Hozzászólás ideje: 2016. Március 23.9 éve Biztos nem új, mert ha jól rémlik, Ody korábban már beírta a teljes listát.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Évadzáró előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=V7VZVek_SMg
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Magyarul április 16-án folytatódik a Lázadók második évadja. Úgy látszik mégiscsak megvárják, hogy befejeződjön az amerikai sugárzás.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Egy spoileres cikk és egy részlet az évadzáróból egy bizonyos karakterrel a központban. http://www.ew.com/article/2016/03/24/darth-maul-returns-star-wars-rebels és néhány kép :)
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst! Ja! Komoly!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve És pont a videót nem linkeltétek? Ejnye. Spoileres! http://www.starwarsunderworld.com/2016/03/star-wars-rebels-twilight-of-apprentice.html Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? Imádom a Star Warst! És a videó alapján a karakterfejlődése is nem várt irányt vett. Spock erre csak annyit mondana: fascinating. Szerkesztve: 2016. Március 24.9 éve - Zééé
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Ott van a cikk legtetején, még Fulcrum is említette. Igaz...nem baj, legyen csak benn kétszer!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Kicsit mint ha lefogyott volna. Ja, tudod; rebels karakter-stílus. Epizódkép a 218-hoz:
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Thx csoli! Ma is majdnem elfelejtettem! ez a fránya ep7..még mindig leköti a gondolataimat!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Ody sztem a kibeszélő topicban nem kéne külön venni az utolsó részt Part I és Part II-re egyszerűbb lenne egybe rakni megkönnyítve majd a kibeszélést.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Ez attól függ miként adják le. Ha egyben, és egy lesz az episode guide is, akkor egyben lesz tárgyalva.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Gondolom úgy lesz mint ahogy The Siege of Lothal résznél volt.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Gondolom úgy lesz mint ahogy The Siege of Lothal résznél volt. Erre ne vegyél mérget! Évadzáró dupla volt már a tcw idején is, de volt külön cím és külön guide is. Meglátjuk. Szerintem is az sw.com tálalásához kell igazodnunk.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Egyébként, a videóban, amit a hivatalos Star Wars csatorna (is) feltöltött a youtubera (amibe sok tcw-s jelentet belevágtak) annak a végén azt írják, hogy "one hore season finale" Akkor kérdem én, hogy most akkor 60 perces lesz? Vagy akkor csak 44? Úgysem lesz 60 perces, akkor meg minek ír annyit? Vagy náluk egy óra az 44 perc?
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Reklámokkal együtt lesz annyi. Mindig így szokták reklámozni a sorozatokat ha ilyen van.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Csodálkoztam, hogy Fulcrum még nem csapott le erre a videóra. Pedig már 12 órája kint van. http://www.youtube.com/watch?v=qQbAve5UKvo Köszi. Ezt nem tudtam. Pedig adtam volna ha 60 perces lenne. Szerkesztve: 2016. Március 25.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Mert már legalább két cikk van linkelve, amiben benne van, és az elsőt pont Fulcrum linkelte...
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Bocsi. A cikk rémlik, csak benne a videó nem. Na mindegy. Az a tuti, ha a Star Wars is felrakja a videót. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok ilyem pro. Szerkesztve: 2016. Március 25.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Gary Whitta aki a Rouge One -on is dolgozott, most Rebels epizódot ír!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Gary Whitta aki a Rouge One -on is dolgozott, most Rebels epizódot ír! Hát, ha nem lesz kapocs a Rouge One meg a Rebels között, akkor nagyon csalódott lennék..
Hozzászólás ideje: 2016. Március 25.9 éve Kicsit én is. Ez úgy adja magát. Legalább feltűnhetne szereplő vagy valami a Rebelsben, esetleg a Rogue One-ban utalhatnának Rebelses dolgokra. Legszebb persze az lenne, ha mindkettő lenne.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.