kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Jó ez a szinkron a GLhez. ha ez maradnak, nekem teljesen megfelene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Én is ezt akartam írni Gőzöm sincs, mi a címe, de arról, hogy "a mormotás film", egyből mindenki tudja melyik az Amúgy egyetértek, a témában az a legjobb film Idétlen időkig volt a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) Idétlen időkig volt a címe.Még mindig az. Amúgy kicsit lentebbre már bekerült a címe. Szerkesztve: 2010. November 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Az út Noh, az emósok nem panaszkodhatnak, hogy rájuk aztán nem gondolnak a filmiparban, most aztán megkapták a filmjüket, igaz, ha nagyon érdekelne az elégedettségük akkor az ajándék borotvapengék mellé még a film utolsó öt-hat percét levágtam volna. Amúgy szerintem igen hangulatos mozi, leszámítva azt a két-három orbitális marhaságot melyen először ráncokba borult a homlokom, hogy na ne má'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Amúgy szerintem igen hangulatos mozi, leszámítva azt a két-három orbitális marhaságot melyen először ráncokba borult a homlokom, hogy na ne má'. Mint pl? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Mint pl?Fürdés a vízesésben, az anya lelépése....ilyen apróságok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Fürdés a vízesésben, az anya lelépése....ilyen apróságok. Ezek miért marhaságok? A vízeséses jelenet szerintem nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ezek miért marhaságok? A vízeséses jelenet szerintem nagyon jó.Hát elsőre nekem az volt, mert ki az a marha aki egy nagykabátos időben pucéran besétál a jéghideg víz alá. Aztán úgy voltam vele, hogy már kellőképp edzetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hát elsőre nekem az volt, mert ki az a marha aki egy nagykabátos időben pucéran besétál a jéghideg víz alá. A finnek, a ruszkik, az alaszkaiak, példának okáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. A finnek, a ruszkik, az alaszkaiak, példának okáért. De itt nem róluk volt szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Fürdés a vízesésben, az anya lelépése....ilyen apróságok. Az anya lelépésével mi a problémád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ezt én sem értem, mert nálam is teljesen helyén volt ez az esemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A vízeséses fürdéssel szerintem sincs gond. Vannak akik jeges vízben fürdenek és meg se kottyan nekik. A vízesés vize meg biztos nem volt olyan hideg. A muter lelépése nem rémlik valami tisztán. Valami olyan maradt meg hogy kiment és elsétált de azt már nem tudom hogy miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A héten kezdődött el a VAS ÉG forgatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A muter lelépése nem rémlik valami tisztán. Valami olyan maradt meg hogy kiment és elsétált de azt már nem tudom hogy miért.Nah, pontosan ez nem derült ki konkrétan. Olyan erőltetett volt az egész. Elment mert el kellett mennie. Ezt nyomatták az arcodba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A héten kezdődött el a VAS ÉG forgatása. Én már úgy voltam vele, hogy a nagy részét már leforgatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Nah, pontosan ez nem derült ki konkrétan. Olyan erőltetett volt az egész. Elment mert el kellett mennie. Ezt nyomatták az arcodba.Ez szerintem is elég gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ez szerintem is elég gáz.Szerintem valami olyasmi akart lenni, hogy nem akarta szenvedni látni a családját. De minimum egy kifakadást ide elvártam volna amikor a férje kérlelte, hogy maradjon. Olyan suta volt no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Szerintem valami olyasmi akart lenni, hogy nem akarta szenvedni látni a családját. De minimum egy kifakadást ide elvártam volna amikor a férje kérlelte, hogy maradjon. Olyan suta volt no.Mintha olyan is lenne még hogy halálos beteg volt de lehet hogy tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Mintha olyan is lenne még hogy halálos beteg volt de lehet hogy tévedek.A férje volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A férje volt az.Jól megzakkanhatott a csaj ha még ez se számított neki. Remélem megették a kannibálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én nekem pedig úgy rémlik hogy öngyilkos lett, a kilátástalanság miatt. Nem csak úgy kisétált az ajtón világot látni. Szóval ebben sincs semmi marhaság szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én nekem pedig úgy rémlik hogy öngyilkos lett, a kilátástalanság miatt. Nem csak úgy kisétált az ajtón világot látni.Szóval ebben sincs semmi marhaság szerintem. Elsétált, ennyit mutattak. Rog. A nő akkor még nem tudta, hogy beteg a férje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én nekem pedig úgy rémlik hogy öngyilkos lett, a kilátástalanság miatt. Nem csak úgy kisétált az ajtón világot látni. Nekem is teljesen ez jött le. Nem bírt tovább így élni, és kész. Vannak emberek, akik előbb feladják, ő ilyen volt. Nem volt ebben semmi rendkívüli, szerintem a filmből ez egyértelműen lejött, csak egy picikét agyalni kellett rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ez hatalmas! Aki pedig csalás nélkül leírja az összeset sorrendben azt meghívom egy bambira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ez baromi jó. De azért hiányoltam egy McCoy-féle "I'm a doctor, not a..." megszólalást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Állítólag Tom Hardy a Batman 3-ban Dr. Hugo Strange lesz. 2011 júniusában látnak hozzá a Superman filmhez, Joe Manganiello Armie Hammer és Ian Somerhalder neve merült fel az elmúlt napokban a főszereppel kapcsolatban. Áprilisban indul a The Wolverine forgatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. 2011 júniusában látnak hozzá a Superman filmhez, Joe Manganiello Armie Hammer és Ian Somerhalder neve merült fel az elmúlt napokban a főszereppel kapcsolatban. Miért cserélik le azt, aki a Superman Returnsben játszott? Csak nem ez is leesett a lóról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Miért cserélik le azt, aki a Superman Returnsben játszott? Csak nem ez is leesett a lóról? Azért, mert reboot lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Azért, mert reboot lesz. És? Attól még megtarthatnák. Különben is, elvileg az SR is reboot volt. Minek rebootolják már megint? Kimehetne már ez a reboot a divatból. Egy pocsék sztorit akárhogy forgatnak, pocsék marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.