Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Ody: Nagyon ajánlom, kiváló film. Christoph Waltz (Hans Landa) kimagasló a filmben. Szerintem megérdemelne egy-két komolyabb díjat a szerepért, de Eli Roth és Pitt is remekel. Tarantinot meg ismerjük, ő nem habozik akár a főszereplőt is kinyírni vagy olyan dolgokat mutatni (spoilerben van róla ízelítő) amiket mások nem. Spoiler: Ki filmesítené meg, ahogy Hitler arca és feje szétmállik a géppisztollyal belelőtt 2 tárnyi lőszertől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Köszi Phobos, de én a 2012 -re értettem. Amúgy a Tarantino filmet se fogom kihagyni, mert imádom a pali filmjeit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Mivel előtte a IB-ről beszélgettünk és nem is láttam Oldie beszúrását, azt hittem erre reagálsz Máskor írd oda, mire írod a hozzászólást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Tarantino szerintem egy pszichopata barom, aki az erőszakot szerintem élvezi is(Miért lenne különben annyi brutalitás a filmjeiben?), de ugyanakkor kedvelem a filmjeit.A brigantykat eszem ágában sincs moziban megnézni, mert azért a Grindhouse elég ratyi volt.Majd lesz torrenten is. A 2012-őn is gondolkodom, mert a Holnapután annyira borzasztóan rossz volt, hogy már nem bízom Emmerich-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. frenkie: A brigantykról nem sok negatív kritikát olvastam, pozitívat annál inkább. A Grindhouse filmek ténleg nem voltak a csúcson, de a brigantyk igen. Szerintem nézd meg, ha alkalmad nyílik rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) Szerintem az év sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrien Brody a PREDATORS-ban :D Mint főszereplő, aki Roycet alakítja http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=59815 Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Itt a teljes Predators szereplőgárda!: Adrien Brody.... Royce Alice Braga.... Isabelle Derek Mears... Predator (tbc) Topher Grace... Edwin Danny Trejo... Cuchillo Walt Goggins... Stans Oleg Taktarov... Nikolai Mahershalalhashbaz Ali.... Mombassa Dutch.... Arnold Schwarzenegger (cameo) http://www.moviehole.net/200920982-grace-mears-for-predators Alice Braga a Will Smithes Legenda vagyok filmben volt a csaj szereplő aki a lányával kereste a kolóniát. Topher Grace a Pókember 3-ban Venom. Mahershalalhashbaz Ali játsza Mombassa afrikai arcot, kitűnő választás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Phobos, régebben betettél egy részletet a Grindhouse-ból, amit egyébként én nem láttam korábban, és attól totálisan rosszul lettem. Ha az lett volna életem első találkozása Tarantino-van, biztos nem lettem volna kíváncsi a többi filmjére. Hasonlóan vagyok én is vele, megnéztem, de igazából annyira nem tudtam értékelni, tuti kihagytam volna Tarantino többi filmjét, ha nem látom őket előbb Szerintem az én sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrian Brody a PREDATORS-ban Fura, de végül is nem példa nélküli a választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Szerintem az év sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrien Brody a PREDATORS-ban :P Mint főszereplő, aki Roycet alakítja Biztos ő lesz az egyedüli túlélő. Amúgy ez remek hír! Érzem ez a film ott lesz a szeren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" De tuti valami intellektuel karakter lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" De tuti valami intellektuel karakter lesz Ebben a filmben intellektuel karakter? De bármi lehet...lehet, hogy majd puszta kézzel osztja a Prediket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ebben a filmben intellektuel karakter? De bármi lehet...lehet, hogy majd puszta kézzel osztja a Prediket. Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? A szelleme ott lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. A szelleme ott lesz. Figyelni kell, hogy mikor esik úgy össze egy Predator, mintha pörgő-forgó rúgás érte volna No Chuck akkor ott lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Egy kis háttérinfó a 2012 hatalmas hullámairól http://filmdroid.blog.hu/2009/10/07/csinaljunk_hullamokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? Szerintem az érte küldött elfogókülönítménynek akadtak nehézségei, amit aztán inkább kivágtak a filmből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) fény derül a Predators karakterek jellemére is. http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...n&Itemid=15 "Brody karaktere az örököse a csapatvezetői palástnak, őt nemes egyszerűséggel csak Embervadászként emlegetik. Grace figurája külsőre könyvelőnek tűnhet, ám a hivatalnokábrázat alatt egy veszélyes sorozatgyilkos lapul. Braga könyörtelen női gyilkos, Ali karaktere egyszerűen nem fél a haláltól, Goggins figurájának állandóan a ravaszon van az ujja, míg Taktarov egy egykori orosz titkosügynök bőrébe bújik. Trejo végül Cuchillót alakítja, egy edzett harcost, két darab UZI-val." Adrien Brody mint brutál Embervadász?! Na erre kíváncsi leszek Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nimródnak fel van adva a lecke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" Pedig játszott már King Kongosat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nimródnak fel van adva a lecke. Ezen a képen már rákészült a szerepére. Na badass feje van? http://weblogs.variety.com/bfdealmemo/2009...am-for-fox.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Mekkora már. De fel is szedhetett egy kis izmot ahogy elnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Valamelyest már embervadász kinézete lett Kérdés, a Szuper Predatorok miért őt rabolják el. A puszta erő helyett, lehet ésszel győzi le a ragadozókat a filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megnéztem a Farkast, vagy ahogy mások említik, a Rozsomákot Jó kis film, egyszeri nézésre elmegy. Van benne egy-két cool karakter. De most nézhetem meg az X-men szériát ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Valamelyest már embervadász kinézete lett Kérdés, a Szuper Predatorok miért őt rabolják el. A puszta erő helyett, lehet ésszel győzi le a ragadozókat a filmben Az nem Antal Nimród fényképe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Bródy Adrián majrézik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) A fényképen Brody van Ezen a harwiredes híren kikészültem PREDATORS: Adrien Brody Izombéka Adrien Brodyt mindig is hatalmas termetéről és pattanásig feszült, duzzadó izmairól ismertük. Mozifilmekben a hátrébb játszó színészeknek gyakran ki kellett lépniök mögüle, mert nem látszottak Brody brutálszéles vállizomzatától = lásd bal oldali kép!! Royce kommandóst alakítja és ezzel megkapta a Predators vezető főszerepét, a korábban zongoristát majd csalót játszó színész. Danny Trejo főmachinátor mellett egyedül talán a videokamerás gengszterrel, Oleg Taktarovval jártak jól a készítők. Örömmel és nagy megkönnyebbüléssel jelenthetjük be, hogy a filmben játszik Mahershalalhashbaz Ali is, mondjátok ki gyorsan ötször egymás után a nevét!! Nimród Antalnak feltehetően nem okoz majd túl nagy problémát a szereplőgárda. Legfeljebb Adrien Brodyt kell néha megtámasztani és Kentucki Mekfrííd Csikkennel tömni, ha nem bír görnyedve futni a nehéz kommandóspáncélban. http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...nt&id=26352 Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nagyon kész van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ez ugye Svájcinéger teste? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Borzasztó ez a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Adrian Brody a Predators-ban? Na ezt megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.