Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én nem igazán mert ma szerintem ennek nincs nagy nézőközönsége. Ez már nem a 60-as, 70-es 80-as évek világa. A Volt egyszer egy Vadnyugat pedig nagyon magasra tete a mércét. Úgy gondolom hogy ma már nem kellene western-filmet csinálni mert idejétmúlt.
Miért lenne idejétmúlt?????? És akkor a kalózfilmek, romantikus "kosztümös" filmek, ókori filmek is idejét múltak? Ugyan már :D A vadnyugati filmek sokkal közelebb vannak a 21. századhoz mint az összes többi. Jó sztorit kell írni és kész. A többi meg attól függ, hogy ki melyik műfajra a vevő. Pl ma se mindenki akciófilmbuzi vagy sci-fi kedvelő. Sőt ez utóbbi rendelkezik talán a legkevesebb rajongóval, pedig ugye a sztorik jelentős része a jövőbe játszódik. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én nem igazán mert ma szerintem ennek nincs nagy nézőközönsége. Ez már nem a 60-as, 70-es 80-as évek világa. A Volt egyszer egy Vadnyugat pedig nagyon magasra tete a mércét. Úgy gondolom hogy ma már nem kellene western-filmet csinálni mert idejétmúlt.

A western akár vissza is jöhetne, de nem jön. Ettől nem kell tartani. Egy-két film születik. Ez most pl. egy nagy remake és ez már az év durranása. Ennyi westernt mindig is csináltak, illetve az aranykorban ennél példátlanul többet.

Hozzászólás ideje:
Egyébként úgy rémlik, hogy az ilyen filmeket valahogy mindig februárra időzítik.

Február meg kicsit a március is tele szokott lenni jó filmekkel, mert jó néhány Oscarra is szánt alkotás akkor ér el hozzánk :yeah: Ami nem mega-film közülük, az ilyentájt jön moziba. Plusz a friss direkt erre az időszakra szánt filmek.

Hozzászólás ideje:

A Terminator 1 és 4 megvan valakinek kölcsönadható formában? Ígérem, vigyázok rá, de azért gyári korongot inkább nem utaztatnék meg kétszeresen.....

És a zenéjéről mi a véleményetek? Melyiké a legjobb? A 2 főcímzenéje már megvan, de most teljes albumban gondolkodok.... ihlet kéne egy új irományhoz, amit már nagyon rég (na jó, 1-2 éve) érlelek magamban. Még Saláta sincs kész teljesen (bétázás fázisában tart) és van pár rövidebb történet a fejemben, de úgyis idő lesz, mire akármelyik Terminátorra rátehetem a mancsomat.

Hozzászólás ideje:
Bár a Stallone verzióban szerepel egyik kedvenc robotom :yeah::)
Azt a masinát én is bírom. Hogy vigyorog már amikor Rico megdicséri. :D

Dart vader nagyon komoly akkora mint Yoda:D Ebbe még belegondolni is rossz ha Vader ekkora mekkora Yoda :D
Hát lehet hogy magasabb. Ránézésre már a feje nagyobb mint Vader. :)
Hozzászólás ideje:
A Terminator 1 és 4 megvan valakinek kölcsönadható formában? Ígérem, vigyázok rá, de azért gyári korongot inkább nem utaztatnék meg kétszeresen.....

És a zenéjéről mi a véleményetek? Melyiké a legjobb? A 2 főcímzenéje már megvan, de most teljes albumban gondolkodok....

A zenéjéről az a véleményem, hogy különösen egyik sem jó. A filmekhez tökéletesen passzolnak, de önállóan nem túl hallgathatóak. Talán még a T3 és a TS zenéje az, ami elbrümmög a háttérben és nem zavar.

Nekem megvan mind a négy diszkont verzióban. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Akit érdekel: A képregényben így néztek ki az IDEGENEK a Cowboys & Aliensben !!!

Spoiler:

cowboysaliens.jpg

Remélem a filmben is ilyen "szépek" lesznek... :):yeah:

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy valamikor megnézem annak eljenére hogy sose voltam oda az újra és újraélni típusú sztorikért.

Hozzászólás ideje:
Kiegészítés: mindenki tudja, aki látta, vagy ismeri Bill Murray munkásságát :hmm: Amúgy a címe Idétlen időkig. Sikerült megkeresnem.
Én csak öt Murray-s filmet láttam és ez nincs köztük.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.