Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Azért klisék mert minden ilyen filmben benne vannak. Másrészről meg ezektől van életszaga az egésznek, mivel való életben is előfordulhatnak ilyenek. Világos. Azt hittem ,hogy negatívumként írtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Egyébként Oldie sokan voltak a moziteremben? (ergo a magyarok azért vevők az idegen inváziós mozikra még? ) Nézői visszhangok a film után? Moziteremből kifele menet remélem ment a film istenítése rendesen :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Világos. Azt hittem ,hogy negatívumként írtad. Á, Isten mentsen. Tudtam mire ülök be, nem vártam Nitschet mint Aeon Flux Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Egyébként Oldie sokan voltak a moziteremben? (ergo a magyarok azért vevők az idegen inváziós mozikra még? ) Nézői visszhangok a film után? Moziteremből kifele menet remélem ment a film istenítése rendesen :P Voltak vagy húszan-harmincan. De majd hétvégén gondolom ennél azért többen lesznek.Nem hallgatóztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Csata Los Angelesben. Hát emberek... Engem durván magával ragadott... az az igazság, hogy nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. (Kötelező darab!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. (szerkesztve) Csata Los Angelesben. Hát emberek... Engem durván magával ragadott... az az igazság, hogy nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. (Kötelező darab!) Mikor lesz már holnap? Miért nem ma néztem én marha. Szerkesztve: 2011. Március 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Kilépett Aronofsky a Wolverine projektből. A csudiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Kéne venni pár képet. http://www.origo.hu/kultura/20110317-sylvester-stallone-retrospektiv-kiallitasa-europaban-lathato.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Olvassátok el ezt a kritikát! http://www.filmnews.hu/2011/03/ertekeles-fold-invazioja-csata-los.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Korrekt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Blackout lesz a Szellemlovas 2 fő gonosza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Az index kritikusa elaludt a Föld Inváziója alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Az index kritikusa elaludt a Föld Inváziója alatt Fáradtan ne menjen moziba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Elaludt? Bravo. Látszik, hogy "kritikus". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. A port.hu kritikusa is az unalommal jön.. http://port.hu/article/27508 Mégis mi lehet benne az unalmas? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. A port.hu kritikusa is az unalommal jön.. http://port.hu/article/27508 Mégis mi lehet benne az unalmas? LOL, most már tiszta. Ezek egymásról írják a "kritikáikat" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Oldie, csak úgy mint a Trafóban itt is felsorakozik az USA hadseregének színe java? Csak mert pl Frenkie is sok katonai kérdést akar majd hozzátok szegezni a film megnézése végén, remélhetőleg sok érdekes taktikai csata, fegyverarzenál stb jellemezi a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Oldie, csak úgy mint a Trafóban itt is felsorakozik az USA hadseregének színe java? Csak mert pl Frenkie is sok katonai kérdést akar majd hozzátok szegezni a film megnézése végén, remélhetőleg sok érdekes taktikai csata, fegyverarzenál stb jellemezi a filmet Itt "csak" a tengerészgyalogság áll a középpontban. A maradékot a Légierő teszi ki. Oks, van a kirakatban egy-két páncélos is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Kilépett Aronofsky a Wolverine projektből. A csudiba. Számomra eleve az volt furcsa, hogy szuperhősös filmet vállalna be. Bár akkor talán kapnánk egy nem mindennapit a témában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Oldie, csak úgy mint a Trafóban itt is felsorakozik az USA hadseregének színe java? Hehe, mert ott aztán az Army-n kívül volt ám más is. Ja, egyszer lehetett látni egy-két tengerészt. Hogy a repülők kik alá tartoztak, azt viszont szerintem még Bay sem tudná megmondani, főleg az F-22-esekről, amik az USA-n kívül röpködtek (merthogy F-22 csak belföldön van a Légierő tulajdonában... Katariban, meg Egyiptomban beztos a 7-es Szektor bitorolja őket ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Felvettem az ünneplőmet, lassan indulok a moziba. Komolyan olyan hangulatom van mint amikor az EP3-hoz indultam. Még az idő is olyan. Kritikákat nem olvastam, de ha hazajövök el fogom. Kapnak is majd rendesen. Jake. Negogymár indexes idiótákra hallgass. A megérzéseidre arra igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Felvettem az ünneplőmet, lassan indulok a moziba. Komolyan olyan hangulatom van mint amikor az EP3-hoz indultam. Még az idő is olyan. Kritikákat nem olvastam, de ha hazajövök el fogom. Kapnak is majd rendesen. Jake. Negogymár indexes idiótákra hallgass. A megérzéseidre arra igen. Ide se felejts el írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Látom már előre, hogy tele lesz söréttel az összes fikázós blog Persze még a végén bejöhet az is, hogy Frenkie igazat ad nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Na, és is megtekintettem Los Angeles ostromát. Egész jó kis film volt. Lövöldözésből nem volt hiány, bár szerintem a drámai részekből kicsit visszább lehetett volna venni. 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Frenkie meg Dzséjt már javában az ostrom közepén van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. (szerkesztve) Én tényleg nem keresem ezeket a fikázós film fórumokat, valahogy mégis mindig beléjük botlom és nem vagyok elég bölcs ahhoz, hogy ne olvassak bele a kommentekbe. De ami már a TRON Legacy-nál is nagy sláger duma volt (és persze más filmeknél is) amikor azt írják, hogy nagy sz@r, f*s, hányás az egész meg egy 10 éves is 1 hét alatt jobbat ír.... háááát... azért ez érdekes! (Battle Los Angelesről van szó) Szerkesztve: 2011. Március 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Stephen Lang (Quaritch ezredes) most Conan a barbár ellenfele lesz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Amúgy észrevettem hogy itt a fórumon mennyire szó szerint filmszerető emberkék vannak. Mármint legyen szó bármilyen filmről is(legyen bármennyire is megosztott), itt sose megy a fikázás. És ez jó. Jake: Fel nem ismertem volna az ezredest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. (szerkesztve) Amúgy észrevettem hogy itt a fórumon mennyire szó szerint filmszerető emberkék vannak. Mármint legyen szó bármilyen filmről is(legyen bármennyire is megosztott), itt sose megy a fikázás. És ez jó. Így van Obi1. Igazi felüdülés ide jönni! Egy (szerintem) nagyszerű zene a Battle: LA-ből! http://www.youtube.com/watch?v=TICioLTs1Nw&feature=related Szerkesztve: 2011. Március 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Igazi családbarát fórum ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.