Rog Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Egyszer be is raktam azt a cikket amire ezek a reakciók vonatkoznak és azt amiben a szerkesztő reagált ezekre. Ezzel a reakcióssal már teljes az összkép. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Én kiváncsi lennék a cikkíróra is Lehet, hogy később SW fan lett belőle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Ha nem lett SW-fan akkor meg kellene etetni vele azt a cikket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Egy kis szösszenet Landóról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Regényfordítás 1978-ból. 1 évvel a magyar filmbemutató előtt. Kettővel a regény előtt. Érdekes, hogy a fordító nem ugyanaz, mint aki a regényt készítette. Meg az is hogy: A mű a közeljövőben lát napvilágot... Hát vagy más terveik voltak, vagy akkor két év még közeljövő volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 http://www.wizarduniverse.com/magazine/toy...4868.cfm?page=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Könyörgöm, magyarul ha lehet!!! Nem tudunk angolul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Könyörgöm, magyarul ha lehet!!! Nem tudunk angolul. Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról. De legalább leírhatta volna mi ez...milyen toplista, ki csinálta, miért, stb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Csak a cím miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Marhák Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Csak az első bekezdés miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Később is van egy hasonló Egyébként jó cikk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Később is van egy hasonló Egyébként jó cikk Tényleg van, csak később vettem észre. Amúgy tényleg jó cikk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=208544 A közelgő Clone Warsról a kedvenc újságomban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Szemfüles vagy, Donát. Én is napi szinten átlapozom ezt az újságot, de ezt nem vettem észre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Miért lapozod át napi szinten? Szerintem csak az online részében volt benne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Mert a munkahelyemen járatják, és egyébként én is szeretem a cikkeit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Hozzánk is jár, de sajna csak ritkán tudom átlapozni, olvasni meg csak egy-két cikket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Egy nagyon jó interjút olvashattok Atlas barátunkkal, a lightsabre.co.uk oldalon! Nagyon szimpatikusan nyilatkozik a filmekről, én pl. nem is tudtam, hogy AOTC a kedvenc epizódja. Szép volt Atlas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Ezt érdemes elolvasni. Igazán ötletes reklámkampány Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Remélem kaszálnak is vele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Micsoda reklámkampány?! A Dexter kampánya óta nem láttam ilyen ötleteset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafina Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Hm. Ez nem igazán cikk, hanem egy régebbi blogbejegyzés, de azért belinkelem ide (bocs, ha már volt): http://john.blog.hu/2007/11/03/lucas_bekaphatja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ez inkább a vak vezet világtalant topikba való. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited ) Ezt talán nem kellett volna. Szerintem az ilyen 'írások' arra se méltók, hogy megemlítsük, nem hogy erről mélyebben is értekezzünk. Egyszerűen szánalmas az egész úgy ahogy van. Majdnem rosszul lettem amikor olvastam, mert ennyi hülyeséget ilyen töményen ritkán olvas az ember. Sajnos ma minden hülye gyerek blogot indít, és azt hiszi ettől ő már valaki. Edited May 8, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafina Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited ) Félreértés ne essék, én nem gondolom, hogy erről kellene értekeznünk. Van ennél jobb téma is. Csak tegnap belebotlottam ebbe az írásba, és jól felhúztam magam rajta. Pedig nem kellett volna. A bejegyzésnél már csak a kommentek jobbak... De az ilyenekkel még vitába szállni sem érdemes, mert semmi értelme. De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Edited May 8, 2008 by Szafina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Nincsenek határai, ezt tapasztalatból tudom. Talán mégis érdemes idézni az egyik pali hozzászólását. "az egy dolog, hogy a klónok "gyárakban" készülnek, bár azok nem igazán gyárak. A robotok, (lásd a C3PO, a 21B, az EV99, az R2D2, R3..stb.) gyárakban készülnek, csakúgy mint az űrhajók. Ezek az SW univerzumban megadott, lefektetett dolgok, a gyáraknak vannak neveik és megadott bolygóik. Kész. Egy kis pöcs sivatagi gyerek miért és hogy csinál egy teljesen korrekt C3PO tipusú robotot?..érteeem? pont ilyen marhaságok miatt szarok az uj részek. Lucas sucks" Most erre mit lehet mondani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Hehe, ezt már olvastam anno valahol (lehet a kritikák topikban lapul). Nekem ezek a sziklaszilárd és megalapozott érvek tetszenek, ami azért jól jellemzi emberünk erényeit: "Melyik jobb? A bábu Yoda sokkal faszább bárki bármit is mond." A világ meg a Föld körül forog, ami mellesleg lapos, bárki bármit mond. "Érdemes megnézni az alábbi táblázatot, amit csak nektek állítottam össze:" Ide a táblázat, amit biztonsági okokból nem linkelek be "Az X-ek jelölik azt, amelyik pozicióban Lucas volt. Tisztán látszik, hogy melyik filmek minősége fos. Ez megint alátámasztja észrevételemet, hogy Lucas se nem jó rendező, se nem jó forgatókönyvíró. (A birodalom visszavág, és a Jedi visszatér a legjobb részek)." Én is rajzoltam egy táblázatot, melyből tisztán látszik, mennyire számít Johnny fiú véleménye az életről: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited ) Igazán jól sikerült, tökéletesen leképezi a srác véleményéről a véleményem Edited May 8, 2008 by MissKarrde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts