Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Tudtommal az egyikük nővé operáltatta magát, igy a "Wachowski brothers" kifejezés már nem nagyon alkalmazható Bizony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Bár az alapot alkotó Alan Moore levetette a nevét, mert szerinte olyan rossz, az elözetesek azért jót igérnek Minden tiszteletem Mr. Moore nak, de eléggé el van rugaszkodva a valóságtól, való igaz, hogy sok rossz adaptáció készült a munkáiból, de manapság már akkor elhatárolódik a filmektől mielőtt még a forgatókönyv végső változata elkészülne és csak egy kockát is leforgattak volna. Plusz a V-t nem igazán lehetett volna jobban megfilmesíteni. Ettől függetlenül az öreg még mindíg ez egyik legjobb író. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Minden tiszteletem Mr. Moore nak, de eléggé el van rugaszkodva a valóságtól Az arcát látva el is hiszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Elemi ösztön 2. Sharon Stone igazán jól néz ki 48 éves létére. Kíváncsi vagyok mit hoztak ki a filmből... ha jól sül el kellemes csalódás lesz, nem várok tőle túl sokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Ja mondjuk OFF: Nat játéka akkor tűnik laposnak mikor mellette van Hayden, Ian vagy Ewan. Persze nem minden jelenetben, de tényleg sokszor olyan semmilyen, de az nemcsak az ő hibája hogy nem tudta beleélni magát a szerepbe. A fiúknak ez azért megy jobban mert többet megőriztek gyerekségükből és tudják élvezni is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Elemi ösztön 2. Sharon Stone igazán jól néz ki 48 éves létére. Kíváncsi vagyok mit hoztak ki a filmből... ha jól sül el kellemes csalódás lesz, nem várok tőle túl sokat... HÁt, egy haverom látta, és azt mondta, bár nelátta volna. Az évtized legszarabb filmjének titulálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Hát az elözetesek alapján tényleg borzalmasan rossznak tünik. Én asszem inkább kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. A rajongói előzetes nem volt olyan rossz... de sok jót én sem hallottam róla. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Hát az elözetesek alapján tényleg borzalmasan rossznak tünik. Én asszem inkább kihagyom Ehehe, imdb átlag 2.7/10... Eléggé informatív Alsó 100-ból most az 59-ik. De még elég kevesen látták, megy még lejjebb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Elemi ösztön 2. Sharon Stone igazán jól néz ki 48 éves létére. Jól dolgozott a speciális effekt csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. (szerkesztve) Mivel én perverz disznó vagyok megnézem, hátha ebben is van széttett lábas jelenet.De csak azért.Persze nem moziban. Meg persze örülök annak is ,hogy a buzifilm nagyon gyengén szerepel. Szerkesztve: 2006. Április 4. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Mivel én perverz disznó vagyok megnézem, hátha ebben is van széttett lábas jelenet.De csak azért.Persze nem moziban. Meg persze örülök annak is ,hogy a buzifilm nagyon gyengén szerepel. Talán csak ezért lesz érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. (szerkesztve) Jól dolgozott a speciális effekt csapat. Én nem a filmben láttam hanem a bemutatóról készült riportban. Ott nem hiszem hogy használtak, max 5 kiló vakolat. Hát nem szeretném, hogy ezzel is úgy járjak mint a Mátrixal. A 2-3 nagyon lehúzta nálam. Pedig ott nem is telt el ilyen sok idő. Igazából az SW-n és a Keresztapán kívűl nem is tudnék hirtelen filmet mondani ahol érdemes volt folytatni...A Jégkorszakot majd mostanság nézem meg. Szerkesztve: 2006. Április 5. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Én tudok: Alien Bár a második rész, az Aliens után már hanyatlik, de az Alien3 SE sokkal jobb a moziváltozatnál, az Alien Resurrection sem olyan nagyon rossz, az Alien vs Predator, hát az nem jó. Ott kb a negyedik résztől van hanyatlás, az első három részt érdemes volt megcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. A GYU pedig egy speciális eset A HP is, de már kevésbé A Terminátor2-öt is jobbnak tartják az 1-nél, a harmadikról ne beszéljünk, mert ott már él a fölösleges volt folytatni teória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. A GYU pedig egy speciális eset A HP is, de már kevésbé A Terminátor2-öt is jobbnak tartják az 1-nél, a harmadikról ne beszéljünk, mert ott már él a fölösleges volt folytatni teória. A TTT-re és a ROTK-re semmiképp nem mondanám, hogy folytatások... Egy történet, egyszerre leforgatva, egy éves időközönként kiadva. A GyU egy 11 órás film három fejezetre osztva Ez pl. a HP-re már nem igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Valaki elárulja miért nem tetszik az emberek többségének a Terminator 3? Nekem nagyon bejön, de mindenhol csak azt hallom, hogy tök gyenge. Miért? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. A TTT-re és a ROTK-re semmiképp nem mondanám, hogy folytatások... Egy történet, egyszerre leforgatva, egy éves időközönként kiadva. A GyU egy 11 órás film három fejezetre osztva Ez pl. a HP-re már nem igaz. Ezért írtam, hogy speciális eset, csak nem fejtettem ki (pl. amit Te is írtál, de nagyon is tisztában vagyok a hátterével, a könyv első kiadásával is, miért lettek alcímek, stb., csak tényleg nem akartam részletezni az egészet, mert feleslegesnek tartottam) A HP is sokkal inkább összefüggő történet, mint a többi sorozat, mégis a részek külön-külön is kerek egészek. Átmenet a GYU és a többi folytatásos film között (még akkor is, ha azok is egymásra építenek, a HP-nél ez jóval szorosabb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Valaki elárulja miért nem tetszik az emberek többségének a Terminator 3? Nekem nagyon bejön, de mindenhol csak azt hallom, hogy tök gyenge. Miért? Donát. Ez jó kérdés, mert a T3 nekem is tetszett, jobban, mint a T1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Nekem nagyon nem tetszett. Jó akciófilm, de nem terminátornak... 1. A szövegek erőltetettek. 2. Rossz forgatókönyv. 3. Nincs terminátor hangulata. 4. Nincs jó zenéje. 5. Arnie túl öreg. 6. A T-X már egy kicsit túlzás. 7. Az egész filmnek olyan 1/2 film hangulata van, tehát a vége nagyon ígényel még egy részt. 8.Az előző filmekek sokkal sötétebb hangulattal rendelkeztek. Szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. (szerkesztve) A GYU pedig egy speciális eset A HP is, de már kevésbé A Terminátor2-öt is jobbnak tartják az 1-nél, a harmadikról ne beszéljünk, mert ott már él a fölösleges volt folytatni teória. Ja ami eleve több részben lett megírva és csak utána készült film az más tészta, valóban. A HP is hanyatlik bár ízlés dolga, én a 4.-et nem láttam, a 3. még tetszett. A Terminátorból a 2. a legötletesebb aztán a 3. jópofa . A 3. nem dobott akkorát a 2.-hoz képest mint a 2. az elsőhöz képest. Ennyi. Minden relatív. Eszembe jutott még a Bárányfelhők hallgatnak, bár ott is hanyatlást mondanak, nekem a 2. rész bejött, talán pont azért mert annyira elüt az elsőtől. Ízlések és fotonok. Szerkesztve: 2006. Április 5. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Nekem nagyon nem tetszett.Jó akciófilm, de nem terminátornak... 1. A szövegek erőltetettek. 2. Rossz forgatókönyv. 3. Nincs terminátor hangulata. 4. Nincs jó zenéje. 5. Arnie túl öreg. 6. A T-X már egy kicsit túlzás. 7. Az egész filmnek olyan 1/2 film hangulata van, tehát a vége nagyon ígényel még egy részt. 8.Az előző filmekek sokkal sötétebb hangulattal rendelkeztek. Szerintem Obi1: Tudom, én vetettem fel, de azt azért hozzá kell tennem, bár tetszett, annyira nem vagyok képbe, szóval a szövegekről nem nyilatkoznék túlzottan (mert már nem emlékszem ) csupán annyit jegyeznék meg, hogy nekem első nézésre nem volt kifogásom ellene, és utána sem, mikor később láttam. Maga a történet nekem tetszett amúgy, és én Arnie-t sem találtam túl öregnek A zenéjére nem emlékszem (tehát max. közepes lehet), a terminátor hangulat meg relatív. Nekem átjött és szerintem ez messze a legsötétebb rész volt (ha jól emlékszem a benyomásaimra ). A TX csaj egy kicsit valóban sok ,de még az elmegy kategóriába tartozik. Az meg, hogy fél hangulata van, igaz, ezért sajnálom, hogy egyelőre nincs folytatás Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. A Terminátor folytatások nem rosszak, de nálam az első rész marad az örök kedvenc: a legborusbb, legelvontabb, legkilátástalanabb... az pedig különös old-school izt ad neki, hogy a trükkök nem tökéletesek és hiányoznak a számitógépes effektek. A folyékony terminátor nem rossz, a TX kicsit túlzás, de persze egyik se üti Arnit a tökéletes gyilkoló-gép szerepében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Ja, nemrég én is láttam az 1-et, és teljesen meglepett a trükkök színvonala. Mármint, én jobbra emlékeztem. De szerintem ennek az lehet az oka, hogy kisebb koromban még vajmi keveset foglalkoztam ezzel. Helyesen. Most is szívesen nézem, csak furcsa volt. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Terminator: számomra a Terminator 3-nak van igazán terminator hangulata. Amikor a 800-as és a TX egymást gyepálják, akkor érezhető át a legjobban, hogy ezek gépek. Igaz, zeneileg, dramaturgiailag és színészileg nincsenek a toppon, ráadásul a T-1000-es ezerszer feelingesebb, mint a TX, de azért nekem így is tetszett. Folytatások terén még felhoznám a harmadik nagy kedvencem, a Jurassic Park trilógiát. Az első rész ugye korszak alkotó volt. A második rész rókabőr, de szerintem nagyon igényes rókabőr lett. És külön öröm volt a szívemnek a még több dinoszaurusz. A harmadik rész viszont a többihez mérten nem jó. Rövid kis szaladgálás, jó sok látvánnyal fűszerezve, telis tele olyan dolgokkal, amit már láttunk az előző részekben. De Grant, a dínók, a pergés és a zene miatt én még ezt is szeretem. Ráadásul tervben van a 4. rész, mely Sam Neil szerint az első rész óta a legjobb forg. könyvvel rendelkezik, és Spielberg is azt mondta, hogy jobb lett volna, ha ez lett volna a harmadik rész. Pozitív az is, hogy ezt is Spielberg akarja rendezni (hála isten). És Keira Knightley már biztos fog szerepelni benne. Forgatás kezdete: minden képpen az Indiana Jones 4 leforgatása után Remélem lesz olyan jó, hogy azt mondjam, a JP3 csak kis bemelegítés a JP4 előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. ráadásul a T-1000-es ezerszer feelingesebb, mint a TX, de azért nekem így is tetszett. Viszont a TX a legszebb terminátor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Terminator: számomra a Terminator 3-nak van igazán terminator hangulata. Amikor a 800-as és a TX egymást gyepálják, akkor érezhető át a legjobban, hogy ezek gépek. Igaz, zeneileg, dramaturgiailag és színészileg nincsenek a toppon, ráadásul a T-1000-es ezerszer feelingesebb, mint a TX, de azért nekem így is tetszett. Folytatások terén még felhoznám a harmadik nagy kedvencem, a Jurassic Park trilógiát. Az első rész ugye korszak alkotó volt. A második rész rókabőr, de szerintem nagyon igényes rókabőr lett. És külön öröm volt a szívemnek a még több dinoszaurusz. A harmadik rész viszont a többihez mérten nem jó. Rövid kis szaladgálás, jó sok látvánnyal fűszerezve, telis tele olyan dolgokkal, amit már láttunk az előző részekben. De Grant, a dínók, a pergés és a zene miatt én még ezt is szeretem. Ráadásul tervben van a 4. rész, mely Sam Neil szerint az első rész óta a legjobb forg. könyvvel rendelkezik, és Spielberg is azt mondta, hogy jobb lett volna, ha ez lett volna a harmadik rész. Pozitív az is, hogy ezt is Spielberg akarja rendezni (hála isten). És Keira Knightley már biztos fog szerepelni benne. Forgatás kezdete: minden képpen az Indiana Jones 4 leforgatása után Remélem lesz olyan jó, hogy azt mondjam, a JP3 csak kis bemelegítés a JP4 előtt. Ez a JP4-jól hangzik, még akkor is, ha én csak az 1-2-t láttam, utóbbi elvette a kedvem a 3-tól Számomra nem adja vissza a JP érzést. Azt csak az egy garantálja. Így még sose láttam a 3-at. De lehet, valamikor időt szakítok rá. végülis nem ártana az egész trilogyt egyben megnézni. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. A JP3-al az a baj, hogy teljesen semmitmondó... a második rész végén legalább vannak jó poénok. Például a visitozó ázsiaiak egyértelmüen a Godzilla filmekre utalnak, de érdemes megnézni a videotékában lévő posztereket is: Elől nagy kiirás: "Shakespeare's Lear király" és Arnold feszit a boritón Egy másikon: "Tsunami Sunshine" és Tom Hanks egy gigászi hullámon lovagol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Jurrassic Park Forever!!Nekem a második rész is nagyon tetszett, imádom azt is.A 3.-at meg egyszer láttam de soha többször. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 5. Ja, nemrég én is láttam az 1-et, és teljesen meglepett a trükkök színvonala. Mármint, én jobbra emlékeztem. De szerintem ennek az lehet az oka, hogy kisebb koromban még vajmi keveset foglalkoztam ezzel. Helyesen. Most is szívesen nézem, csak furcsa volt. Donát. 6 millio 1984-ben is kevés volt egy filmre különössen egy sci-fi re. Trükkök: az animatronikus technológia ebben az időben jelent meg és értékelhető eredményeket egyedül a Jim Henson's Creature Shop és a más stúdiókba bedolgozó munkatársai tudotak mutatni egésszen eddig a filmig; Stan Winston azóta is a csúcson van. Mikor a Terminator kiveszi a szemét és a kezét javítja a mai napig baromi ütős - elég elkeserítő hogy manapság több 10 milliós költségvetés melett is vannak olyan jelenetek egyes filmekben amik ennél jelentőssen rosszabbul néznek ki. A háborús részek a mai napig hitelessek, főleg hogy ez volt a Fantasy II Film Effects második mozis munkája. A Stop Motion robot kicsit tényleg megkopottan fest, de baromi kevés idő volt rá + pénz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.