Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Pedig a DOTF is rajta van azon a dupla kiadványon, csak éppen a "dialogue version". Én láttam eredti zene CD-t amin csak a Dotf volt rajta (ez ilyen külön kiadás féle) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Én láttam eredti zene CD-t amin csak a Dotf volt rajta (ez ilyen külön kiadás féle) Igen, ilyen verzió is létezik. Miért nem vetted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Bizony, az nagy ritkaság, kár volt otthagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. (szerkesztve) Bizony, az nagy ritkaság, kár volt otthagyni. hát 2-3 hónaponta szokott lenni egy Star Wars klub találkozó a Duna Plázában és ott szokott kiárusitás lenni ott lehet találni ilyesmit (pl. Star Wars szerepjátékkönyv) (a magyar változatot lehetetlen máshol megtalálni) Szerkesztve: 2006. Július 13. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Jah, ott én is láttam, csak a pénztárcám akadályozott. Azt hittem cd-boltban láttad, mert ott lehetetlen beszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Én is ott láttam. Jó tudni Füge, hogy jársz a DP-s SW rendezvényekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Jah, ott én is láttam, csak a pénztárcám akadályozott. Hát szóval én nézelődöm mindig, de nem annyira, hogy ilyeneket meglássak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Amúgy milyen árban van az említett CD? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát szóval én nézelődöm mindig, de nem annyira, hogy ilyeneket meglássak Pedig rikított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Majd legközelebb jól megnézek mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Majd legközelebb jól megnézek mindent Majd segítek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Remek, állok elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. pedig nem is volt drága a CD asszem 200 ft Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Én is ott láttam. Jó tudni Füge, hogy jársz a DP-s SW rendezvényekre. Ha te is jössz majd megkeressük egymást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. pedig nem is volt drága a CD asszem 200 ft egy nullával elnézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. egy nullával elnézted. 20 Ft? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. egy nullával elnézted. Pedig nekem mintha annyit mondtak volna na persze én se vettem meg és lehet hogy roszzul emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. 200 Ft-ért még üres CD-t is épphogy kapsz, nemhogy egy ilyen ereklyét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Van benne valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Észrevettétek már, hogy a ROTS és a ROTJ végfőcím utolsó szakaszának zenéje, teljesen egyezik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. (szerkesztve) Észrevettétek már, hogy a ROTS és a ROTJ végfőcím utolsó szakaszának zenéje, teljesen egyezik? Azt jól kitalálták hogy az új és a régi trilógia ugyanúgy érjen véget mert valamilyen értelemben két vége van a Sagának. Ott van az EP6 ami a legutolsó rész és ott az EP3 amit legutoljára csináltak. Szerkesztve: 2007. Június 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Azt jól kitalálták hogy az új és a régi trilógia ugyanúgy érjen véget mert valamilyen értelemben két vége van a Sagának. Így van! ez egy szép keretet ad a történetnek zenei értelemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Igen.... a zenei CDn mebg az Ep4 zájójelenete van asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Lehet hogy már volt, de milyen zene megy azaltt mikor Ani vs. Obi? Bocs ha hülyét kérdezek. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Lehet hogy már volt, de milyen zene megy azaltt mikor Ani vs. Obi? Bocs ha hülyét kérdezek. :) Miért lenne hülye a kérdés? Ha jól emlékszem a Battle of Heroes. Tetszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. (szerkesztve) Nagyon cool! Szerkesztve: 2008. Október 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. És mi megy az alatt mikor excute order 66 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Anakin's Betrayal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Anakin's Betrayal Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.