Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. (szerkesztve) X MAGAZIN - 1997 Magyarul megjelent Star Wars könyvek (első oldal) Magyarul megjelent Star Wars könyvek (második oldal) Magyarul megjelent Star Wars könyvek (harmadik oldal) Magyarul megjelent Star Wars könyvek (negyedik oldal) Szerkesztve: 2007. Június 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Ezt most találtam ahogy Nicasiót kerestem a filmkvízbe.Ennyi hasznom lett belőle. Érdekes. Matthew Wood (Grievous hangja) interjú Ez az oldal már megszűnt. Még a nevet is töröltették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Ez az oldal már megszűnt. Még a nevet is töröltették. Nem számít az. Tavaly decemberben még megvolt amikor beraktam. Nem lehet előre tudni hogy melyik oldal meddig él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Csak érdekességként írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. ezt még anno én fordítottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. X MAGAZIN 1997 Ez csak nekem nem akart betöltődni? A magam megnyugtatása miatt megint felraktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Nekem bejön a négy kép rendesen Köszi, hogy felraktad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Nincs mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Film Világ - 1979 (Film)Csillagok Háborúja (első oldal) (Film)Csillagok Háborúja (második oldal) (Film)Csillagok Háborúja (harmadik oldal) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Köszi Rog! Ezt a cikket még nem is olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nincs mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Kösz Rog! Ez igazi kuriozum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nincs mit! És a többieknek is nincs mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Azért megköszönöm én is, csak hogy tudd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Egyébként érdekes, hogy megint felbukkan az akkori kritkákban ugyanaz a kifogás, mint az új filmeknél. Bugyuta, színészi játék nulla, stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Ez is benne volt abba az újságcikk válogatásba amit a klubnapon meg lehetett venni. Kösz Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Egyébként érdekes, hogy megint felbukkan az akkori kritkákban ugyanaz a kifogás, mint az új filmeknél. Bugyuta, színészi játék nulla, stb... Én azt Vettem észre a korabeli (konkrétan Film Színház muzsika) kritikákban, hogy ezeket a filmeket szinte végig mindenben dícséri. De az utolsó 6 soros bekezdésben, meg megpróbálják lehúzni amennyire csak lehet. Ugyanez igaz az ep4-re vagy az Indy-re. Az utolsó bekezdést, mintha nem is ugyanaz a muki írta volna. Lehet, hogy szerkeztői korrekció. Végig dícséri a jelmezeket, a millőt, a történetet, az izgalmat, a díszlet részletgazdagságát. Majd az utolsó bekezdésben elintézi azzal, hogy olcsó tömegtermék, értékek nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. És a többieknek is nincs mit! Egy kis szerkesztői korrekció: Mindenkinek nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Egy nagyon színvonalas cikk az amerikai premier után 3 hónappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Még egy kuriózum. Köszi Loki! --------------------------------- Lehet hogy az EP3 óta ez a rész Spielbergnél a második legjobb SW-film lett. Mondjuk lehet hogy jobban megváltozott nála a sorrend mert ott van még az első két is. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Elolvastam a cikket: azt hiszem Lucas eleget pihenhetett Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Köszi a cikket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Remek cikk lokatelli! Nagyon jók ezek a kép feliratok. Tök jól kivágta magát a cikkíró akkor is, amikor fingja sem volt mi van a képen. Pl.: "egy furcsa lény a világegyetem lakói közül" vagy "egy kissebb szörnyeteg Jabba cinkosai közül". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Nekem csak a linkelésért jár köszönet. swklub.huról van. Valóban a cikk nagyon összeszedett. Nagyon törekszik arra, hogy ne írjon badarságot. Valamiért az az érzésem, hogy valaki látta a filmet talán egy amcsi nyaraláson a szerkesztők közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. (szerkesztve) A cikkek egyformán érdekesek akár sajátok akár a netről vannak. Az enyéim közül is csak az SW-könyves saját scannelésű a többi meg valahonnan a netről van. Szerkesztve: 2007. Június 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. A hirhedt tyiüüüű baing folytatása. Az olvasók véleménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Mintha egy prequel vitát látnék. Sok csaj írt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. A fiúk biztos mozijegyre spóroltak, nem bélyeget vettek, hogy egy bolonddal vitázzanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Jó lenne belefutni ezekbe az írókba egy klubnapon... hogy mi lett velük, családostul rajonganak-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.