Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Frenkie: Nézd meg a descent-et is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Frenkie: Nézd meg a descent-et is. Az is ilyesmi film mint a fűrész? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Az is ilyesmi film mint a fűrész? Az egy sima horror film, de nagyon hangulatos. Én nem szeretem ezeket, de a descent tetszett. A vége eléggé vérengzős. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Szerencsés fickó ez a William Goldman, ha ekkora semmitmondásokkból tudott irni egy könyvet és még sikeres is lett vele (ezaz emotikon nem pont idevaló, de annyira tetszik, hogy muszáj volt beraknom ) Emelett azért összehozta azt is hogy ő jelenleg a világ egyik legjobb forgatókönyv írója is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Én is ezt tudom róla, de megítélni magam nem tudom ennyire biztosan, mert nem láttam sok filmjét, és egyébként sem vagyok jó filmelemző, a forgatókönyvekről nem is beszélve. Egyébként abban a könyvben jó néhány olyan dolgot leír a forgatókönyvírással kapcsolatban, amik megértették velem, hogy ez-az miért úgy van egy filmben, ahogy van Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Nekem nagyon tetszett, de van benne két és fél oldal, amit csak azért nem tépek ki és dobok ki a kukába, mert könyveket nem rongálok. A folytatásokkal kapcsolatban írja meg a fickó a véleményét, és minden jobb érzésű SW rajongó kést, sőt inkább fénykardot képzel a pasas hátába ezért (attól függetlenül, hogy az övé is csak egy vélemény, mint bárki másé). Engem érdekelne, mit ír SW ügyben a fickó. Nincs kedved bemásolni ide azt is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Engem érdekelne, mit ír SW ügyben a fickó. Nincs kedved bemásolni ide azt is? Lehet, hogy ez nem túl jó ötlet. Fikázza, nekem ennyi elég. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Lehet, hogy ez nem túl jó ötlet. Fikázza, nekem ennyi elég. Majd átugrod azt a hozzászólást Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Engem érdekelne, mit ír SW ügyben a fickó. Nincs kedved bemásolni ide azt is? Igazából a folytatásokról ír, és az SW az egyik fő példa. Begépelem otthon, és felrakom, de ha a társaságot nagyon zavarja, akkor elküldöm priviben Nem is lenne rossz újra olvasni a könyvet, és néha ide felrakni ezt-azt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Majd átugrod azt a hozzászólást Igen, az jó megoldás lenne Az elejére kiírnám, hogy vigyázat, nem SW rajongók számára! és akkor át lehetne ugorni azonnal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Igen, az jó megoldás lenne Az elejére kiírnám, hogy vigyázat, nem SW rajongók számára! és akkor át lehetne ugorni azonnal De miről ír? Hogy "Lucas csak a pénzért csinálta"? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Igazából a folytatásokról ír, és az SW az egyik fő példa. Begépelem otthon, és felrakom, de ha a társaságot nagyon zavarja, akkor elküldöm priviben Nem is lenne rossz újra olvasni a könyvet, és néha ide felrakni ezt-azt OK, várom a cuccot Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. De miről ír? Hogy "Lucas csak a pénzért csinálta"? Arról minek írjon? Köztudott, hogy csakapénzércsinálta... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Arról minek írjon? Köztudott, hogy csakapénzércsinálta... Ja. A többiek pedig vegytiszta művészetből dolgoznak (a'la King Kong). Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Igazából a folytatásokról ír, és az SW az egyik fő példa. Begépelem otthon, és felrakom, de ha a társaságot nagyon zavarja, akkor elküldöm priviben Engem is érdekel, szerintem a kritika topikba mehet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Emelett azért összehozta azt is hogy ő jelenleg a világ egyik legjobb forgatókönyv írója is. Ettől még semmivel se válik komolyabbá a mondanivalója. Stephen King is óriási iró, de óriási marhaságokat is tud beszélni (a Stanley Kubrick féle Ragyogás-ról alkotott véleménye viszi a pálmát, ami szerinte láthatóan nagyon amatőr, mivel Kubrick nem nézett eléggé körül a témában... LOL ). Az pedig, hogy ez a William Goldman lenne a világ egyik legjobb forgatókönyirója... háát... az elmúlt 15 évben elég gyatra irások kerültek ki a kezei közül. Dreamcatcher, Memoirs of an Invisible Man... hát nem vagyok hasra esve tőle, és még finom voltam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. (szerkesztve) Én lényegében azt se tudom ki ez a faszi. Persze ez lehet, hogy nem az ő hibája... Szerkesztve: 2006. Február 15. - Ody Mandrell Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Ettől még semmivel se válik komolyabbá a mondanivalója. Stephen King is óriási iró, de óriási marhaságokat is tud beszélni (a Stanley Kubrick féle Ragyogás-ról alkotott véleménye viszi a pálmát, ami szerinte láthatóan nagyon amatőr, mivel Kubrick nem nézett eléggé körül a témában... LOL ). Az pedig, hogy ez a William Goldman lenne a világ egyik legjobb forgatókönyirója... háát... az elmúlt 15 évben elég gyatra irások kerültek ki a kezei közül. Dreamcatcher, Memoirs of an Invisible Man... hát nem vagyok hasra esve tőle, és még finom voltam Az hogy mi lesz egy forgatókönyvből teljes mértékben a rendezőn és a produceren múlik. A legjobb példa erre a kedvenc forgatókönyv íróm Andrew Kevin Walker- a pasi egyszerűen fenomenális minden könyve szuper, de össze lehet hasonlítani a Seven-t és a 8mm-t az egyiket Fincher filmesítette meg a másikat Schumacher az egyikőjük ért a rendezéshez a másik nem igazán, meg is lett az eredménye. Kingnek bizonyos tekintetben igazat adok a Shining remek thriller de a horrorhoz kb. annyi köze van mint a Disney filmeknek. Dreamcatcher elég nagy botrány volt a film körül a producerek állandóan beleszóltak a rendező és az író munkájába is Goldman le is akarta szedetni a nevét a stáblistáról. Örök érvényű szabály (ha esetleg valaki filmesnek készül): még a legutolsó világosító technikusnak is nagyobb beleszólása van a filmbe mint az írónak (persze vannak nagyon ritka kivételek, de álltalában akkor ha az író személye megegyezik a rendezőjével vagy a producerével). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Köszi Priest ezt a kis leirást. Nem nagyon vagyok képben hogy pontosan mik mennek egy film-készitésének a hátterében, de hát ezért vagy te itt A Ragyogást mondjuk én kiskoromban láttam először és akkor elég nagy horror volt... mindenképp nagyobb, mint az a TV-film amiben, ha jól tudom King keze is alaposan benne van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Priest. Ki ez a széparcú csávó az avatarodon? Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. (szerkesztve) Priest. Ki ez a széparcú csávó az avatarodon? Ted Williams! Még egy nagyon régi, Resident Evil 2 játék- japánban vetített reklámjához készült (persze lehet hogy máshol is leadták). Szerkesztve: 2006. Február 15. - Priest Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. (szerkesztve) Engem is érdekel, szerintem a kritika topikba mehet. Ez jó ötlet, akkor majd oda felrakom azoknak, akik el szeretnék olvasni (vannak olyan bártak, de kb. arról szól, amit Ody írt) Szóval semmi újdonság nem lesz benne. Szerkesztve: 2006. Február 16. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Köszi Priest ezt a kis leirást. Nem nagyon vagyok képben hogy pontosan mik mennek egy film-készitésének a hátterében, de hát ezért vagy te itt Abból a könyvből, amiből a részlet van, nagyon sok minden kiderül ezekről a háttér dolgokról a filmezéssel kapcsolatban. Pl. amiket Priest is írt lentebb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Én lényegében azt se tudom ki ez a faszi. Persze ez lehet, hogy nem az ő hibája... Idősebb generációhoz tartozik a fickó, érdekelnek részletek? Mert akkor kiírom, és felrakom ide. Nagy valószínűséggel láttál tőle filmet, de az emberek egy filmmel kapcsolatban általában nem a forgatókönyvíróval foglalkoznak (bár én hajlamos vagyok egy filmet mindenképpen megnézni, ha az van odaírva, hogy Charlie Kaufman írta ). Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Köszi Priest ezt a kis leirást. Nem nagyon vagyok képben hogy pontosan mik mennek egy film-készitésének a hátterében, de hát ezért vagy te itt A Ragyogást mondjuk én kiskoromban láttam először és akkor elég nagy horror volt... mindenképp nagyobb, mint az a TV-film amiben, ha jól tudom King keze is alaposan benne van A Kubrick-féle Ragyogás mindenféleképpen a horror kategória szerintem... És az egyik legjobban sikerült filmváltozat King könyveiből. A TV-s verzió ehhez képest hígfos Amúgy King nekem nem jelent valami sokat, úgyhogy nem fáj annyira, hogy nem ismeri el Kubrick verzóját. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. És az egyik legjobban sikerült filmváltozat King könyveiből. A TV-s verzió ehhez képest hígfos Én nem mertem ilyen keményen fogalmazni, de teljesen egyetértünk Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. (szerkesztve) Minden remény megvan, hogy a Silent Hill lesz az első normális játék adaptáció a filmtörténelemben. Ha esetleg mégsem a szemünk akkor is jól jár! Hát nem gyönyörű? És ennél csak betegebb dolgok lesznek benne!!! Szerkesztve: 2006. Február 16. - Priest Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Huhhh Legalább fél percig kellett néznem a képet, vajon mi is van rajta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Minden remény megvan, hogy a Silent Hill lesz az első normális játék adaptáció a filmtörténelemben. Ha esetleg mégsem a szemünk akkor is jól jár! ÁÁááááááá... a piramisfejű!!! Benne lesz? Király, hogy én mennyire utáltam ezt a dögöt az SH2-ben. Viszont a játék alatt jól kitaláltam, mi lenne, ha megjelenne a Resident Evil 3-ból Nemesis, és benyögné, hogy: "Staaaaars" Sikerált a trailerét is megnézni, és szerintem prímán fogja hozni az SH2 beteg hangulatát (ha benne lesz, hogy ez a randaság éppena próbababaszerű izét erőszakolja meg...). Bár érdekes, hogy történet tanilag majdnem teljesen az SH1-et kopizták... minden esetre én már alig várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Esetleg egy trailer linket kérhetek? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.