Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Priest: Már az elözetese is kecsegtető. Jó kis B-filmnek tünik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Azok paprikák lennének a kádnál? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. (szerkesztve) Az idei év eddigi legjobb plakátja! Kouhunok rulezzz Szerkesztve: 2006. Március 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Kouhunok rulezzz Night of the Creeps Rulz!!! (valaki adja már ki DVD-n!!!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Már engem is érdekel, mi a fenék ezek a piros izék? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Már engem is érdekel, mi a fenék ezek a piros izék? Csigákra hasonlitó szörnyecskék... vagy valami olyasmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Ja, hogy azok nem paprikák lennének?! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Csigákra hasonlitó szörnyecskék... vagy valami olyasmi Némelyik egy jól megpirított törpeharcsára hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. http://www.apple.com/trailers/universal/slither/ itt a trailer. javasolt a 18+ os verzió megnézése! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Ja, hogy azok nem paprikák lennének?! Donát. Első nézésre én is paprikának láttam őket Amúgy nem tetszik nagyon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. (szerkesztve) Ez a slither csúszást jelent, vagy valami ilyesmit nem? (Harry Potter: Slythering=Mardekár(kígyó), meg valahogy gyanús). Donát. Szerkesztve: 2006. Március 2. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. A plakát iszonyat jó, először valamilyen halaknak néztem a pirosakat A trailert nem tudom megnézni, mert QuickTime kellene hozzá, és még mindig nincs a gépemen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Látom hogy új lett a topic címe. Ez a Slither film miről szólpontosan?Attack Of The Capsicums? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Látom hogy új lett a topic címe. Nem új, csak át lett alakítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Mivel holnap végre leadják a Róma első részét, igy ime egy kis spoilermentes izelitő (csak egy két apróságot árulok el belőle, de semmi lényegeset): A rész a "The Stolen Eagle" vagyis az "Ellopott sas" alcimet viseli, ami a történet egyik mellékszálához kötödik, ugyanis ellopják Caesar légiójának jelképét jelentő "Sas-jelvényt". Történelmi távlatát tekintve Kr.e. 52-ben járunk. Caesar itt még nem több egy egyszerü hóditónál. A tényleges hatalom a Szenátus és Pompeius Magnus kezében van. Azonban a Gallia ellen folytatott háború a végéhez közeledik és mindenki érdeklődve várja, mi történik Caesar hazaérkezése után. Érdekességképp: a 12 részből álló sorozat összesen 100 millió dollárból készült, vagyis meghaladta néhány nagyköltségvetésű mozifilmét is. Persze ez a pénz itt egy 12 órás játékidejü filmre oszlik szét. Ugyhogy a kosztümök és a diszletek kellően impresszivek, ugyanakkor előre szólok, hogy a sorozat hangvétele kissé naturális és ez fura módon leginkább az első két részben érzékelhető. Amikor először láttam nekem rögtön megtetszett a sorozat, de utolag visszanézve meg kell állapitsam, hogy a későbbi részek azért jobbak. Itt még csak előhuzzák a főbb szereplőket, de nem kapnak elég időt és mélységet, igy túlságosan is szélsőségesnek tünhetnek (bár Titus Pullo már ebben a részben személyes kedvencemmé vált ). Ennek ellenére mindenkinek bátran ajánlom, hogy vágjon bele, mert én speciál egyetlen sorozatot se tudnék mondani, ami felérne ezzel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. És holnap kezdődik végre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Köszi, Bomarr! Történész szobatársamat már ráizzítottam a sorozatra, alig várja... Én is várom, de mivel nincs HBO-nk, csak később fogom megnézni az epizódokat kazettáról, vagy ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. SimonZ: Kiváncsi vagyok a történész haverodnak hogy fog tetszeni Bár a részletekre néhol kinosan ügyeltek (pl. ekkoriban még nem volt sima tükör csak olyanok amik torzitottak), ugyanakkor egyes történéseknél/szereplőknél a dramaturgia érdekében változtattak ezt-azt (pl. a két légionárius teljesen fiktiv szereplők, ennek ellenére néhol igen komoly hatásuk lesz a történelmi eseményekre ) . Nekem ezek a változtatások bejöttek... remélem neki is befognak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy DC-ről letöltötte az első részt, és belenézett egy kicsit. Azt mondta, tökéletes. Amit kiemelt, az az, hogy Róma falain egy csomó falfirka látható, a valóságnak megfelelően. Ugyanolyan falfirkáló banda volt az is, mint a jelenkor embere. És ezt nemigen szokták mutogatni a filmekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Jaja... rengeten mindenben másképp közelit ez a sorozat ehhez a korhoz, mint ahogy azt megszoktuk. Nekem is pont emiatt tetszett meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Olvastam róla egy olyan kritikát, hogy "történelmileg túlzottan naturális". Ez nagyon megtetszett, mert szerintem ez egyértelműen pozitívum, nem pedig hiba. Ha a kort úgy mutatják be, amilyen volt, akkor nem lehet túlzottan naturális, mert ez inkább az előnyére válik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Kíváncsi vagyok arra, vajon mennyire fognak az ismert események összecsengeni az általam legjobbnak tartott római koros történelmi regénnyel, ami nagyon történelem hűnek tűnik Az hogy naturális lesz, csak előny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Suliban most vettük át Rómát újra, nagyon megnézném ezt a sorozatot, csak a kérdés egyelőre az, hogy hogyan (no HBO, adatforgalom... ) Én is odavagyok a túlzottan naturális filmekért De főleg a töriért Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Úgy látszik nekem is kooperálnom kell valakivel eme sorozatot illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. (szerkesztve) Mi lenne, ha aki tudja felveszi videóra, és eljuttatja a többieknek? Ez leginkább azokra vonatkozik, akik esetleg le sem tudják tölteni netről, vagy aki szimplán videón nézné meg. Vagy...vagy.... Donát: a törit én is szeretem Elnézést, azt nem írtam, hogy fel tudom venni Szerkesztve: 2006. Március 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Kíváncsian várom a Rómát, csak attól félek, hogy elszúrják a magyar szinkront. Milyen szokott lenni az HBO sorozatok szinkronja Egyedül az Elit Alakulatot láttam (Band of Brothers) de azt se magyarul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hát a szinkrontól én is eléggé félek. Föleg, hogy az eredeti hangok baromi jók... Egyébként az HBO sorozatok közül a Sopranos (nálunk Maffiozók) -ból láttam egy-két részt magyarul és azok kifejezetten jól sikerültek. Remélem a Rómával is hasonlóan igényes munkát végeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Az HBO nagyon igényesen szinkronizál, szerintem nem kell félni tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Bullet Ballet (Shinya Tsukamoto, 1998) Ez a film a Tetsuo rendezőjének fekete-fehér, indusztriális LSD látomása Tokióról. A történet középpontjában egy reklámfilm rendező áll, akinek barátnője váratlanul öngyilkosságot követ el. A rendező ennek hatására megszállottan elkezd ugyanolyan fegyverre vadászni, mint amivel a nő megölte magát, és útja persze a tokiói alvilágba vezet - és nem kell sok idő hozzá, hogy teljesen elszabaduljon a pokol. A filmet legjobban talán egy Taxisofőr / Tetsuo ötvözetként lehetne leírni, kicsit Kar-Wai-os "offbeat" lovestoryval, és végig nagyon intenzív cyberpunk feelinggel és aggresszióval. Tele van nyers erővel. Ázsia fanok nézzék meg 8/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Hát a szinkrontól én is eléggé félek. Föleg, hogy az eredeti hangok baromi jók... Egyébként az HBO sorozatok közül a Sopranos (nálunk Maffiozók) -ból láttam egy-két részt magyarul és azok kifejezetten jól sikerültek. Remélem a Rómával is hasonlóan igényes munkát végeznek. Jó is, hogy ezt írod, mert már kezdtem gyanakodni, hogy az HBO embere vagy, annyira promotálod itt a Romát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.