Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Foglalkozna inkább az élőszereplős sorozattal. Vagy valami mással. Nem szeretem a musicaleket, szóval ez számomra erősen felejtős. Viszont a Red Tailst várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. CGI musical az olyan lesz mint a Disney-s rajfilmek? (pl. Toy Story? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Vagy valami mással. Nem szeretem a musicaleket, szóval ez számomra erősen felejtős. Viszont a Red Tailst várom! Azt én is, de nagyon.Ma utánanézek a thx-nek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Érdekes, mert ilyenkor a ráfordított költséget sose inflálják fel Csak a bevételt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Azt én is, de nagyon.Ma utánanézek a thx-nek is.Még nem láttad a THX -et? Annál nyomasztóbb utópia nem nagyon van. CGI musical az olyan lesz mint a Disney-s rajfilmek? (pl. Toy Story? )Igen. A Lucasfilm csinálja majd. Érdekes lesz a technika, főleg ha 3D-s -re faragják majd. Szerkesztve: 2010. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Még nem láttam, pedig fórumtalikon beszéltünk is róla.Aztán valahogy kiment a fejemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Én szeressem a musicalt, ha jó lesz, akkor jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Én is szeretem, bár nem mindegyik tetszik. Musical esetében viszont fontos kérdés, hogy ki lesz a zeneszerző. Arról nem szól a hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Én is szeretem, bár nem mindegyik tetszik. Musical esetében viszont fontos kérdés, hogy ki lesz a zeneszerző. Arról nem szól a hír?Szupertitkos a terv állítólag, így semmi mást nem tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ilyen nincs komolyan.Megint lemaradtam.Tegnap még nem lehetett rendelni, most nézem és már lehet 17-ig.Az új hétre is az összes elment.Hétvége full(13-14), a többire van pár a sz*r helyekre.Szerintem tuti, hogy bennfentesek árulják egymás közt.Ahhoz, hogy ilyen gyorsan elfogyjon tutira kell tudni mikor válta rendszer.Szerintem a bennfenteseknek kiadják a parasztnak meg nem.5 perc intenzív káromkodás után úgy döntöttem, holnap telefonálok, vagy pénteken meglátogatom őket.Aztán beolvasok.Nem hiszem el, hogy nem lehet kiírni a weboldalra, hogy mittudomén 2010 január 30 14 órától lehet rendelni a február 7-14-ig tartó időszakra.De így hogy fogalmam sincs mikor váltanak esélyem sincs jegyet szerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Azt hiszem, én is maradok valami későbbi időpontnál, ha mostanában ennyire nincs hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jegyüzérkednek. Meg kell nézni a Vaterán, hogy mi folyik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. No ez egy jó kis film lesz Repo man feliratos előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megnéztem Gumikacsáékat. Kár hogy ezelőtt még nem láttam. Ez a rész nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megnéztem Gumikacsáékat. Kár hogy ezelőtt még nem láttam.Ez a rész nagyon nagy. A jó öreg Medve. Az egyik kedvenc színészem, még ma is él az öreg. Játszott az sok mindenben, Piszkos tizenkettőben is jó fej! A másik kedvenc jelenetem, mikor a bárszékhez bilincselik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Egy újranézést részemről is megérdemelne már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. A jó öreg Medve. Az egyik kedvenc színészem, még ma is él az öreg. Játszott az sok mindenben, Piszkos tizenkettőben is jó fej! A másik kedvenc jelenetem, mikor a bárszékhez bilincselik! Rockyban is jól alakított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Rockyban is jól alakított. Ki kell ábrándírsalak, de Ernest Borgnine(medve, ahogy a zsarukat csúfolták a filmben) sosem játszott Rockyban. Csókmasinával kevered asszem, aki tényleg játszott mindkettőben, és remekül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Játszott az sok mindenben, Piszkos tizenkettőben is jó fej! Én a Szuperzsaruban bírom nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ez érdekes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én a Szuperzsaruban bírom nagyon. Jaja, ott is mekkora! Volt egy sorozat, Kincses sziget az űrben, anno ott kedveltem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ez érdekes: Nem is kicsit! Nem semmi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Volt egy sorozat, Kincses sziget az űrben, anno ott kedveltem meg.Én a Szuperzsaruban. Azt a kincses szigetes sorit néztem annak idején de ő nem rémlik belőle. A legélénkebben az maradt meg bennem hogy Quinn Tóni műlába beszorul az űrhajón és mindenki össze-vissza rémüldözik miatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én a Szuperzsaruban bírom nagyon. Én is nagyon bírtam benne. EGyik kedvenc régi filmem. Szupa-szupááááá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én is nagyon bírtam benne. EGyik kedvenc régi filmem. Szupa-szupááááá. "Itt állok a világ tetején!!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jegyüzérkednek. Meg kell nézni a Vaterán, hogy mi folyik.Erősen shoti szagú cselekedet ez. Szerintem szólni kellene a mozi vezetőjének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én a Szuperzsaruban. Azt a kincses szigetes sorit néztem annak idején de ő nem rémlik belőle. A legélénkebben az maradt meg bennem hogy Quinn Tóni műlába beszorul az űrhajón és mindenki össze-vissza rémüldözik miatta. És Billy Bones szerepében Ernest Borgnine. Asszem még az első részben meghótt. Tőle volt a térkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megnéztem Gumikacsáékat. Kár hogy ezelőtt még nem láttam.Ez a rész nagyon nagy. Jó-jó, csak az a baj, hogy minden autó kb. 30 -cal megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Asszem még az első részben meghótt. Tőle volt a térkép. Így se rémlik. Adják le újra. Jó-jó, csak az a baj, hogy minden autó kb. 30 -cal megy. Engem nem zavart. Szerkesztve: 2010. Január 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Ki kell ábrándírsalak, de Ernest Borgnine(medve, ahogy a zsarukat csúfolták a filmben) sosem játszott Rockyban. Csókmasinával kevered asszem, aki tényleg játszott mindkettőben, és remekül.Ááá...keverem mindig Burt Younggal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.