Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Biztos nem új, mert ha jól rémlik, Ody korábban már beírta a teljes listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Évadzáró előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=V7VZVek_SMg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Évadzáró előzetes. Ez nagyon jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Magyarul április 16-án folytatódik a Lázadók második évadja. Úgy látszik mégiscsak megvárják, hogy befejeződjön az amerikai sugárzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Egy spoileres cikk és egy részlet az évadzáróból egy bizonyos karakterrel a központban. http://www.ew.com/article/2016/03/24/darth-maul-returns-star-wars-rebels és néhány kép :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst! Ja! Komoly! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Éljen Darth Maul! Kenyéren és vízen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) És pont a videót nem linkeltétek? Ejnye. Spoileres! http://www.starwarsunderworld.com/2016/03/star-wars-rebels-twilight-of-apprentice.html Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst! És a videó alapján a karakterfejlődése is nem várt irányt vett. Spock erre csak annyit mondana: fascinating. Szerkesztve: 2016. Március 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Ott van a cikk legtetején, még Fulcrum is említette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Ott van a cikk legtetején, még Fulcrum is említette. Igaz...nem baj, legyen csak benn kétszer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Hát ezt nagyon-nagyon várom! Lassú lesz ez a hét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Kicsit mint ha lefogyott volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Kicsit mint ha lefogyott volna. Ja, tudod; rebels karakter-stílus. Epizódkép a 218-hoz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Thx csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Thx csoli! Ma is majdnem elfelejtettem! ez a fránya ep7..még mindig leköti a gondolataimat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Az a sz*r film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Ody sztem a kibeszélő topicban nem kéne külön venni az utolsó részt Part I és Part II-re egyszerűbb lenne egybe rakni megkönnyítve majd a kibeszélést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Ez attól függ miként adják le. Ha egyben, és egy lesz az episode guide is, akkor egyben lesz tárgyalva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Gondolom úgy lesz mint ahogy The Siege of Lothal résznél volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Mint írtam, attól függ, milyen lesz a körítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Gondolom úgy lesz mint ahogy The Siege of Lothal résznél volt. Erre ne vegyél mérget! Évadzáró dupla volt már a tcw idején is, de volt külön cím és külön guide is. Meglátjuk. Szerintem is az sw.com tálalásához kell igazodnunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Egyébként, a videóban, amit a hivatalos Star Wars csatorna (is) feltöltött a youtubera (amibe sok tcw-s jelentet belevágtak) annak a végén azt írják, hogy "one hore season finale" Akkor kérdem én, hogy most akkor 60 perces lesz? Vagy akkor csak 44? Úgysem lesz 60 perces, akkor meg minek ír annyit? Vagy náluk egy óra az 44 perc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Reklámokkal együtt lesz annyi. Mindig így szokták reklámozni a sorozatokat ha ilyen van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Csodálkoztam, hogy Fulcrum még nem csapott le erre a videóra. Pedig már 12 órája kint van. http://www.youtube.com/watch?v=qQbAve5UKvo Köszi. Ezt nem tudtam. Pedig adtam volna ha 60 perces lenne. Szerkesztve: 2016. Március 25. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Mert már legalább két cikk van linkelve, amiben benne van, és az elsőt pont Fulcrum linkelte... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Bocsi. A cikk rémlik, csak benne a videó nem. Na mindegy. Az a tuti, ha a Star Wars is felrakja a videót. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok ilyem pro. Szerkesztve: 2016. Március 25. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Gary Whitta aki a Rouge One -on is dolgozott, most Rebels epizódot ír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Gary Whitta aki a Rouge One -on is dolgozott, most Rebels epizódot ír! Hát, ha nem lesz kapocs a Rouge One meg a Rebels között, akkor nagyon csalódott lennék.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Kicsit én is. Ez úgy adja magát. Legalább feltűnhetne szereplő vagy valami a Rebelsben, esetleg a Rogue One-ban utalhatnának Rebelses dolgokra. Legszebb persze az lenne, ha mindkettő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.