JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ez az ország maga a pokol. De igazából Mexikó, és az alatta lévő déli államok teljesen elfajzottak. http://www.sg.hu/cikkek/69647/megoltek_egy...g_lehet_elmenni Sokkoló dokumentumfilm ez, a jobbik fajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Nem komplettek. Miféle életcél az, ahol bandákba tömörülve egymást nyírják ki? :S Jó műsor a NGC-n a Börtönös doksifilm is. Bírom ahogy Vass Gábor narrációjában a börtönéletről beszélnek. No majd azért ezt a filmet is megnézzem egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Az átlagosnál gyengébb. Melle nincs, de a többi se nagy durranás. Az utcán minden második csaj jobb ennél. Lehet, hogy nem számít a mell/köbméret (de ), a szépséget nem abban mérik (dehogy nem ), de Jovovich kisasszony (ja nem, már újra asszony, immár harmadszor) szerintem ott is ronda, ahol még számíthatna, azaz nyaktól felfelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Bazz skaccok, nem is mondtam, éjszaka az álmomban a bagázs Avatar vetítésen volt Hát mit ne mondjak, piszok csalódás lett urrá mindenkin; hiába ájmex de a vászon kicsi volt, a hang is gyenge. El is döntöttük, hogy: 1. Elmegyünk a Westendbe a digitális vetítésre, 2. Jake-et jól helyben hagyjuk. Sajnos ez utóbbiról nem maradt fenn "videóanyag". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hát mit ne mondjak, piszok csalódás lett urrá mindenkin; hiába ájmex de a vászon kicsi volt, a hang is gyenge. El is döntöttük, hogy:1. Elmegyünk a Westendbe a digitális vetítésre, 2. Jake-et jól helyben hagyjuk. Ha kétségeid vannak a filmet illetően, nem kötelező megnézni moziba. Ez vonatkozik bárkire is. Most miattam ne nézd meg. Lehet hogy csalódás lesz benne van a pakliban, de nem én vagy a felelős érte, nem engem kéne jól megverni a film után... Vagyunk annyira kultúráltak, meg értelmesek, hogy pár bosszankodó szó elhagyása után letudjuk ezt. Nem kéne erőszakot alkalmazni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hát amíg nem tudom, hogy élőben milyen lesz addig nem kell annyira rettegned Máskülönben is, te ajánlgattad itt mindenkinek :rock: De, hogy "megnyugtassalak", Ody az egész vetítésen a szemeit forgatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hát amíg nem tudom, hogy élőben milyen lesz addig nem kell annyira rettegned Máskülönben is, te ajánlgattad itt mindenkinek :rock: De, hogy "megnyugtassalak", Ody az egész vetítésen a szemeit forgatta. Ajánlgatom, de nem kötelező jelleggel Tényleg, ha csalódás lesz bárkinek is, nem én vagyok a hibás úgy érzem. Szóval hagyjatok békén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Tényleg, ha csalódás lesz bárkinek is, nem én vagyok a hibás úgy érzem. Szóval hagyjatok békén Nem fogunk bántani, Jake... nagyon. Még senkit sem hagytunk helyben film miatt... nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Nem fogunk bántani, Jake... nagyon. Még senkit sem hagytunk helyben film miatt... nagyon. Tudod nem árt az elővigyázatosság, elég ha ránézel Oldie avatarára, egy pszichopata arc köszön vissza, aki képes derékba törni(nem csak a karrierem). Nem ismerlek titeket élőben, de nem kizárt, hogy nekem estek. Ody mérgében széttépi a polóját és HULK módjára nekem esik...nyah vigyázni kell a mai világban.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hű és ha majd azt fogod látni, hogy mindenkinek habozni fog a szája...Az lesz csak az igazi....ízé...izgalamas.....számodra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Veszett egy társulat vagytok akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Amúgy lehet rajta filózni, hogy 19.-e, szombat, kinek lenne jó a mozizásra Esetleg vasárnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Tudod nem árt az elővigyázatosság, elég ha ránézel Oldie avatarára, egy pszichopata arc köszön vissza, aki képes derékba törni(nem csak a karrierem). Nem ismerlek titeket élőben, de nem kizárt, hogy nekem estek. Ody mérgében széttépi a polóját és HULK módjára nekem esik...nyah vigyázni kell a mai világban.. Ody Hulk módjára megy neked, Oldi letépi a fél arcát, hogy kilátszódjanak Terminator alkatrészei, MissKarrde a Star Wars összes csempészét rád zúdítja, Frenkie a Részeges karatemester stílusát képviseli, Krande és Phobos Sith harcosok módjára támadnak, Obi1 a Jedi stílust nyomja, én meg csak úgy alapvetően ötvözöm magamban Stallone, Schwarzenegerr, Bruce Willis és Mell Gibbson legjobb tulajdonságait Szóval van okod rettegni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szeptember 23.-án IMAX nap lesz. Minden jegy 520 Ft. Csak a negyven perces természetfilmeket adják ha jól láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. (szerkesztve) Amúgy lehet rajta filózni, hogy 19.-e, szombat, kinek lenne jó a mozizásra Esetleg vasárnap. Szerintem ezt november tájékán lesz aktuális megvitatni. Szerkesztve: 2009. Szeptember 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Tényleg, ha csalódás lesz bárkinek is, nem én vagyok a hibás úgy érzem. Szóval hagyjatok békén Minden úgy lesz, ahogy lentebb írva vagyon Na jó, nyugi, jó társaság vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. No, tisztázódott a Terminator ügy. A suttyó amerikaiak kapnak 1 DVD-t és 3 BR-t kiadványonként. Európa és köztük Törpfalva lakói azaza MO, pedig 2 DVD-t és 2 BR-t. DVD az úgyis elavult formátum tegyünk rá csak egy moziváltozatot meg 13 kisfilmet és a BR-re koncentráljunk a kép a képben extrával. http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=570258...644526829072309 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. No, ha ez így marad akkor bennem is tisztázódott, hogy honnan is szerezzem be a DVD-t. Majd szépen lesz egy remek kir összeállított torrent a rendezői változattal, szinkronnal, feliratos extrákkal, úgy ahogy azt elvárná az ember a Warnertől ( avagy a Sonytól). De értem én, pusztuljon akinek még nincs BR lejátszója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerintem ez egy nagyon jó kép Jovovichról, pedig nem vagyok tőle alapból elájulva... ez a kedvenc képem eddig róla, és nem azért ,mert meztelen... Hát ennyi, ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerintem ez egy nagyon jó kép Jovovichról, pedig nem vagyok tőle alapból elájulva... ez a kedvenc képem eddig róla, és nem azért ,mert meztelen... Hát ennyi, ízlések és pofonok. Tessék benézni az Egyéb fontos-ba. Szerintem úgy meg fog változni az ízlésed, hogy csak na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Az átlagosnál gyengébb. Melle nincs, de a többi se nagy durranás. Az utcán minden második csaj jobb ennél. Na akkor hátha belövöm az ízléseteket... Milan Punis (hopsz Kunis ) is megmutatja http://alfaomega.blog.hu/2009/09/09/a_het_arca_mila_kunis Jó kis színésznő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szeme nem nagyon tetszik. De ettől még nem csapnám rá az ajtót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ahogy hallottam a román cégé a PRO VIDEO-é lett a Warner terjesztés joga. Érdekes, de meglátjuk mi sül ki belőle. Úgy tudom, hogy a cég hiába román Pösten van az irodájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ó, van itt Pesten egy olyan irodaépület ahová a világ összes tájára sugároznak a külföldi tv csatornák De, hogy a piszok kisördög szóljon belőlem...most akkor lemezt nem kapunk, vagy a borítót hagyják majd el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Na de pasik terén aztán átlagon aluli a hely, de ez szerintem téged tuti hidegen hagy Persze Te már csak tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. "The Men Who Stare at Goats" részlet Klúni Gyuri nagyon beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Jó kis színésznő Nyaktól lefelé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Pandorum részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Predators forgatókönyv boncolása http://www.avpuniverzum.hu/wordpress/?p=1269 Szóval Rodriguez szerint a P1-es predator a nemzetség leggyengébb lúzer kitaszított ragadozója volt, a Predatorsban meg csak elit ragadozók mászkálnak. Duch mégis puszta kézzel üti ki őket, a P1-ben meg hogy megizzadt azzal az egyel...Meg a csapata.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Van egy sanda gyanúm, hogy ez csak egy nagy blama. Félrevezetés. Legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.