Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Sabine tényleg túl ázsiai, ezt fel se tűnt. Nekem se jön be annyira, de végül is ez csak egy fantázia rajz annak pedig nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerintem Sabine-nek már az animációban is elég erős ázsiai beütése van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerintem Sabine-nek már az animációban is elég erős ázsiai beütése van. Igen, érdekes kérdés ez most. Annyi szent, hogy elég "cicaszemű" a lány. De sose gondoltam rá, hogy ázsiai arcberendezése van. Érthető, ha a kép alkotója erre gondolt, de nekem akinek még nem jutott eszembe, nagyon meglepő volt így megjelenítve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Úgy emlészem mintha itt is téma lett volna hogy ázsiai. Pablo ezt még az 1.évad körül erősíttette meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerintem Sabine-nek már az animációban is elég erős ázsiai beütése van. Van neki de azért ennyire erős szerintem nincs. Végül is tök mindegy ez csak egy rajz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Úgy emlészem mintha itt is téma lett volna hogy ázsiai. Pablo ezt még az 1.évad körül erősíttette meg. Nem emlékszem. Pláne a megerősítésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. És még az is vicces, hogy egy fekete színésznő adja a hangját. Sabine az igazi "multikulti" karakter A megerősítés annyiból állt, hogy Pablo "retweetelt" egy tweetet, ami Sabine és Aphra Force Arénás képeit ábrázolta, és a szöveg mellette azt állította, hogy a két karakter ázsiai alkatú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. És még az is vicces, hogy egy fekete színésznő adja a hangját. Sabine az igazi "multikulti" karakter A megerősítés annyiból állt, hogy Pablo "retweetelt" egy tweetet, ami Sabine és Aphra Force Arénás képeit ábrázolta, és a szöveg mellette azt állította, hogy a két karakter ázsiai alkatú De Fulcrum szerintem másra gondolhatott, mert úgy látom, hogy a retweetről szóló hírek 2017 januáriak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Olyat nem találtam, de szerintem lényegtelen is, hisz megvan a hivatalos "megerősítés" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. A megerősítés annyiból állt, hogy Pablo "retweetelt" egy tweetet, ami Sabine és Aphra Force Arénás képeit ábrázolta, és a szöveg mellette azt állította, hogy a két karakter ázsiai alkatú Nem csak ennyiből állt. Többször kérdezték már tőle. Itt egy frissebb. De elöszőr az 1.évad után jött szóba ha jól emlkékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Akkor nem végeztem elég kutatómunkát De végülis az eredmény szempontjából lényegtelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Ha már ennyit veséztük az ázsiai Sabine-t. Íme egy részlet a folytatásból http://www.youtube.com/watch?v=ut6yrlvDSvo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Azért remélem a Mandalore-okból nem csinálnak ázsiaiakat. Volt egy olyan pletyka is, hogy Sabine anyja Bo Katan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Volt egy olyan pletyka is, hogy Sabine anyja Bo Katan. A lenti videóból kiindulva ettől nem kell félni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Azért remélem a Mandalore-okból nem csinálnak ázsiaiakat. Esküszöm nem mertem felvetni, hogy Mandalori mivoltával ez összefüggésbe hozható-e? Féltem, hogy megkapom a "rasszista" bélyeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Én se azért írtam mert annyira utálnám az ázsiaiakat. Bár ha csak ez az egy klán ilyen akkor ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Én se azért írtam mert annyira utálnám az ázsiaiakat. Bár ha csak ez az egy klán ilyen akkor ok. Nem mind ilyen, Vizsla szerintem inkább magyar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. A neve alapján biztos. Remélejük nem egy vizsla volt az őse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Én se azért írtam mert annyira utálnám az ázsiaiakat. Bár ha csak ez az egy klán ilyen akkor ok. Semmi bajom velük nekem sem, egész egyszerűen nem gondoltam, hogy a mandik közt van, vagy hogy Sabineról ezt kéne gondolni. Pedig jobban belegondolva in universe sincsenek messze ettől a rassztól a mandik, hisz a Friend in Need című TCW részben bizony ázsiai fizimiskájú népcsoport szerepelt velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Hoppá, figyeltétek Sabine anyjának a sisakját? Olyan "fülesbagoly-fül" díszek csak Rook Kast sisakján voltak a Son of Dathomir-ban! A "Bo-Katan Sabine anyja" teóriát pedig Filoni még azelőtt lelőtte, hogy bemutatták volna a sorozatot a Looking back at TCW Lost Missions IGN Interjúban. Q: "So now you’ve got the main characters announced, and there's a Mandalorian girl, and her name is Sabine. We knew a Mandalorian named Satine, and she tragically died, but she has a sister, Bo-Katan, as we discovered. Any extrapolation I might be making with that?" "Szóval most, hogy bejelentettétek a [Rebels] főszereplőket, van köztük egy Mandalóri lány, akit Sabine-nek hívnak. Mi pedig ismertünk egy Satine-t, aki tragikus halált halt, de mint megtudtuk van egy nővére, Bo-Katan. Következtethetek ebből?" A: "I know you would love that so dearly. So many people would, but there really isn't any correlation. I mean, maybe I shouldn't debunk that stuff now, but I would hate for someone to have months of getting their hopes up and then be mad at me when things don't work out the way that they've been imagining it for months. But there really isn't a connection between Satine and Sabine." Tudom, hogy nagyon vágysz rá. Nagyon sokan szeretnék, de nincs semmilyen kapcsolat köztük. Lehet, hogy nem kéne ezt már most lelőnöm, de utálnám, ha valaki hónapokig reménykedne ebben, aztán dühös lenne, amikor a várakozása nem jön be. De tényleg nincs semmilyen kapcsolat Satine és Sabine között." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Köszi, erre nem emlékeztem így már tiszta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Most fogtam fel, hogy eltelt ez a hónap és biz új epizód jön a héten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Csoli. Nem lesz guide kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Hol van fent az új rész? Sehol nem találom. Torrenten sincs, Kisscartoon-on sincs, Animeflavor-on sincs. Pedig valahol fent kell lennie, mert a youtube-on láttam hogy van Sabine vs Gar Saxon videó. A videót nem néztem meg, csak a youtube az orromba nyomta, így csak a címet láttam. Szerkesztve: 2017. Február 18. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 15.rész Mandalore öröksége 720p WEBRip Letöltés: https://rarbg.to/torrent/rp1l6m2 Szívesen! Szerkesztve: 2017. Február 18. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Van benne angol felirat is, szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Csuszik az Angol hang :/ 3perc 15 másodperc-től egészen a végéig Sorry Szerkesztve: 2017. Február 18. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Jó hogy szóltál! Akkor várok egy másik verziót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Nem vészes, csak el kell csúsztatni a hangot -4250ms-mal (vlc lejátszóban "j" és "k" gombok) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Már van fent normális Angol Szinkron-os 720p része ( angol hang nincs eltolodva ) Online megtekintés: Kisscartoon: http://kisscartoon.se/Cartoon/Star-Wars-Rebels-Season-3/Episode-15?id=73622 Indavideó: http://indavideo.hu/video/Star_Wars_Lazadok_3evad_15resz_Angol_Szinkron_720p-HD Szívesen! Szerkesztve: 2017. Február 18. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.