Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Sandman biztos, Green Goblin és Venom is szinte 100% Szerencsétlen Spidynak lesz akkor dolga rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Kimoderáltam Ody Mandrell durva hozzászólását. Ezúton is megkérem, hogy tartózkodjon a heves érzelemkitörésektől. Jól mondja kolléga, véresen kell eljárni az ilyenek ellen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Mikor várható a mozikba a spiderman3? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. 2007. május 4. elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Bár én sosem szerettem a pókfazont, ezt a harmadik részt már nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. A pókfazon első kalandja nekem nem igazán tetszett. A második viszont annál inkább. Ha ezt a tendenciát tartja, szerintem ez már egész jó film lesz. Bár ezek az ellenségek nekem kicsit túl "gagyik", de mondjuk Dr. Oktopusz jobb volt, mint a Zöld Manó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Ha minden jól megy akkor a 4. filmben végre láthatjuk Lizardot (akit már az első film után is mindenki emlegetett) és ha a film készítői kicsit is merítenek a fantasztikus Torment ciklusból akkor egy rendkívül jó filmet kapunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Remélem a Lizard nem olyan szintű lesz megvalósításban, mint a Zathurában azok az űrlénygyíkok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Úgy tudtam, hogy három film lesz. Rosszak az információim? Szeretem a Pókember filmeket, de a képregényeket nem ismerem, így a ellenfelek egy része számomra ismeretlen. Mindenesetre várom a filmet, remélem, a színvonal nem romlik, max. javul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szóval 2007 máj? Az még jó messze van Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerencsére a retekklub közvetíteni fogja az Oscart, így nem kell német adókat nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. (szerkesztve) Hát én tuti nem maradok fönt egy ilyen szar díjért... számomra abszolúte érdektelenné vált. Komolyan mondom, a Saturn díjat is többre tartom ennél (meg amúgy is. Miért ne tartanám többre?!) Donát. Szerkesztve: 2006. Február 24. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Én is inkább alszok majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Nállam az Oscar nézés hagyomány, hiába olyan csicskák ott az emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Én is nézni fogom (és egy imát rebegek az SW-ért és Joaquin Phoenixért), de nem maradok fenn miatta, hanem felkelek Mert kb. kettő körül kezdődik, addig alszom egyet. Addig lesz vége, mire kelnék, így utána megyek dolgozni. Tavaly is kibírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Mekkora mazochisták vagytok. Nekem nem érne meg ennyit. Ellenben az 1978-as Oscar gálát megnézném. Állítólag Tiburnak megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Mekkora mazochisták vagytok. Nekem nem érne meg ennyit. Ellenben az 1978-as Oscar gálát megnézném. Állítólag Tiburnak megvan. Neki mi nem? Egyébként tényleg megvan neki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Azt az 1978-ast én is megnézném. Pár hónappal később születtem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Igaz, hogy nincs sok értelme megnézni az Oscar díjátadást, de szerintem azért videóra felveszem majd és utánna megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. A főbb eseményekről majd közvetítek utána. Vagy közben, ha olyanom lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Lehet, hogy én is felveszem, de csak az SW miatt. Sajna nem tudom mikor adják az ilyen jellegű díjakat (elején, végén, közepén). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Ha jól emlékszem a közepe felé, de inkább előtte. Semmiképpen nem a végén, mert akkor a fő kategóriák jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Mekkora mazochisták vagytok. Nekem nem érne meg ennyit. Ellenben az 1978-as Oscar gálát megnézném. Állítólag Tiburnak megvan. Sürgősen el kell kérni tőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Sürgősen el kell kérni tőle! De nem adja, mert ritkaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. De nem adja, mert ritkaság. Kedves Nem tud valaki valamit a Prince Of Persia filmről?Állítólag a Karib Tenger Kalózai rendezője fogja csinálni, és 2006-ra ígérik még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Nem tud valaki valamit a Prince Of Persia filmről?Állítólag a Karib Tenger Kalózai rendezője fogja csinálni, és 2006-ra ígérik még. A Karib-tenger producere, Jerry Bruckheimer szerezte meg a jogokat, de nem biztos, hogy a rendező is azonos lesz. Biztos, hogy Verbinski rendezi? Egyébként 2006-ra nem lenne könnyű egy nagy költségvetésű filmet összekavarnia (talán Bruckheimernek sem), mert gőzerővel mennek a Karib-tenger második részének munkálatai, és aztán a harmadik részt utómunkálatai is ott vannak. Esetleg más rendezővel. Vagy ki tudja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Látta már valaki rajtam kívül a Solaris újabb készítésű epizódját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Látta már valaki rajtam kívül a Solaris újabb készítésű epizódját? A Clooney-sra gondolsz? Sajnos még nem, de remélem, hogy lesz az egyik héten az HBO műsorán. Milyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. A Clooney-sra gondolsz? Sajnos még nem, de remélem, hogy lesz az egyik héten az HBO műsorán. Milyen? 100%-os! Egyszerűen letaglózó hangulata van, köszönhetően Cliff Martinez zenéjének (is). Nem tudom honnan ásta elő ezt a muksót Sodebergh, de évek óta az egyik legmelankólikusabb filmzene, amit hallottam. Sokszor szoktam hallgatni. A film alapjában véve egy szerelmi történet, de remekül megcsinálva, nekem nagyon bejött. Vigyázz, mert eltudja varázsolni az embert....ha vevő az ilyesmire. Egyébként Clooney barátunk itt is bizonyítja, hogy remek színész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Köszi, Ody Remélem, hamarosan adni fogják. Azt hiszem, volt már műsoron, csak lemaradtam róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.