Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Lassan jöhetne az új rész, ilyenkorra már fenn szokott lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Már én is alig várom!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Lassan jöhetne az új rész, ilyenkorra már fenn szokott lenni... Hát ilyenkor tényleg réges régen fent szokot lenni De most nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Epguide kép is van már, de szoktam találni ennél jobb minőségűt forrásnak, ezért még várok vele egy kicsit oké? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Nyugodtan várhatsz még a rész se elérhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Epguide kép is van már, de szoktam találni ennél jobb minőségűt forrásnak, ezért még várok vele egy kicsit oké? starwars.com-on nézted? ott fent van normális miniségű csak nem azok a kép szélességben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Valamilyen formában pedig már kint van mert a Youtube-n már órák óta vannak jelenetek az új részből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. (szerkesztve) És Kallus lelepleződött :/ Megtekintés: Szerkesztve: 2017. Február 25. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 16.rész [404p-SD] Letöltés: - Limetorrents: http://betatorrent.com/Star-Wars-Rebels-S03E16-HDTV-x264-BATV[ettv]-torrent-8665789.html - RARBG: https://rarbg.to/torrent/jrqup5f [720p-HD] Letöltés: - Limetorrents: http://betatorrent.com/Star-Wars-Rebels-S03E16-720p-HDTV-x264-BATV[ettv]-torrent-8665796.html - RARBG: https://rarbg.to/torrent/2pod7ej Megtekintés: - Indavideó: http://indavideo.hu/video/Star_Wars_Lazadok_3evad_16resz_Angol_Szinkron_720p-HD Szívesen! Szerkesztve: 2017. Február 25. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Ez nem 720p. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. (szerkesztve) Ez nem 720p. Bocsi , javítottam De azóta kijött a 720p is... Szerkesztve: 2017. Február 25. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. starwars.com-on nézted? ott fent van normális miniségű csak nem azok a kép szélességben Igen ott láttam. És abból csináltam meg. De nem onnan szoktam felhasználni, mert mint említettem van/lesz jobb is nála. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. (szerkesztve) Igen ott láttam. És abból csináltam meg. De nem onnan szoktam felhasználni, mert mint említettem van/lesz jobb is nála. Most már van fent guide kép, rendes méret és képminőségben! Ha érdekel már... Szerkesztve: 2017. Február 25. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. (szerkesztve) Elkészültem. Megharcoltam vele, mert mindenképpen akartam az ysalamiri- szobrokat a háttérbe, de a kép átméretezésétől, mindig nagyon recés lett a fehér keret. 3 féle koncepcó lett végül és egy kvázi zoom-molt változat lett a nyertes, és a fehér keret nagy részét kivágtam. Remélem tetszik, -szerintem elég bensőséges így a hangulata- ha nem; szólj Ody és csiszolok még rajta: Ilyen volt az eredeti: Szerkesztve: 2017. Február 25. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Nekem jó így, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Nekem jó így, köszi! Mertél volna mást mondani?! Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 17.rész "Titkos szállítmány" Előzetes Megtekintés: Szívesen! Szerkesztve: 2017. Február 26. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. (szerkesztve) Van egy nagyon jó hírem a számotokra! Van Angol felirat ( 720p HDTV X264 UAV ENG SUBITLES ) Mindjárt küldöm is! ( Sorozat fordító oldalra tettem! ) Szerkesztve: 2017. Február 26. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. (szerkesztve) S03E16 -Through Imperial Eyes- WEB-DL verziók: 1080p WEB-DL 720p WEB-DL x264 XviD Szerkesztve: 2017. Február 26. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Egy mid-season promo néhány nem látott jelenttel. http://moonstarturtle.tumblr.com/post/157714503892/this-showed-up-in-one-of-the-commercials-during Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Március 25-én folytatódik szinkronosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Március 25-én folytatódik szinkronosan. Köszi szépen az infót! Örülök neki. Lesz mit nézni a Rogue "home video"-ig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. (szerkesztve) Na végre folytatódik majd legalább szinkronosan is mire lemegy az évad. Szerkesztve: 2017. Február 27. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 27. És marad a szombat és vasárnap reggel 6:30-as időpont. Két rész/hétvége az jó tempó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Mon Mothma is nagyobb szerephez jut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Ép megosztani akartam volna .... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Talán a hangja is a Genevieve O'Reilly? Szerkesztve: 2017. Február 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Remélem, láthatjuk végre a Dantooine-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.