Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Pilditől megkaptam a Becstelen Brygantikat, melyet majd holnap nézek meg. Ez lesz az ünnepi mozizás kezdete. Előtte viszont már most megnéztem a nemzet büszkesége című részletet, és eldobtam az agyam. Óriási!!!! Ha ilyen lesz a film is, akkor ez lesz az első BR nagyjátékfilm amit rendelek. Nem akarlak elkeseríteni, de talán ez a film a filmben jelenet volt a legakciódúsabb. Lásd a korábbi kritikámat. De lehet, hogy neked bejön majd a film egésze
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Nem fog kijönni neki, mert a Blu-ray 3D szabvány teljesen új lejátszót, tv-t igényel :Sígy van. Ez a 3D -s cucc még messze van az elérhető kategóriától. Nekem a normál is tökéletesen megfelel.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Nem akarlak elkeseríteni, de talán ez a film a filmben jelenet volt a legakciódúsabb. Lásd a korábbi kritikámat. De lehet, hogy neked bejön majd a film egésze Szeretem az akciót, de nem csak az tehet jóvá egy filmet. Még ha az Tarantino rendezése is.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni?Én lehet, hogy igen. Meg az Expandelst is.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Pilditől megkaptam a Becstelen Brygantikat, melyet majd holnap nézek meg.Nem fogod megbánni, 2009 LEGJOBB filmje, bár nem láttam még az Avatart, de az is max. a vetélytérsa lehet a Brigantyknak, megelőzni nem sok esélye lehet
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Direkt a teljesen új filmeket vettem górcső alá. Amik berobbantak a mozikba az újdonság erejével.A Jurassic Park ilyen volt 93-ban, úgy mint a Függetlenség Napja is. Azért azt tegyük hozzá hogy a "Jurassic Park" egy "Jurassic Park" című 1990-es John Michael Crichton által jegyzett regényen alapszik tehát csak annak volt igazán új a film aki a könyvet nem olvasta.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Nem fogod megbánni, 2009 LEGJOBB filmje, bár nem láttam még az Avatart, de az is max. a vetélytérsa lehet a Brigantyknak, megelőzni nem sok esélye lehet Rohadtul kíváncsi vagyok rá az előzetes után. Abban sem csak az akció fogott meg, hanem a szövegek is. Amikor a tábornok leb*ssza az egyik emberét, hogy mit képzelnek? Nem bombázhatják le a tornyot mert az műemlék.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Az imdb szerint az Avatar az évtized legjobb filmje Szép a lista, melyben helyet foglal, micsoda remek filmek Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni? Biztos nem, még más fronton sem, tekintve a horror filmek iránti "rajongásom" De szerintem ezzel nem sok újat mondtam
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Majd 17 millió dollárt gyűjtött össze tegnap USA-ban az Avatar. WOAH! És még csak most jön a karácsony meg a hétvége. Ez egy szörny lesz, ami bekebelezi a milliókat rendesen.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni?Ha nem cseszik el azzal ami a forgatókönyvben volt, akkor igen.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Egész jó kis mellékes adalékadagok kerülnek elő az Avatarról. Az sg.hu fórumán, az Avatar topicba most másolt be egy gyerek jó pár háttérinfót. Gondolom ezekről a könyvekben van szó
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Egész jó kis mellékes adalékadagok kerülnek elő az Avatarról. Az sg.hu fórumán, az Avatar topicba most másolt be egy gyerek jó pár háttérinfót. Gondolom ezekről a könyvekben van szó Én is szoktam olvasgatni, tényleg jó dolgokat írnak!
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Én is szoktam olvasgatni, tényleg jó dolgokat írnak! Majd karácsonykor és utána én is nézegetek plusz dolgokat
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Majd karácsonykor és utána én is nézegetek plusz dolgokat Mingyá itt van! Külön öröm, hogy Ortis elárulta, itthon van 2 ünnep között! Tök jó lesz pár napot együtt lenni, mostanában elment fél hétkor, és hazajött este hét-nyolc körül. Fáradtan. Most kicsit pihizhet! (és játszhat a gyerekkel, vagyis én is pihenhetek! ) Lehet elcsalom Avatárra, csak mi ketten. De attig hova rakom a gyereket?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Mingyá itt van! Külön öröm, hogy Ortis elárulta, itthon van 2 ünnep között! Tök jó lesz pár napot együtt lenni, mostanában elment fél hétkor, és hazajött este hét-nyolc körül. Fáradtan. Most kicsit pihizhet! (és játszhat a gyerekkel, vagyis én is pihenhetek! )Lehet elcsalom Avatárra, csak mi ketten. De attig hova rakom a gyereket? Sanyinak mennyire jött be a film? Mozi után nagyon szűkszavú volt Kölyökhöz meg egy tanács...Showder klubból. Belerakjátok szépen a kádba, fogtok egy fél kilós Háztartási zsírkockát és szépen körbekennitek a kádat A gyerek tutti nem jön ki onnan egy darabig. :D
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Sanyinak mennyire jött be a film? Mozi után nagyon szűkszavú volt Azóta folyton azt mondja nekem: I see You! Nagyon tetszett neki, Ezredes úrastól, navistúl, mindenestül. Tán majd ő is ír valami kritikafélét! És utána mossam ki a kádat én, mi?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Avatar forgatási videókEzeket én már láttam. Van bennük pár kivágott jelenet.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Avatar forgatási videók Ezek jók, és tele vannak filmből kihagyott cuccokkal. Pl Ezredes úr és Selfridge közötti elmélyült társalgás.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve A navikat úgy vették fel, hogy egy szinészre ráadták a kék ruhát meg ráagadtak rengeteg érzékelőt és az játszotta el a figurát?Mert nem igazán hogy játszhatta el Zoe Neytirit aki egy CGI nem?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve A navikat úgy vették fel, hogy egy szinészre ráadták a kék ruhát meg ráagadtak rengeteg érzékelőt és az játszotta el a figurát?Mert nem igazán hogy játszhatta el Zoe Neytirit aki egy CGI nem?Erre volt jó a motion capture technika Az érzékelők által továbbított jelet feldolgozták, plusz az arcjátékot felügyelő érzékelőét és ezt ügyes programokkal a számítógép beillesztette a CGI figurába Tömören és röviden
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve szemléltetésül Szerkesztve: 2009. December 24.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Erre volt jó a motion capture technika Az érzékelők által továbbított jelet feldolgozták, plusz az arcjátékot felügyelő érzékelőét és ezt ügyes programokkal a számítógép beillesztette a CGI figurába Tömören és röviden Köszi.Így már ok. Különben döbbenet lehet egy színésznek.A forgatási videókat látva nem semmi lehetett mondjuk lőni a gépfegyverrel a semmire.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Ha jól vettem ki, akkor ők valami kövekkel kommunikáltak egymással? Én nem láttam a gégemikrofont rajtuk, csak azt a furcsa nyakláncszerűséget is ami Neytirin van.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Karate/Kung -Fu kid remake trailer: Nekem az eredeti is bejött, és ez is nagyon jónak néz ki számomra! Kis könnyed szombati esti családi mozi. http://filmbuzi.hu/archives/2009/12/22/a-k...k-az-elozetese/
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Ha jól vettem ki, akkor ők valami kövekkel kommunikáltak egymással? Én nem láttam a gégemikrofont rajtuk, csak azt a furcsa nyakláncszerűséget is ami Neytirin van. Pedig a nyakláncon ott volt a mikrofon, ma már nem, holnap előkeresem a képet hozzá. Most megyek tente! Volt egy ilyen Tsu'teyen is, meg Trudyn. Gondolom, ennyi volt a tudósoknál.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Pedig a nyakláncon ott volt a mikrofon, ma már nem, holnap előkeresem a képet hozzá. Most megyek tente! Volt egy ilyen Tsu'teyen is, meg Trudyn. Gondolom, ennyi volt a tudósoknál.Lehet, hogy ezt az emeberektől kapták. Pedig érdekes dolog lenne, ha valami ásványi anyaggal tudnának üzenetet továbbítani.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Lehet, hogy ezt az emeberektől kapták. Pedig érdekes dolog lenne, ha valami ásványi anyaggal tudnának üzenetet továbbítani. Az emberek végig gégemikrofonokon át beszéltek egymással, mikor rádióztak. Azt kapták meg a na'vik is (gondolom a kis "viskóból" hozták el őket).
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.