Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Pilditől megkaptam a Becstelen Brygantikat, melyet majd holnap nézek meg. Ez lesz az ünnepi mozizás kezdete. Előtte viszont már most megnéztem a nemzet büszkesége című részletet, és eldobtam az agyam. Óriási!!!! Ha ilyen lesz a film is, akkor ez lesz az első BR nagyjátékfilm amit rendelek. Nem akarlak elkeseríteni, de talán ez a film a filmben jelenet volt a legakciódúsabb. Lásd a korábbi kritikámat. De lehet, hogy neked bejön majd a film egésze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Nem fog kijönni neki, mert a Blu-ray 3D szabvány teljesen új lejátszót, tv-t igényel :Sígy van. Ez a 3D -s cucc még messze van az elérhető kategóriától. Nekem a normál is tökéletesen megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Nem akarlak elkeseríteni, de talán ez a film a filmben jelenet volt a legakciódúsabb. Lásd a korábbi kritikámat. De lehet, hogy neked bejön majd a film egésze Szeretem az akciót, de nem csak az tehet jóvá egy filmet. Még ha az Tarantino rendezése is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni?Én lehet, hogy igen. Meg az Expandelst is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Pilditől megkaptam a Becstelen Brygantikat, melyet majd holnap nézek meg.Nem fogod megbánni, 2009 LEGJOBB filmje, bár nem láttam még az Avatart, de az is max. a vetélytérsa lehet a Brigantyknak, megelőzni nem sok esélye lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Direkt a teljesen új filmeket vettem górcső alá. Amik berobbantak a mozikba az újdonság erejével.A Jurassic Park ilyen volt 93-ban, úgy mint a Függetlenség Napja is. Azért azt tegyük hozzá hogy a "Jurassic Park" egy "Jurassic Park" című 1990-es John Michael Crichton által jegyzett regényen alapszik tehát csak annak volt igazán új a film aki a könyvet nem olvasta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Nem fogod megbánni, 2009 LEGJOBB filmje, bár nem láttam még az Avatart, de az is max. a vetélytérsa lehet a Brigantyknak, megelőzni nem sok esélye lehet Rohadtul kíváncsi vagyok rá az előzetes után. Abban sem csak az akció fogott meg, hanem a szövegek is. Amikor a tábornok leb*ssza az egyik emberét, hogy mit képzelnek? Nem bombázhatják le a tornyot mert az műemlék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Az imdb szerint az Avatar az évtized legjobb filmje Szép a lista, melyben helyet foglal, micsoda remek filmek Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni? Biztos nem, még más fronton sem, tekintve a horror filmek iránti "rajongásom" De szerintem ezzel nem sok újat mondtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Majd 17 millió dollárt gyűjtött össze tegnap USA-ban az Avatar. WOAH! És még csak most jön a karácsony meg a hétvége. Ez egy szörny lesz, ami bekebelezi a milliókat rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Antal Nimród Predators filmjét tervezi majd valaki moziba is megtekinteni?Ha nem cseszik el azzal ami a forgatókönyvben volt, akkor igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Egész jó kis mellékes adalékadagok kerülnek elő az Avatarról. Az sg.hu fórumán, az Avatar topicba most másolt be egy gyerek jó pár háttérinfót. Gondolom ezekről a könyvekben van szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. PL ez is onnan van. Nagyon brutális az ezredes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Egész jó kis mellékes adalékadagok kerülnek elő az Avatarról. Az sg.hu fórumán, az Avatar topicba most másolt be egy gyerek jó pár háttérinfót. Gondolom ezekről a könyvekben van szó Én is szoktam olvasgatni, tényleg jó dolgokat írnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Én is szoktam olvasgatni, tényleg jó dolgokat írnak! Majd karácsonykor és utána én is nézegetek plusz dolgokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Majd karácsonykor és utána én is nézegetek plusz dolgokat Mingyá itt van! Külön öröm, hogy Ortis elárulta, itthon van 2 ünnep között! Tök jó lesz pár napot együtt lenni, mostanában elment fél hétkor, és hazajött este hét-nyolc körül. Fáradtan. Most kicsit pihizhet! (és játszhat a gyerekkel, vagyis én is pihenhetek! ) Lehet elcsalom Avatárra, csak mi ketten. De attig hova rakom a gyereket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Mingyá itt van! Külön öröm, hogy Ortis elárulta, itthon van 2 ünnep között! Tök jó lesz pár napot együtt lenni, mostanában elment fél hétkor, és hazajött este hét-nyolc körül. Fáradtan. Most kicsit pihizhet! (és játszhat a gyerekkel, vagyis én is pihenhetek! )Lehet elcsalom Avatárra, csak mi ketten. De attig hova rakom a gyereket? Sanyinak mennyire jött be a film? Mozi után nagyon szűkszavú volt Kölyökhöz meg egy tanács...Showder klubból. Belerakjátok szépen a kádba, fogtok egy fél kilós Háztartási zsírkockát és szépen körbekennitek a kádat A gyerek tutti nem jön ki onnan egy darabig. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Avatar forgatási videók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Sanyinak mennyire jött be a film? Mozi után nagyon szűkszavú volt Azóta folyton azt mondja nekem: I see You! Nagyon tetszett neki, Ezredes úrastól, navistúl, mindenestül. Tán majd ő is ír valami kritikafélét! És utána mossam ki a kádat én, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Avatar forgatási videókEzeket én már láttam. Van bennük pár kivágott jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Avatar forgatási videók Ezek jók, és tele vannak filmből kihagyott cuccokkal. Pl Ezredes úr és Selfridge közötti elmélyült társalgás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. A navikat úgy vették fel, hogy egy szinészre ráadták a kék ruhát meg ráagadtak rengeteg érzékelőt és az játszotta el a figurát?Mert nem igazán hogy játszhatta el Zoe Neytirit aki egy CGI nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. A navikat úgy vették fel, hogy egy szinészre ráadták a kék ruhát meg ráagadtak rengeteg érzékelőt és az játszotta el a figurát?Mert nem igazán hogy játszhatta el Zoe Neytirit aki egy CGI nem?Erre volt jó a motion capture technika Az érzékelők által továbbított jelet feldolgozták, plusz az arcjátékot felügyelő érzékelőét és ezt ügyes programokkal a számítógép beillesztette a CGI figurába Tömören és röviden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. (szerkesztve) szemléltetésül Szerkesztve: 2009. December 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Erre volt jó a motion capture technika Az érzékelők által továbbított jelet feldolgozták, plusz az arcjátékot felügyelő érzékelőét és ezt ügyes programokkal a számítógép beillesztette a CGI figurába Tömören és röviden Köszi.Így már ok. Különben döbbenet lehet egy színésznek.A forgatási videókat látva nem semmi lehetett mondjuk lőni a gépfegyverrel a semmire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Ha jól vettem ki, akkor ők valami kövekkel kommunikáltak egymással? Én nem láttam a gégemikrofont rajtuk, csak azt a furcsa nyakláncszerűséget is ami Neytirin van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Karate/Kung -Fu kid remake trailer: Nekem az eredeti is bejött, és ez is nagyon jónak néz ki számomra! Kis könnyed szombati esti családi mozi. http://filmbuzi.hu/archives/2009/12/22/a-k...k-az-elozetese/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Ha jól vettem ki, akkor ők valami kövekkel kommunikáltak egymással? Én nem láttam a gégemikrofont rajtuk, csak azt a furcsa nyakláncszerűséget is ami Neytirin van. Pedig a nyakláncon ott volt a mikrofon, ma már nem, holnap előkeresem a képet hozzá. Most megyek tente! Volt egy ilyen Tsu'teyen is, meg Trudyn. Gondolom, ennyi volt a tudósoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Pedig a nyakláncon ott volt a mikrofon, ma már nem, holnap előkeresem a képet hozzá. Most megyek tente! Volt egy ilyen Tsu'teyen is, meg Trudyn. Gondolom, ennyi volt a tudósoknál.Lehet, hogy ezt az emeberektől kapták. Pedig érdekes dolog lenne, ha valami ásványi anyaggal tudnának üzenetet továbbítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Lehet, hogy ezt az emeberektől kapták. Pedig érdekes dolog lenne, ha valami ásványi anyaggal tudnának üzenetet továbbítani. Az emberek végig gégemikrofonokon át beszéltek egymással, mikor rádióztak. Azt kapták meg a na'vik is (gondolom a kis "viskóból" hozták el őket). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.