Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Magyarul április 16-án folytatódik a Lázadók második évadja. Úgy látszik mégiscsak megvárják, hogy befejeződjön az amerikai sugárzás.

Hozzászólás ideje:

Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? :lol: Imádom a Star Warst! :rock:

Hozzászólás ideje:

Azért 1999-ben hányan gondolták, hogy ezt a ketté vágott szószátyárt még 2016-ban is aktív szerepben látjuk, egy 28 évvel azután játszódó sztoriban, amiben kettényisszantották? :lol: Imádom a Star Warst! :rock:

Ja! Komoly! ;)

Hozzászólás ideje:

És pont a videót nem linkeltétek? Ejnye. :)

Spoileres!

http://www.starwarsunderworld.com/2016/03/star-wars-rebels-twilight-of-apprentice.html

És a videó alapján a karakterfejlődése is nem várt irányt vett. Spock erre csak annyit mondana: fascinating.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Ody sztem a kibeszélő topicban nem kéne külön venni az utolsó részt Part I és Part II-re egyszerűbb lenne egybe rakni megkönnyítve majd a kibeszélést.

Hozzászólás ideje:

Gondolom úgy lesz mint ahogy The Siege of Lothal résznél volt.

Erre ne vegyél mérget! Évadzáró dupla volt már a tcw idején is, de volt külön cím és külön guide is.

Meglátjuk.

Szerintem is az sw.com tálalásához kell igazodnunk.

Hozzászólás ideje:

Egyébként, a videóban, amit a hivatalos Star Wars csatorna (is) feltöltött a youtubera (amibe sok tcw-s jelentet belevágtak) annak a végén azt írják, hogy "one hore season finale" Akkor kérdem én, hogy most akkor 60 perces lesz? :D Vagy akkor csak 44?

Úgysem lesz 60 perces, akkor meg minek ír annyit? Vagy náluk egy óra az 44 perc?

Hozzászólás ideje:

Bocsi. A cikk rémlik, csak benne a videó nem. Na mindegy. Az a tuti, ha a Star Wars is felrakja a videót.

Pedig már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok ilyem pro. :(:D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Gary Whitta aki a Rouge One -on is dolgozott, most Rebels epizódot ír! :hmm:

Hát, ha nem lesz kapocs a Rouge One meg a Rebels között, akkor nagyon csalódott lennék..

Hozzászólás ideje:

Kicsit én is. Ez úgy adja magát. Legalább feltűnhetne szereplő vagy valami a Rebelsben, esetleg a Rogue One-ban utalhatnának Rebelses dolgokra. Legszebb persze az lenne, ha mindkettő lenne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.