Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Front van gyerekek? Lassan mindegyik topic tele lesz kakaskodással De most végre senki se hozott fel engem példaként Megnyugtató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Front van gyerekek? Lassan mindegyik topic tele lesz kakaskodással De most végre senki se hozott fel engem példaként Megnyugtató Én is csak pislogok mi ez a feszültség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nyugi ÖregHarcos Most az én retardált személyem volt terítéken! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nyugi ÖregHarcos Most az én retardált személyem volt terítéken! Most mi a jó abban ha magadat gyalázod? Nem értem....főleg, hogy ilyet senki nem írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Riddick, bocsi, de tényleg arra asszociáltam, hogy hánynod kell tőle, mert általában a fújolók így szokták érteni (a rosszul vagyok következő szintje a hánynom kell, általában). Bocsánat! Félreértés történt. Ráadásul én nálam a hányinger és társai a rosszul lét, nem a fejfájás, szóval még egy alap a félreértésre. Szavaim mögöttes tartalmát meg ne kutasd, mert nincsenek (ha belelátod őket, arról nem tehetek). Nem értek egyet veled szinte semmiben, de ez csak azért van, mert homlokegyenest más az ízlésünk és a felfogásunk, semmi háttérindok nincs, ami a korod, személyed, szexuális beállítottságod ellen irányulna. Ha ezt érzed, sajnálom, de tényleg nincs. Ha ilyesmit akarok érzékeltetni, az sértőbb (lásd másik topic, de még ott is finom vagyok ), ahogy Donát mondta: "túl-Dzséjtes" Szóval, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi és még 1000x bocsi. Lassan némasági fogadalmat kéne tennem, mert úgy tűnik, mindenki idegeire rámászok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Front van gyerekek? Lassan mindegyik topic tele lesz kakaskodással De most végre senki se hozott fel engem példaként Megnyugtató Pedig akartalak az előbb, hogy kezdek már tényleg nagyon olyan lenni, mint te, de aztán meggondoltam magam. Nem akarok holnap lófejjel az ágyamban ébredni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Így már semmi gond Dzséjt! Béke!! Ody.... egyszerű a magyarázat.... én közel sem vagyok olyan értékes és érdekes tagja ennek a közösségnek, mint bárki más. Jobb ha én mondom ki amit esetleg egyesek gondolnak rólam, mintha mások tennék meg. Szerkesztve: 2010. Június 8. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Lassan némasági fogadalmat kéne tennem, mert úgy tűnik, mindenki idegeire rámászok icon16.gif Az enyémre még nem persze lehet csak azért, mert mostanában egyetértünk Szerkesztve: 2010. Június 8. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Annyit azért hozzátennék hogy Riddick te még azelőtt megsértődsz másokon még mielőtt hozzászóltál volna bármihez is. Mintha lenne egy olyan komplexusod hogy téged mindenki utál és csak bántani akar. Pedig ilyenről szó sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Így már semmi gond Dzséjt! Béke!! Ody.... egyszerű a magyarázat.... én közel sem vagyok olyan értékes és érdekes tagja ennek a közösségnek, mint bárki más. Jobb ha én mondom ki amit esetleg egyesek gondolnak rólam, mintha mások tennék meg. Béka velünk A második bekezdésed meg hülyeség! És ezt konkrétan így értem, mert ugyanolyan értékes tagja vagy a csapatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Gyerekek hagyjátok már ezt a kishitűség dumát, mert fárasztó. Tényleg lassan mindenki itt olyanná kezd válni mint én Dzséjttel az élen természetesen :P És most én is fogadjak szótlansági fogadalmat? Második helyezetként a hsz-ek számát figyelembe véve? Könyörüljetek Mutter még utolér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Így már semmi gond Dzséjt! Béke!! Ody.... egyszerű a magyarázat.... én közel sem vagyok olyan értékes és érdekes tagja ennek a közösségnek, mint bárki más. Jobb ha én mondom ki amit esetleg egyesek gondolnak rólam, mintha mások tennék meg. Te is kisebbségi komplexusban szenvedsz? Amit leírtál az nem igaz. Az itt fórumozóknak fontos a véleménye, az már más kérdés, hogy néha nem értünk egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Tényleg lassan mindenki itt olyanná kezd válni mint én Dzséjttel az élen természetesen Most nem tudom, hogy ez felvidítson, vagy nyugtalanítson. Amúgy mi ez a mindenki duma? Nehogy már azt állítsd, hogy Te kishitű lennél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Gyerekek hagyjátok már ezt a kishitűség dumát, mert fárasztó.Egyetértek. Kivételesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Most nem tudom, hogy ez felvidítson, vagy nyugtalanítson. Amúgy mi ez a mindenki duma? Nehogy már azt állítsd, hogy Te kishitű lennél Figyi, kiscsíra, ne húzzá' fel, mert nem tudod, hogy én milyen erős is vagyok. Eccer pl úgy beleboxoltam a levegőbe, hogy rögtön hurrikán alakult ki Amerikaországban miatta. Szóva' fogjál vissza magadból kiscsíra, mert már nem sok kell hozzá, hogy......áh, ki se merem mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Elkészült a Warhammer 40000 animációs film. Ultramarines a címe, Dan Abnett írta a sztorit. Nem túl hosszú, 70 perces, idén mutatják be. Hú, párocskám ennek fog örülni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. OFF VÉGE: Obival értek egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hú, párocskám ennek fog örülni!Egy élőszereplős lenne az igazi. No majd a Mass Effect Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Figyi, kiscsíra, ne húzzá' fel, mert nem tudod, hogy én milyen erős is vagyok. Eccer pl úgy beleboxoltam a levegőbe, hogy rögtön hurrikán alakult ki Amerikaországban miatta. Szóva' fogjál vissza magadból kiscsíra, mert már nem sok kell hozzá, hogy......áh, ki se merem mondani. :P Én Dzséjt hangja vagyok, köznapi néven: a Hang. Ilyen kemény fenyegetésekkel Dzséjt gazdám nem tudott szembeszállni, ezért kirúgott. Most szegény néma, de vállalta, hogy ezzel is elhatárolja magát tőlem. Szóval ezentúl külön fogok én írni, és ő. Tisztelettel a Hang Egy élőszereplős lenne az igazi. No majd a Mass Effect Ojvé Na jó, jó lesz az az ME film, tudom én... jajj, nem sikerült meggyőznöm magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ojvé Na jó, jó lesz az az ME film, tudom én... jajj, nem sikerült meggyőznöm magam Sokat számít szerintem itt az, hogy a játék készítői is ott lesznek a film készítésénél Amúgy az se lenne egy utolsó lehetőség, hogy a játékon kívüli eseményszálakat is leforgassák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Én Dzséjt hangja vagyok, köznapi néven: a Hang.Azaz a metatron? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Sokat számít szerintem itt az, hogy a játék készítői is ott lesznek a film készítésénél Amúgy az se lenne egy utolsó lehetőség, hogy a játékon kívüli eseményszálakat is leforgassák. Vagy egy olyan filmet forgatni, ami a Mass Effect univerzumában játszódik, de nem a játék eseményeit mesélik el. Viszont, ha a játék sztorija marad, akkor az untig elég a filmre, nem kell még bele olyan, ami a játékban csak a "látószögünkön kívül" történt (bár tuti lesz ilyen, szerintem kicsit többet fogjuk a filmben Sarent látni, mint a játékban). Azaz a metatron? Az valamelyik transformers? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. A Mass Effect univerzum igen tág. Pl ott van a Kapcsolatfelvételi háború is ( valahogy így nevezték) az emberek és a turiánok közt. De pl a kroganok háborús cselekedeteit is viszont lehetne várni filmvásznon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Az valamelyik transformers? Nem láttad a Dogmát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nem láttad a Dogmát? Pedig mekkora! Alan Rickman itt(is) remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. A Mass Effect univerzum igen tág. Pl ott van a Kapcsolatfelvételi háború is ( valahogy így nevezték) az emberek és a turiánok közt. De pl a kroganok háborús cselekedeteit is viszont lehetne várni filmvásznon. A Krogan lázadások szerintem max animációs filmben lenne meg, élőszereplősben tuti nem, mert akkoriban az ember még a sötét középkorból próbált kilábalni. A kapcsolat-háború viszont nem lenne rossz, de szerintem az játékban is el fog majd készülni (a Bioware fejese azt állította, hogy bár Shepard kalandja véget ér az ME3-mal, nem az lesz az utolsó játék ebben az univerzumban). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Alan Rickman itt(is) remek! Igen Egyik kedvenc színészem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nem láttad a Dogmát? Hát az eddig valahogy kimaradt az életemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Hát az eddig valahogy kimaradt az életemből.Pótold sürgősen De csak akkor, ha már le vagy zsibbadva, mert eléggé lefáraszt a film. (tipikus Jay és Néma Bob film ) Szerk: Amúgy a metatron az Úr hangja. Mikor valaki azt mondja, hogy beszélt Istennel, az vele beszélt. Jobban mondva magával beszélt. Szerkesztve: 2010. Június 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Adrien Brody isteníti a PPREDATORS-t! http://www.collider.com/2010/06/05/adrien-...s-fucking-epic/ Oltári epikus lesz, finoman fogalmazva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.