Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nehéz ennyire 'lassú' nettel ilyen dolgokat tölteni. A youtubeos teszt videókat hanyagolom mert a felbontásuk nem elégséges, így semmire se jók. A klipeket azért szoktam nézegetni. Az 1080p-s videók nem elegek neked? Fene a jó dolgodat, csak nem uprgadeltél 4k-ra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. de az tutti, hogy az Expendables meg fogja érni azt, hogy innen minden tesztoszteronfüggő "emberállattal" egyetemben elmenjek rá Csatlakozom az előttem szólóhoz Lehet, hogy érdemes lenne HD -ben beszerezni? Bár erre csak akkor kerülne sor ha nálunk is megjelenne. Én nemrég töltöttem le HD-ben a D9-et, iszonyú brutál képe van (meg a Star Treknek is, mert azt is mellé csaptam az SW ep1-2-3-mal egyetemben ). És ez csak a gizda 17"-os monitoromon. Hija... de szép lenne egy házimozin megnézni őket böszömnagy TV-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Az 1080p-s videók nem elegek neked? Fene a jó dolgodat, csak nem uprgadeltél 4k-ra? Elhiszed, hogy nem olyan minőségűek? Kipróbáltam. Szerintem egy normális teszt anyag több száz megás, ha nem giga méretű. Ezt nem tudja felrakni a jutyúbra csak tömörítve (de úgy meg minek?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Csatlakozom az előttem szólóhoz Na akkor kinéz egy Expandales party a fórum állatjainak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Elhiszed, hogy nem olyan minőségűek? Kipróbáltam. Szerintem egy normális teszt anyag több száz megás, ha nem giga méretű. Ezt nem tudja felrakni a jutyúbra csak tömörítve (de úgy meg minek?). Nekem a monitoron jól festenek. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nekem a monitoron jól festenek. :SAzon nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Na akkor kinéz egy Expandales party a fórum állatjainak. A hatás kedvéért kifelé jövet meg majd belekötünk mindenkibe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. A hatás kedvéért kifelé jövet meg majd belekötünk mindenkibe Vigyünk gépfegyvert is hátha visszaszólnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Vigyünk gépfegyvert is hátha visszaszólnak. Nézd, a mi gépfegyvereink Frenkie shotiját pöpecül kiegészítik majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nézd, a mi gépfegyvereink Frenkie shotiját pöpecül kiegészítik majd Mikor lesz a premier nálunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Mikor lesz a premier nálunk? Fogalmam sincs. Még szerintem az amcsi premieridőpont sincs letisztázva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Azta! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. John Smith még hasonlít is Jake-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Na akkor kinéz egy Expandales party a fórum állatjainak. Akkor ne is számítsatok rám Helyette a lányokkal elmegyünk kecskéket bambulni Kár, hogy nem egy időpontban lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. De ha nem is erre a filmre, de az tutti, hogy az Expendables meg fogja érni azt, hogy innen minden tesztoszteronfüggő "emberállattal" egyetemben elmenjek rá Hozok pár súlyzót a premierre, csak az érzés kedvéért. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Akkor ne is számítsatok rám Helyette a lányokkal elmegyünk kecskéket bambulni Kár, hogy nem egy időpontban lesznek. Hjah, mert utána összegyűlhetett volna a két csapat. Bár biztos csajok, h a mozi után ennyi tesztoszterontúlfűtéses hímecskét akarunk látni? Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben! Tudom miről beszélek, ilyennel élek együtt! (persze imádom!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Hozok pár súlyzót a premierre, csak az érzés kedvéért. XDElőtte azért be kell melegíteni majd a Rambo Összessel , sőt(!), a Rambo 4 utolsó negyed óráját minimum tízszer kötelező lesz visszapörgetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Előtte azért be kell melegíteni majd a Rambo Összessel , sőt(!), a Rambo 4 utolsó negyed óráját minimum tízszer kötelező lesz visszapörgetni Lehet ebben még úgy is több golyó fog röpködni, mint a R4 utolsó negyed órájában 10x! Legalábbis a trailer ezt mutatja. Bloodiest movie ever! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Lehet ebben még úgy is több golyó fog röpködni, mint a R4 utolsó negyed órájában 10x! Legalábbis a trailer ezt mutatja. Bloodiest movie ever! Hol is található az a legutolsó trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Ti tudtok valamit arról az új magyar fimről amiben Kern András és Dobó Kata a főszereplő? Amikor láttam belőle pár képsort nem akartam elhinni milyen darkos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Hol is található az a legutolsó trailer? Ja nem, ez még ugyanaz, amit már láttunk. Csak pont ma néztem meg újra. De jöhetne már valami új anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Ti tudtok valamit arról az új magyar fimről amiben Kern András és Dobó Kata a főszereplő? Amikor láttam belőle pár képsort nem akartam elhinni milyen darkos...A Halálkeringőre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. (szerkesztve) A Halálkeringőre gondolsz? Igen ez az! Jó képi világa van. Szerkesztve: 2010. Január 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. The Dark Night Spoiler: Besz*rás! Amikor az étteremben vacsoráznak Bruce, Dent, Rachel és a ruszki csaj, mellettük ül Joker!! :P Biztos hallgatózik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. TDK Spoiler: Arra gondolsz aki Harveynak a jobb oldalán ül háttal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. TDK Spoiler: Joker? Képet plíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Azzal a hajzattal akár Zámbó Árpy is lehetne. http://img27.imageshack.us/img27/4679/tdku.png Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben! Igazán mulatságosak Azzal a hajzattal akár Zámbó Árpy is lehetne. Van ilyen fickó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Van ilyen fickó? Van ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Képzeletben mind nagy bicepszel, és hatalmas fegyverrel járkál. Képzeletben! Na ezt kikérem magamnak. És (remélem) még sok társamnak a nevében is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.