Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Jó, rendben :D

Akkor más 3D-s filmeket meg lehet most már a Sugárba is nézni, nem kell a Corvinba vagy a Westendbe elmenni :D

Még lehet menni a Lurdyba, a MOMba, a Mammutba meg a Camponába is. :D

Hozzászólás ideje:

De irigyellek ilyenkor titeket:) Nekem a legnagyobb kérdés, hogy hova tegyem a fijjam, míg megyünk moziba:)

Nem, nem panasz igazából, hiszen kéthetente pénteken elvisszük anyóshoz, akkor megyünk társasjátékozni, szombaton hozzuk haza, havi egyszer meg apukám és tesóm bevállalja egy egész! hétvégére:)

De a "szabadnapjainkon" általában nem mozi van, hanem bevásárlás, nagytakarítás :D

De azért az Avatar, meg a Karácsonyi ének tuti meg lesz még idén nézve.

ID4 folytatás? Nekem jöhet, nem vettem komolyan a filmet, ha a második is ilyen lenne, kellemesen agyzsibbasztónak megnézném:)

Hozzászólás ideje:

Újabb Warcraft filmhírek.

"Júliusban jött a hír miszerint Sam Raimi melegítheti a World of Warcraft rendezői székét, a bemutató dátumát pedig 2011-re tűzték ki. Raimi az MTV-nek beszélt röviden a tervezett filmről, kiderült, hogy A hazafi és a Ryan közlegény megmentése forgatókönyírója, Robert Rodat veti papírra a szkriptet. Ezen kívül az a rendező megcáfolta azt a pletykát, hogy a produkció az Arthas: Rise of the Lich King regényen alapulna. Néhány napja az imdb-n is megváltoztatták erre címet, de jelenleg ismét csak a Warcraft nevet láthatjuk az adatbázisban.

Raimi elmondása szerint Rodat egy teljesen új sztorit fog letenni az asztalra, ami a Warcraft világában fog játszódni és ismerős karaktereket is láthatunk majd a filmben. (A videóban sajnos egy fél perces reklám van és utána jön a szöveg.)

A forgatásnak jövőre el kell kezdődnie, ha 2011-re a mozikban akarják tudni a filmet. Raimi addig végez a Pókember negyedik részével, de szintén be van tervezve a Gonosz halott remake-je is. Mellesleg megjegyzem Rodat 9 éve nem írt forgatókönyvet, most pedig az Alapítványon és a Warcrafton is dolgozik."

Tehát mégse az Arthas regényt csinálják meg. Kár.

A forgatókönyv jó kezekben van szerintetek?

Hozzászólás ideje:

Jaj-jaj-jaj! Egy hozzászólásban ilyen nevek. Rodatnak nem örülök, nem tetszett sem a hazafi, se a Ryan így félek, hogy az Alaptíványt és a Warcraftot is elb*ssza :D

Raimi jó lenne, szerettem a Gonosz Halottat meg a Pokolba taszítva is egy frankó film, de a Pókember az nem jó (bár én alapból utálom az összes szuperhero-t :D ).

Hozzászólás ideje:
Az IMAX-nál az a lényeg, hogy a vászon betölti a látómeződet, kvázi behelyez téged a film történéseibe. A mezei 3D-nél meg olyan, mintha egy kis ablakon kukucskálnál, főleg, ha nagyon hátul ülsz. Nem jön ki annyira az élmény, mint az IMAX-ben.

Ekkora különbség nincs, már mindkettőhöz volt szerencsém. A vászon ott is bizonyos távolságra van, tehát a behelyez a filmbe dolog nem tud igazából itt sem érvényeülni, inkább úgy érzed magad tőle, mintha egy "mezei" moziban az első sorban ülnél. "Mezei" 3D-nél nem kell a hátsó sorokban ülni, ez normál film esetén sem a legjobb ötlet. Szerintem a "mezei" 3D is nagyon jól néz ki :)

Az Arénás IMAX baromi kényelmetlen, szűkek a székek, és majd leszédültem a lépcsőjén, enyhén balesetesek ezek a szűk és magas lépcsők, stb. Főleg, hogy még sötét is a terem még világítva is :) Ha ott nézzük az Avatart, megnézem ott, egyébként viszont hanyagolom a helyet, nem szeressem.

Hozzászólás ideje:
Na bazz, ezt a trailer végigvigyorogtam. :D Tiszta Vico feelinges előzetes, már csak Bozai hangja hiányzott. :) A film természetesen már most toplistás a kövi évre. :D

Az origo is ezekre gondolt, amiket nézte a trailert

Szottyadt akciótaták robbantgatnak a dzsungelben

(Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Eric Roberts, stb.) felvonultató alkotásról már korábban is sejthető volt, hogy nem lesz egy Shakespeare, de arra azért nem számítottunk, hogy a VICO-filmek színvonalát fogják belőni az alkotók. Botoxolt fejű, szottyadt izompacsirták, erőltetett poénok, sok robbanás, kitört gerinc, valamint elvágott torok várható. Legalább egy ember arcon is lesz szúrva

A The Expendables feltehetően jövő nyáron érkezik majd meg a magyar mozikba, bár eddig még egyetlen forgalmazó sem jelezte, hogy behozná...

Lehet magyar mozikba se kerül, marad a Film+ :)

Hozzászólás ideje:

Az Origó elmehet oda ahonnét származik. Ez a film a korosztályom mentsvárát fogja jelenteni egy CGI-től hemzsegő műanyag világban, ahol a régivágású akciósztárok, régivágású technikai megoldásokkal operálnak. Megkapjuk a gyönyörű nyolcvanas éveket 2010-ben, úgy, hogy attól valszeg a gyönyörtől magunk alá csinálunk. Azt tuti, hogy kifelé menet a teremből tombolni fog a tesztoszteron a moziban. Jobb is hogyha a bazi nagy szemetesládákat alaposan lerögzítik. :)

Hozzászólás ideje:
Nagyon jól néz ki, az állatvilág már tuti lesz a filmben :)

Nagyon megnézném már. Amit eddig láttam, az nagyon kíváncsivá tett, és szerintem nem egyszer fogom megnézni. Valahogy a SW4 kantinjelenete jut eszembe, ott kapkodtam a fejem a sok lényre. Vagy Jabba palotája :) Nekem bejönnek ezek a kecses lények.

Hozzászólás ideje:
Az Origó elmehet oda ahonnét származik. Ez a film a korosztályom mentsvárát fogja jelenteni egy CGI-től hemzsegő műanyag világban, ahol a régivágású akciósztárok, régivágású technikai megoldásokkal operálnak. Megkapjuk a gyönyörű nyolcvanas éveket 2010-ben, úgy, hogy attól valszeg a gyönyörtől magunk alá csinálunk. Azt tuti, hogy kifelé menet a teremből tombolni fog a tesztoszteron a moziban. Jobb is hogyha a bazi nagy szemetesládákat alaposan lerögzítik. :)

A szívemből szóltál. Én is stallone és Schwarzi filmeken nőttem fel, jó lesz végre megint egy ilyet látni. Sly bácsi azért tud!

A h*lye origosok meg annyit értenek ehhez mint...na hagyjuk.

Hozzászólás ideje:
Nagyon megnézném már. Amit eddig láttam, az nagyon kíváncsivá tett, és szerintem nem egyszer fogom megnézni. Valahogy a SW4 kantinjelenete jut eszembe, ott kapkodtam a fejem a sok lényre. Vagy Jabba palotája :) Nekem bejönnek ezek a kecses lények.

Bárcsak mindenki így állna hozzá a filmhez :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.