Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Én nem igazán mert ma szerintem ennek nincs nagy nézőközönsége. Ez már nem a 60-as, 70-es 80-as évek világa. A Volt egyszer egy Vadnyugat pedig nagyon magasra tete a mércét. Úgy gondolom hogy ma már nem kellene western-filmet csinálni mert idejétmúlt.Miért lenne idejétmúlt?????? És akkor a kalózfilmek, romantikus "kosztümös" filmek, ókori filmek is idejét múltak? Ugyan már A vadnyugati filmek sokkal közelebb vannak a 21. századhoz mint az összes többi. Jó sztorit kell írni és kész. A többi meg attól függ, hogy ki melyik műfajra a vevő. Pl ma se mindenki akciófilmbuzi vagy sci-fi kedvelő. Sőt ez utóbbi rendelkezik talán a legkevesebb rajongóval, pedig ugye a sztorik jelentős része a jövőbe játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Én nem igazán mert ma szerintem ennek nincs nagy nézőközönsége. Ez már nem a 60-as, 70-es 80-as évek világa. A Volt egyszer egy Vadnyugat pedig nagyon magasra tete a mércét. Úgy gondolom hogy ma már nem kellene western-filmet csinálni mert idejétmúlt. A western akár vissza is jöhetne, de nem jön. Ettől nem kell tartani. Egy-két film születik. Ez most pl. egy nagy remake és ez már az év durranása. Ennyi westernt mindig is csináltak, illetve az aranykorban ennél példátlanul többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Ez hatalmas Expendablest karácsonyra! A videó alatt a vers is zúz rendesen http://www.artistdirect.com/entertainment-...-carols/8167374 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Robbanékonyak, Elszántak, Durvulnak. Tata a jó kur...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Bruce Willist azért fura ilyen "leszerelt" csapatban látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Hát igen. Pedig ugye "tegnap" még véres trikóban rohangált Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. "Tata a jó k*rva..." Ez megint jónak ígérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Egyébként úgy rémlik, hogy az ilyen filmeket valahogy mindig februárra időzítik. Február meg kicsit a március is tele szokott lenni jó filmekkel, mert jó néhány Oscarra is szánt alkotás akkor ér el hozzánk Ami nem mega-film közülük, az ilyentájt jön moziba. Plusz a friss direkt erre az időszakra szánt filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Taslán azért vagyok negatív western-témában mert nemrég láttam az Appaloosat ami borzalom volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Ítéletre felkészülni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. A Terminator 1 és 4 megvan valakinek kölcsönadható formában? Ígérem, vigyázok rá, de azért gyári korongot inkább nem utaztatnék meg kétszeresen..... És a zenéjéről mi a véleményetek? Melyiké a legjobb? A 2 főcímzenéje már megvan, de most teljes albumban gondolkodok.... ihlet kéne egy új irományhoz, amit már nagyon rég (na jó, 1-2 éve) érlelek magamban. Még Saláta sincs kész teljesen (bétázás fázisában tart) és van pár rövidebb történet a fejemben, de úgyis idő lesz, mire akármelyik Terminátorra rátehetem a mancsomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nem kéne erőltetni ezt a Dredd bírót. Bár a Stallone verzióban szerepel egyik kedvenc robotom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Dart vader nagyon komoly akkora mint Yoda:D Ebbe még belegondolni is rossz ha Vader ekkora mekkora Yoda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Bár a Stallone verzióban szerepel egyik kedvenc robotom Azt a masinát én is bírom. Hogy vigyorog már amikor Rico megdicséri. Dart vader nagyon komoly akkora mint Yoda:D Ebbe még belegondolni is rossz ha Vader ekkora mekkora Yoda Hát lehet hogy magasabb. Ránézésre már a feje nagyobb mint Vader. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. A Terminator 1 és 4 megvan valakinek kölcsönadható formában? Ígérem, vigyázok rá, de azért gyári korongot inkább nem utaztatnék meg kétszeresen..... És a zenéjéről mi a véleményetek? Melyiké a legjobb? A 2 főcímzenéje már megvan, de most teljes albumban gondolkodok.... A zenéjéről az a véleményem, hogy különösen egyik sem jó. A filmekhez tökéletesen passzolnak, de önállóan nem túl hallgathatóak. Talán még a T3 és a TS zenéje az, ami elbrümmög a háttérben és nem zavar. Nekem megvan mind a négy diszkont verzióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Akkor egy ilyen diszkontnak a kölcsönvételére előjegyeznék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Akit érdekel: A képregényben így néztek ki az IDEGENEK a Cowboys & Aliensben !!! Spoiler: Remélem a filmben is ilyen "szépek" lesznek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Predator a pokolból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Akkor egy ilyen diszkontnak a kölcsönvételére előjegyeznék Oké, majd szólj rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Predator a pokolból. Spoiler: Örülök, hogy nem csápszerű lények Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Na erre piszok kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Lehet hogy valamikor megnézem annak eljenére hogy sose voltam oda az újra és újraélni típusú sztorikért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Lehet hogy valamikor megnézem annak eljenére hogy sose voltam oda az újra és újraélni típusú sztorikért.Pedig a mormotás film jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Pedig a mormotás film jó volt. Én is ezt akartam írni Gőzöm sincs, mi a címe, de arról, hogy "a mormotás film", egyből mindenki tudja melyik az Amúgy egyetértek, a témában az a legjobb film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Nekem gőzöm nincs melyik az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Nekem gőzöm nincs melyik az. Kiegészítés: mindenki tudja, aki látta, vagy ismeri Bill Murray munkásságát Amúgy a címe Idétlen időkig. Sikerült megkeresnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Kiegészítés: mindenki tudja, aki látta, vagy ismeri Bill Murray munkásságát Amúgy a címe Idétlen időkig. Sikerült megkeresnem.Én csak öt Murray-s filmet láttam és ez nincs köztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Még az a röhögés amit Hal levág a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.