LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. A játékban(ami ugye EU és ezáltal nem jelent semmit) elvileg az ablak alatt tényleg volt egy dokk kb 20-30 méterrel az ablak alatt, ott megtalálhatták volna, de ugye láttuk hogy ott nincs semmi... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Mikor Windu kardja kiesik, akkor látni a dokkszintet. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Palpi irodájában két váza van. Simán elképzelhető, hogy mindkettőben rejtőzött egy-egy kard. Elvégre nem árt biztosra menni... (A könyvben iszonyúan szeretem azt a jelenetet, amikor Palpi az Erővel bekapcsolja a vázába öntött kardot, és az kicsusszan a kezébe, miközben várja a Jedi-kommandót.) Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Áááá, kiállnak pont Palpi ablakának irodája alá, aztán tíz-húsz klón módszeresen átfésüli a helyet sűrű fésűvel. Vagy Palpi lecammog és az Erővel kifürkészi, hová bújt a kardja. Nem volt ideje rögtön szólni a klónoknak, és ha mondjuk én járkáltam volna lent az utcán, és észreveszem a kardot, biztos hazaviszem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Valószínűleg több kardja volt. Érdekes az is, vajon mit kezdett vele az, aki megtalálta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Nem volt ideje rögtön szólni a klónoknak, és ha mondjuk én járkáltam volna lent az utcán, és észreveszem a kardot, biztos hazaviszem... De nem is kellett röktön szólnia. Vader elment ő meg berendelte a klónokat, vagy Vaderrel együtt lement, vagy pont Vaderrel hozatta vissza. Mire újra használta Coruscanton eltelt egy teljes nap, azalatt hat kardot is találtam volna neki Járókelő meg nem hiszem, hogy sok van az Anex-dóm dokkjában, max droidok (amint azt láthattuk Anakin érkezésekor). Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Valószínűleg több kardja volt. Érdekes az is, vajon mit kezdett vele az, aki megtalálta. Én elmennék egy jót fénykardkodni..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Igazad lehet Dzséjt. Valószínűleg nem a köznép közé esett, hanem egy lezárt területre. Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Igazad lehet Dzséjt. Valószínűleg nem a köznép közé esett, hanem egy lezárt területre. Lehet tudni hogy néz ki pontosan az épület, Coruscant mely részén van és mi van körülötte? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. De ilyen alapon akkor Windu is a dokk-szintre esett... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Lehet tudni hogy néz ki pontosan az épület, Coruscant mely részén van és mi van körülötte? Amint a filmből kitűnik, nincs messze a szenátus épületétől. Egyébként az épület körül leszállópálya van, amit akkor láthatunk, amikor pl. Anakin megérkezik. az is látszik, hogy ott nincs senki, csak a droidok. Szerintem oda eshetett valahova. Ebben csak az a bibi, hogy Windu esésénél látszik, hogy alant nincs semmi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Ebben csak az a bibi, hogy Windu esésénél látszik, hogy alant nincs semmi. Hát igen... pont ezzel van gondom nekem is. Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Ebben csak az a bibi, hogy Windu esésénél látszik, hogy alant nincs semmi. Windu sokkal-sokkal-sokkal messzebbre repült, mint a fénykardja. A kard mellett még látható a fal, sőt, még le is pattan róla, mikor zuhan, és fellülről nézzük. Windu ellenben alig látszódik már az iroda ablakából nézve, mikor végre függőlegesbe veszi az irányt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hát... azért akkor is necces... szerintem. De fölösleges ilyen dolgokban kötözködni, igazad van Windu elrepült, mint egy fecske az első mínuszok környékén Donát. Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Amint a filmből kitűnik, nincs messze a szenátus épületétől. Egyébként az épület körül leszállópálya van, amit akkor láthatunk, amikor pl. Anakin megérkezik. az is látszik, hogy ott nincs senki, csak a droidok. Szerintem oda eshetett valahova. Ebben csak az a bibi, hogy Windu esésénél látszik, hogy alant nincs semmi. Körös körül? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Körös körül? Szerintem igen. Az is érdekes, hogy került Palpi székhelye a szenátus mellé. Az EPII-ben még nem ott volt... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerintem igen. Az is érdekes, hogy került Palpi székhelye a szenátus mellé. Az EPII-ben még nem ott volt... Gondolom a puccs előkészítés része... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Gondolom a puccs előkészítés része... De nem szoktak épületeket csak úgy áthelyezni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Az, hogy Palpatine a Szenátus mellé került, azt jelképezi, hogy iszonyatos módon nőtt a befolyása a Szenátus fölött. Anno a 19.században a magyarok is azért helyeztették át az országgyűlést Pozsonyból Pest-Budára, mert így távolabb kerültek Bécstől, és az így nem tudott akkora hatást gyakorolni rájuk. (emellett még hamarabb született egy törvény arról, hogy a Helytartótanácsnak Budán a helye, hasonló okok miatt) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. (szerkesztve) OFF Azt én értem miért ment át, csak az nem tiszta, hogy az épület hogy került oda... ON Szerkesztve: 2006. Február 13. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Ja, bocsesz Akkor most én értettelek félre Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Szerintem ott volt, csak akkor a Szenátus irányából filmezték, azért nem látszódott a Szenátus épülete. Elvégre az ep2-ben még a második helyiségről se tudtunk, pedig az is ott volt, csak a kamera pont nem fogta be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Szerintem ott volt, csak akkor a Szenátus irányából filmezték, azért nem látszódott a Szenátus épülete. Elvégre az ep2-ben még a második helyiségről se tudtunk, pedig az is ott volt, csak a kamera pont nem fogta be Ebben csak az a baj, hogy a környező épületek se stimmelnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Épületek, apróságok A háború három évében új épületeket húztak fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Akkor maradjunk ennyiben. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. De nem szoktak épületeket csak úgy áthelyezni. De egy iroda átköltözhet egyik épületből másikba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. De egy iroda átköltözhet egyik épületből másikba. Feladom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Ezt észre sem vettem.Majd megnézem jobban. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Most olvastam a legújabb kimaradt jelenetet a starwars-hu-n. Az jutott eszembe, hogy ha az eredeti ötletet nézzük, akkor Windu hogyan halt volna meg? Anakin fénykardja kiesik az ablakon Palpi kezéből, Anakinnál így már nincs kard. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerintem Palpatine simán kivillámozta volna. Egy biztos, abban a formában fele olyan jó se lett volna, mint ahogy most van. Max a vívás lett volna látványosabb, de szvsz így legalább hasonlít a későbbi részek harcmodorára, így azok közt is biztosítva lett az átmenet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.