Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nehéz ennyire 'lassú' nettel ilyen dolgokat tölteni. A youtubeos teszt videókat hanyagolom mert a felbontásuk nem elégséges, így semmire se jók. A klipeket azért szoktam nézegetni. :D
Az 1080p-s videók nem elegek neked? Fene a jó dolgodat, csak nem uprgadeltél 4k-ra? :)
Hozzászólás ideje:
de az tutti, hogy az Expendables meg fogja érni azt, hogy innen minden tesztoszteronfüggő "emberállattal" egyetemben elmenjek rá :D

Csatlakozom az előttem szólóhoz :)

Lehet, hogy érdemes lenne HD -ben beszerezni? Bár erre csak akkor kerülne sor ha nálunk is megjelenne.

Én nemrég töltöttem le HD-ben a D9-et, iszonyú brutál képe van (meg a Star Treknek is, mert azt is mellé csaptam az SW ep1-2-3-mal egyetemben :D ). És ez csak a gizda 17"-os monitoromon. Hija... de szép lenne egy házimozin megnézni őket böszömnagy TV-n. :D

Hozzászólás ideje:
Az 1080p-s videók nem elegek neked? Fene a jó dolgodat, csak nem uprgadeltél 4k-ra? :D
Elhiszed, hogy nem olyan minőségűek? :D Kipróbáltam. Szerintem egy normális teszt anyag több száz megás, ha nem giga méretű. Ezt nem tudja felrakni a jutyúbra csak tömörítve (de úgy meg minek?). :)
Hozzászólás ideje:
Elhiszed, hogy nem olyan minőségűek? :D Kipróbáltam. Szerintem egy normális teszt anyag több száz megás, ha nem giga méretű. Ezt nem tudja felrakni a jutyúbra csak tömörítve (de úgy meg minek?). :)
Nekem a monitoron jól festenek. :S
Hozzászólás ideje:
Na akkor kinéz egy Expandales party a fórum állatjainak. :D

Akkor ne is számítsatok rám :P Helyette a lányokkal elmegyünk kecskéket bambulni :P Kár, hogy nem egy időpontban lesznek.

Hozzászólás ideje:
De ha nem is erre a filmre, de az tutti, hogy az Expendables meg fogja érni azt, hogy innen minden tesztoszteronfüggő "emberállattal" egyetemben elmenjek rá :D

Hozok pár súlyzót a premierre, csak az érzés kedvéért. :P XD

Hozzászólás ideje:
Akkor ne is számítsatok rám :P Helyette a lányokkal elmegyünk kecskéket bambulni :P Kár, hogy nem egy időpontban lesznek.

Hjah, mert utána összegyűlhetett volna a két csapat. Bár biztos csajok, h a mozi után ennyi tesztoszterontúlfűtéses hímecskét akarunk látni? Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben! Tudom miről beszélek, ilyennel élek együtt! :D (persze imádom!)

Hozzászólás ideje:
Hozok pár súlyzót a premierre, csak az érzés kedvéért. :D XD
Előtte azért be kell melegíteni majd a Rambo Összessel :P , sőt(!), a Rambo 4 utolsó negyed óráját minimum tízszer kötelező lesz visszapörgetni :P
Hozzászólás ideje:
Előtte azért be kell melegíteni majd a Rambo Összessel :P , sőt(!), a Rambo 4 utolsó negyed óráját minimum tízszer kötelező lesz visszapörgetni :P

Lehet ebben még úgy is több golyó fog röpködni, mint a R4 utolsó negyed órájában 10x! :P

Legalábbis a trailer ezt mutatja. Bloodiest movie ever! :D

Hozzászólás ideje:
Hol is található az a legutolsó trailer? :D

Ja nem, ez még ugyanaz, amit már láttunk. Csak pont ma néztem meg újra. De jöhetne már valami új anyag. :P

Hozzászólás ideje:
Ti tudtok valamit arról az új magyar fimről amiben Kern András és Dobó Kata a főszereplő? Amikor láttam belőle pár képsort nem akartam elhinni milyen darkos...
A Halálkeringőre gondolsz? :D

Hozzászólás ideje:
Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben!

Igazán mulatságosak :D

Azzal a hajzattal akár Zámbó Árpy is lehetne. :P

Van ilyen fickó? :P

Hozzászólás ideje:
Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben!

Na ezt kikérem magamnak. :D És (remélem) még sok társamnak a nevében is. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.