Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. (szerkesztve) Sokminden! Úgy néz ki végre lesz egy "igazi" Harvey Dent a Batman filmekben! Josh Lucas most tárgyal a szerepről. Nagyon akarja a figurát (eszméletlen Two-Face lenne! ) többek közt azért, hogy az American Psycho után újra együtt dolgozzon Christian Bale - el. Remélem összejön. Egy megkérdőjelezhető szinvonalú X3 plakát: Nate Corteau Ghost Rider értelmezése+ egyebek (úgye kedves Sony öltönyösök, hogy dögössen meg lehetett volna csinálni CG nélkül?! )- Jah épp a nagyon sokadik utóforgatása zajlik a fimnek ezúttal Vancouver-ben (mi lesz ebből ? ) A kis Luke Skywalker bábja és a fantasztikus Martin Rezard keze! Szerkesztve: 2006. Április 20. - Priest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. A kismalac a legjobb. Hogy kerül a Ghost Riderbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. A kismalac a legjobb. Hogy kerül a Ghost Riderbe? Sehogy! :D Egyszerűen lusta voltam kiszedni a többi képet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. http://www.alleycat.hu/img/displayimage.php?album=78&pos=5 no komment:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. V for Vendetta Sikerült megnézni első napon Wachowskiék új filmjét, a sok helyen dicsért V-t. Engem lenyűgözött, nem véletlen a sok jó kritika... Alapjában véve a Batman Beginssel hasonló stílusban mozgó filmről van szó, igényes, látványos, akciódús mozi, ami ennek ellenére a történetre helyezi a hangsúlyt. Hugo Weaving eccelűen fantasztikus V szerepében, talán Vader óta nem láthattunk ilyen jól megformált maszkos karaktert. A mozgása és a hangsúlyai is hihetetlenül kifejezőek, Weaving nagyon erős karaktert ad V-nek, arcjáték nélkül. Ez igen! Natalie Portmanről az EP2 után nem hittem volna, hogy fogom még ezt mondani, de kiváló szinésznő, ahogyan most ezt be is bizonyította. Első osztályú alakítást nyújtott. A film látványvilága egyedülálló, nagyon dögös, kissé képregényszerű, de nem annyira, mint a Sin City (ebben is inkább a Batman Beginshez hasonlít). A zenék változatosak, a történet helyenként tartogat meglepő fordulatokat, de ami a legfontosabb az, hogy nagyon erőteljes magja van a sztorinak, nem kevés érzelmi töltettel bír, és így egy pillanatig sem tűnik úgy, hogy a látványra és az akcióra van kihegyezve... Itt abba is hagyom, nem akarok semmi poént lelőni, szerintem ezt mindenkinek látnia kellene. 10/10 (nem is lehet kevesebb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. (szerkesztve) Bomarr nem tudta végig nézni ezt a Vendettás filmet. De majd ír róla bővebben ő maga. Szerkesztve: 2006. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 22. Ma láttam az előzetesét, és az tetszett, de hát az előzetesek pont erre vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. (szerkesztve) WOWW! Az új Omen film trailer - e: http://movies.yahoo.com/feature/theomenqt1.html a végén még jó lesz! Szerkesztve: 2006. Április 23. - Priest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. (szerkesztve) Ki látta a Hostel.... /Motel/ című filmet.? Az előzetese alapján megtörtént eseten alapul. Ez nem tudom mennyire igaz... de az a helyzet, hogy sanos el tudom képzelni, hogy van hasonló valahol a világban.... Itt megtaláljátok a film előzetesét magyar felirattal: http://filmajanlo.freeweb.hu/elozetesek/el...006marcius.html Szerkesztve: 2006. Április 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Én láttam a Motel-t... a valósághoz kb. annyi köze van, mint az átlagos amerikai filmeknek szokás. Ezt Eli Roth is beismerte persze és később elnézést kért amiért rossz szinben tüntette fel a Szlovákokat. Ezzel önmagában nincs is baj, de a film egyébként se nagy durranás. Az első felében nulla izgalom, viszont rengeteg cici... ez utobbi az egyetlen igazi erénye. A második fele, pedig nem rossz, de nem is különösebben jó. Ahhoz képest, hogy mit össze kampányoltak mellette Tarantinoval, hogy micsoda beteges film... csalodás. A V for Vendettáról meg majd akkor nyilatkozom, ha végig láttam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Ezaz Omen elözetes tényleg egész korrekt. Ha jól látom akkor az első részt fogják remake-elni. Mivel én ahhoz az elenyésző kissebbséghez tartozom aki az eredetitől nem volt különösebben elájulva, igy kiváncsian várom... a fényképezés minősége például szemmel láthatóan jobb lesz itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. A V for Vendettáról meg majd akkor nyilatkozom, ha végig láttam... Hogyhogy nem láttad végig? Kijöttél a moziból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hogyhogy nem láttad végig? Kijöttél a moziból? Nem moziban néztem. Miután olyan emberek, akikkel egyezni szokott az izlésem, mondták, hogy 'nem túl jó' gondoltam inkább megelégszek a "kamerás verzióval". Az elmúlt egy hónapban egyébként is túl sok pénzem elment a mozizásra. Egyébként nem azért hagytam abba, mert olyan rossz volt -bár tény, hogy annyira nem is kötött le- hanem inkább, mert a nézése közben jobban foglalkoztatott az, hogy hogyan folytatodik a LOST... ugyhogy átkapcsoltam arra; de majd befejezem. Ez persze igy messze nem azaz élmény, mintha nagy-vásznon néztem volna.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Nem moziban néztem. Miután olyan emberek, akikkel egyezni szokott az izlésem, mondták, hogy 'nem túl jó' gondoltam inkább megelégszek a "kamerás verzióval". Az elmúlt egy hónapban egyébként is túl sok pénzem elment a mozizásra. Egyébként nem azért hagytam abba, mert olyan rossz volt -bár tény, hogy annyira nem is kötött le- hanem inkább, mert a nézése közben jobban foglalkoztatott az, hogy hogyan folytatodik a LOST... ugyhogy átkapcsoltam arra; de majd befejezem. Ez persze igy messze nem azaz élmény, mintha nagy-vásznon néztem volna.... Kamerás verzió? Jujj... Sztem inkább ne fejezd be Amúgy én, ha már nem akarok mozira költeni, akkor inkább megvárom amíg minimum van fent egy dvd screener belőle. Kamerás verziót nézni nagy bűn... Egyáltalán nem azt látod / hallod, amit az alkotók akarnak, hanem valami homályos torz szemetet, ami helyenként néha még egy filmre is emlékeztet. Persze ez csak az én véleményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Igazat kell adjak... tényleg csak homályosan látni/hallani a történéseket, ami kicsit túl messze van a "mozi-élménytől". Majd pár hónap múlva befejezem, ha kijön egy minőségibb darab belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Amúgy én, ha már nem akarok mozira költeni, akkor inkább megvárom amíg minimum van fent egy dvd screener belőle. Én ilyenkor szoktam megvárni az HBO-s vetítést, vagy mondjuk az m2-est, vagy a Duna tévést Amit nagyon akarok, azt megnézem moziban, ami ennek ellenére mégis kimarad (és ez kb. évente egyszer fordul elő), azt dvd-n tékából. De ez valóban ritka. A többi mindig ráér a tévés bemutatóig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Nem szeretek TV-ben filmet nézni és már jó ideje nem is néztem. Nincs eredeti képarány(HBO-nál ritkán), nincs eredeti hang magyar felirattal, viszont van logó és sok helyen reklám és erős cenzura is (röhej mit csináltak anno az Emlékmással). Másrészt meg nagy késésekkel jönnek a filmek, már ha jönnek; és ha mindent megprobálnék kivárni akkor egy rakás nagyon jó filmről maradhattam volna le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Jogosak az érveid. De a legtöbb, csak tévében megnézett film esetén nem sajnálom, hogy nem látom "rendes" változatban, azért is várom meg vele a tévés bemutatót. Arról el is felejtkeztem, hogy a régieket bajos lenne moziban megnézni (mondjuk ezekről nem is volt szó) Azokra marad a tévé, vagy a dvd, ha hozzá lehet jutni. Vagy nincsenek dvd-n, vagy nincs meg a tékában. Csak nagyon kevés filmet veszek meg, kb. évente kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Én is azon indokok miatt szoktam le a tv-zésről, amiket Bomarr felsorolt. Bár a cenzúra csak a retek klubra érvényes, de miután láttam ott az Alien 4-et, minimálisra csökkentettem a tv-zést. Csak néhány sorozatot nézek, de már azokat is kezdem számítógépre átültetni (ala BSG). Moziban is ritkán mozizok, bár az Silent Hillre most megyek. De legtöbbszőr a mozit is lecserélem letöltésre... Venni viszont csak kiváltságos filmeket veszek meg eredetiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Ez a tévézés nálam 0,3 film/hét Sorozatból kettőt, de az egyik elég rövidke, csak 12 rész Letöltésre még nem szoktam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Letöltésre még nem szoktam rá. "Hát majd fogsz. Igen, majd fogsz." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Nem szeretek TV-ben filmet nézni és már jó ideje nem is néztem. Nincs eredeti képarány(HBO-nál ritkán), nincs eredeti hang magyar felirattal, viszont van logó és sok helyen reklám és erős cenzura is (röhej mit csináltak anno az Emlékmással). Másrészt meg nagy késésekkel jönnek a filmek, már ha jönnek; és ha mindent megprobálnék kivárni akkor egy rakás nagyon jó filmről maradhattam volna le. Yes-yes, a TV-ben megerőszakolják a filmeket... A 4:3-as képarány, a szinkron, a korhatárkarika, a reklámok és persze a cenzúra teljesen élvezhetetlenné teszik még a legjobb filmeket is a TV-n keresztül. Fúj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. A TV-t nem a mozifilmeknek találták ki. Nem véletlen, hogy már a nevében is elüt a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Korhatárkarika: Ha valaki még nem töltötte be a kívánt évet, az szerintük elkapcsol mert nem nézheti?Annyira nem zavar, ha megszokja az ember. Képarány:Nekem nem 16:9 a tv-m aránya, hanem 4:3.Szóval nekem tökmindegy. Szinkron:Néha borzalmas, néha kiemelkedően jó.Változó. Reklámok: HBO RULEZZZ Cenzúra:Na ez már zavar, de szerencsére a filmek többségét nem vágják szét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. "Hát majd fogsz. Igen, majd fogsz." Köszi, megtisztelsz az ídézettel Reklámok: HBO RULEZZZ És m1,m2, Dunatv Én ott is nézek néha filmeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Én a filmeket viszont egyértelműen TV-n nézem. Bár a minősége nem jó, reklámok is vannak, szar a szinkron, stb, egyszerűen nincs pénzem mozira, és kikapcsolódásra nekem tökéletesen alkalmas a tv is. Viszont ha megtetszik egy film, ami moziban megy, akkor arra beülök, de ez általában havonta egyszer történik meg, jó esetben. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Amíg egy mozifilm a TV-be jut, eltelik pár év, szerintem nem érdemes ennyit várni egyetlen filmre sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Az HBO-n nem, de a Dunán vagy az m2-en a kisebb mozifilmek nem sok késéssel jönnek. Van, amikor egy év-másfél után. Ennyi belefér Amit nagyon meg akarok nézni, azt moziban, a többi meg ráér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Viszont ha megtetszik egy film, ami moziban megy, akkor arra beülök, de ez általában havonta egyszer történik meg, jó esetben. Donát Na én ritkábban. Most voltam a Jégkorszak2n de előtte... asszem a KicsiKocsi volt az utsó. Előtte meg 16 SW3, egymás után:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. (szerkesztve) Gyerekek, tegnap volt alkalmam a premier napján megtekinteni a Silent Hill filmet. Megszületetett minden idők legjobb játék átirata, szerény véleményem szerint. Fantasztikus. Mivel elég jól ismerem a játékokat ezernyi ínyencséget fedeztem fel, az olyan nyílvánvalóktól, hogy a 2. és 3. játék zenéi is felbukkannak a film zenéi mellett (ami fantasztikus), a helyszíneken át (iskola, kórház, apartman), egészen az utca nevekig egyezik. És rengeteg ilyen játékosoknak szánt utalás van benne, amik ráadásul úgy lettek beleszőve, hogy a játékot nem ismerőket sem zavarhatják. A film története amúgy a játékokhoz hasonlóan rejtélyes, zavaros és csak a végén tisztul ki annyira, hogy végre 100 helyett csak 10 kérdés marad tisztázatlan (a válaszok lehet, hogy a filmben vannak elrejtve, lehet, hogy majd csak a következő részből derül ki). Apropó köv. rész. Remélem lesz. A film története rendesen követi az első játék történetét néhány egyéni, szerintem remek módosítással. A film vége azonban nem csak az 1. játéktól, de a teljes SH sorozattól elütt, ám nem rossz, és illik a történethez. A látvány, tökéletes Silent Hill. A szörnyekről látott képek semmik, miután láttuk őket mozgásban. Emlékeztek a piramisfejűre? Brutális. Szóhoz sem jutottam, mikor megláttam, és amit rendez, durva. A város is nagyon ott van, köd, hamueső, szinte érezhető hideg, nyomasztó az egész. Aztán mikor átvállt a világ alternatívába... akkor jön ám az igazi Silent Hilles brutalitás, a látvány pedig önmagáért beszél. A szereplők is remekek, főleg a gonosz. Ami pedig ziher, ennél a filmnél jogos a 18-as karika. A film végi leszámolás ultrabrutáis. Aki látta a Hullajó című film végi fűnyírós leszámolást, az bár kisebb méretekben, de ugyan olyan vérengzésre számíthat. A filmet tehát csak javasolni tudom, azért az erős idegzet kellhet hozzá. Szerintem a játékot nem ismerők is tökéletesen képben lehetnek, bár aki ismeri, az rengeteg ismerős dolgot láthat, szóval az csak külön extra, de e nélkül is remek alkotás. És ez olyan film, amit NEM SZABAD pocsék minőségű kalózverziókban megnézni. Ezt moziban kell látni... hát vagy eredeti DVD-n Szerkesztve: 2006. Április 28. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.