Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem komplettek. Miféle életcél az, ahol bandákba tömörülve egymást nyírják ki? :S

Jó műsor a NGC-n a Börtönös doksifilm is. Bírom ahogy Vass Gábor narrációjában a börtönéletről beszélnek.

No majd azért ezt a filmet is megnézzem egyszer.

Hozzászólás ideje:
Az átlagosnál gyengébb. Melle nincs, de a többi se nagy durranás. Az utcán minden második csaj jobb ennél.

Lehet, hogy nem számít a mell/köbméret (de :rock: ), a szépséget nem abban mérik (dehogy nem :rock: ), de Jovovich kisasszony (ja nem, már újra asszony, immár harmadszor) szerintem ott is ronda, ahol még számíthatna, azaz nyaktól felfelé.

Hozzászólás ideje:

Bazz skaccok, nem is mondtam, éjszaka az álmomban a bagázs Avatar vetítésen volt :rock:

Hát mit ne mondjak, piszok csalódás lett urrá mindenkin; hiába ájmex de a vászon kicsi volt, a hang is gyenge. El is döntöttük, hogy:

1. Elmegyünk a Westendbe a digitális vetítésre,

2. Jake-et jól helyben hagyjuk.

Sajnos ez utóbbiról nem maradt fenn "videóanyag". :rock:

Hozzászólás ideje:
Hát mit ne mondjak, piszok csalódás lett urrá mindenkin; hiába ájmex de a vászon kicsi volt, a hang is gyenge. El is döntöttük, hogy:

1. Elmegyünk a Westendbe a digitális vetítésre,

2. Jake-et jól helyben hagyjuk.

Ha kétségeid vannak a filmet illetően, nem kötelező megnézni moziba. Ez vonatkozik bárkire is. Most miattam ne nézd meg. Lehet hogy csalódás lesz benne van a pakliban, de nem én vagy a felelős érte, nem engem kéne jól megverni a film után...

Vagyunk annyira kultúráltak, meg értelmesek, hogy pár bosszankodó szó elhagyása után letudjuk ezt. Nem kéne erőszakot alkalmazni...

Hozzászólás ideje:

Hát amíg nem tudom, hogy élőben milyen lesz addig nem kell annyira rettegned :P

Máskülönben is, te ajánlgattad itt mindenkinek :rock: :rock:

De, hogy "megnyugtassalak", Ody az egész vetítésen a szemeit forgatta. :)

Hozzászólás ideje:
Hát amíg nem tudom, hogy élőben milyen lesz addig nem kell annyira rettegned :o

Máskülönben is, te ajánlgattad itt mindenkinek :rock: :rock:

De, hogy "megnyugtassalak", Ody az egész vetítésen a szemeit forgatta. :)

Ajánlgatom, de nem kötelező jelleggel :P

Tényleg, ha csalódás lesz bárkinek is, nem én vagyok a hibás úgy érzem. Szóval hagyjatok békén :D

Hozzászólás ideje:
Nem fogunk bántani, Jake... nagyon. Még senkit sem hagytunk helyben film miatt... nagyon. :rock:

Tudod nem árt az elővigyázatosság, elég ha ránézel Oldie avatarára, egy pszichopata arc köszön vissza, aki képes derékba törni(nem csak a karrierem). Nem ismerlek titeket élőben, de nem kizárt, hogy nekem estek. Ody mérgében széttépi a polóját és HULK módjára nekem esik...nyah vigyázni kell a mai világban.. :rock:

Hozzászólás ideje:
Tudod nem árt az elővigyázatosság, elég ha ránézel Oldie avatarára, egy pszichopata arc köszön vissza, aki képes derékba törni(nem csak a karrierem). Nem ismerlek titeket élőben, de nem kizárt, hogy nekem estek. Ody mérgében széttépi a polóját és HULK módjára nekem esik...nyah vigyázni kell a mai világban.. :rock:

Ody Hulk módjára megy neked, Oldi letépi a fél arcát, hogy kilátszódjanak Terminator alkatrészei, MissKarrde a Star Wars összes csempészét rád zúdítja, Frenkie a Részeges karatemester stílusát képviseli, Krande és Phobos Sith harcosok módjára támadnak, Obi1 a Jedi stílust nyomja, én meg csak úgy alapvetően ötvözöm magamban Stallone, Schwarzenegerr, Bruce Willis és Mell Gibbson legjobb tulajdonságait :rock: Szóval van okod rettegni. :)

Hozzászólás ideje:
Amúgy lehet rajta filózni, hogy 19.-e, szombat, kinek lenne jó a mozizásra :rock: Esetleg vasárnap.

Szerintem ezt november tájékán lesz aktuális megvitatni.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Tényleg, ha csalódás lesz bárkinek is, nem én vagyok a hibás úgy érzem. Szóval hagyjatok békén :rock:

Minden úgy lesz, ahogy lentebb írva vagyon :)

Na jó, nyugi, jó társaság vagyunk :rock:

Hozzászólás ideje:

No, tisztázódott a Terminator ügy. A suttyó amerikaiak kapnak 1 DVD-t és 3 BR-t kiadványonként.

Európa és köztük Törpfalva lakói azaza MO, pedig 2 DVD-t és 2 BR-t. DVD az úgyis elavult formátum tegyünk rá csak egy moziváltozatot meg 13 kisfilmet és a BR-re koncentráljunk a kép a képben extrával.

http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=570258...644526829072309

Hozzászólás ideje:

No, ha ez így marad akkor bennem is tisztázódott, hogy honnan is szerezzem be a DVD-t. Majd szépen lesz egy remek kir összeállított torrent a rendezői változattal, szinkronnal, feliratos extrákkal, úgy ahogy azt elvárná az ember a Warnertől ( avagy a Sonytól). De értem én, pusztuljon akinek még nincs BR lejátszója. :rock:

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez egy nagyon jó kép Jovovichról, pedig nem vagyok tőle alapból elájulva... ez a kedvenc képem eddig róla, és nem azért ,mert meztelen... :rock: Hát ennyi, ízlések és pofonok. :P

Tessék benézni az Egyéb fontos-ba. Szerintem úgy meg fog változni az ízlésed, hogy csak na :rock::)

Hozzászólás ideje:

Ahogy hallottam a román cégé a PRO VIDEO-é lett a Warner terjesztés joga. Érdekes, de meglátjuk mi sül ki belőle. Úgy tudom, hogy a cég hiába román Pösten van az irodájuk :)

Hozzászólás ideje:

Ó, van itt Pesten egy olyan irodaépület ahová a világ összes tájára sugároznak a külföldi tv csatornák :)

De, hogy a piszok kisördög szóljon belőlem...most akkor lemezt nem kapunk, vagy a borítót hagyják majd el? :):)

Hozzászólás ideje:

Predators forgatókönyv boncolása

http://www.avpuniverzum.hu/wordpress/?p=1269

Szóval Rodriguez szerint a P1-es predator a nemzetség leggyengébb lúzer kitaszított ragadozója volt, a Predatorsban meg csak elit ragadozók mászkálnak.

Duch mégis puszta kézzel üti ki őket, a P1-ben meg hogy megizzadt azzal az egyel...Meg a csapata.. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.