ( már ha ugye nem fehér háttér elé vetítik) Avatarnál én nagyon örülök, hogy szinkronban adják, főleg mert a látványra igy több figyelem marad. De ez nálam minden filmnél igaz. Ui: Ja és vettem ám a lapot ezzel a korosztály veszengetős megjegyzéseddel Fogsz te még a középpontba kerülni nálam...Úgy ám :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Kicsit el vagy tévedve, az itteni csajoknak ez nem ad okot a sikoltozásra Az nem ez a fórum Ezt mondod most, de viszont majd ha DVD eléd kerül, és a kockahasú főszereplők kezdenek "pózolni" lesz ám ujjlenyomat a távirányítód PAUSE-ZOOM gombjain :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. (szerkesztve) Valaki felrakta ebayre az avatar jegyét, kb százezer forintig lehet rá licitálni! itten Durva Ráadásul két jegy! Szerkesztve: 2009. Augusztus 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Úgy látszik nem csak a magyarok akik ingyenes jegyért fizet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. De bazz, 250 dollár induló licittel? Elmehet a... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Meg is érdemli a b*rom akit így át lehet vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Meg is érdemli a b*rom akit így át lehet vágni. Biztos lesz olyan kinek minden pénzt megér, hogy Avatar trailert láthasson moziba, szóval kiadja érte akár az 500 dollárt is. Az több mint 100.000 forint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Biztos lesz olyan kinek minden pénzt megér, hogy Avatar trailert láthasson moziba, szóval kiadja érte akár az 500 dollárt is. Az több mint 100.000 forint. Az amcsiknál az 500 dollár kiadása kb. annyi lehet mint nálunk 5000 forint... Vagy még annyi se. Ne a mi viszonyainkhoz nézzük őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Ez Antal Nimród filmje lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.