Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Oké, igazad van, de akkor nem mondanák, hogy földszerű bolygó. Vagy ennyire vak a NASA.(Nem lepődnék meg. A földszerű bolygó az kőzetbolygót jelent. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Idén szilveszterkor is be fogunk tudni rúgni. http://www.origo.hu/tudomany/20120129-vilagvege-2012-majak-nibiru-miert-josolnak-vilagveget-2012re.html?olvastamar Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Aki ebben hisz az szimplán hülye. A mi naptárunk is véget ér decemberben, és láss csodát, minden évben újrakezdjük. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Aki ebben hisz az szimplán hülye. A mi naptárunk is véget ér decemberben, és láss csodát, minden évben újrakezdjük. Szerintem is az. Ezért raktam be. Már 2000-re is várták a világvégét. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Új kép az Univerzum egyik legsötétebb helyéről Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Új kép az Univerzum egyik legsötétebb helyéről Nem sötét az, csak ott kicsit több a por. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Nem sötét az, csak ott kicsit több a por. Hát egy nagyon csöppet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Nagyon ott van ez a videó. http://www.youtube.com/watch?v=2aCOyOvOw5c&hd=1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Nem semmi gyorsulása van. De bakker! Már egy ilyen piszlicsáré rakétára is HD kamerát raknak? Egyébként fantasztikus videó, korábban már raktam be ilyet, lehet, hogy pont ezt. Nagyon sci-fi -s. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Nem semmi gyorsulása van. De bakker! Már egy ilyen piszlicsáré rakétára is HD kamerát raknak? Egyébként fantasztikus videó, korábban már raktam be ilyet, lehet, hogy pont ezt. Nagyon sci-fi -s. Emlékszem rá, de ez egy másik. Az érdekes az, hogy a Marsi szondákra csesznek HD kamerát rakni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Talán az újra már azt is tettek. Egyébként a legutóbbiakon elég szép kamera volt. Láttad a valódi felbontású képeiket? Darabonként 50-60 megásak... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Talán az újra már azt is tettek. Egyébként a legutóbbiakon elég szép kamera volt. Láttad a valódi felbontású képeiket? Darabonként 50-60 megásak... Láttam jó pár képet meg olvastam, hogy mit és hogyan retusálnak. És akkor az ember ne feltételezzen összeesküvéseket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Azért a Marsról képeket fogni és összerakni egy kicsit más kávéház. Ott ugye át kell sugározni a képet adatcsomagokban ami irdataln lassú is. Ezt nyilván fel kell dolgozni, hogy élvezhetőbb legyen mint a nyers kép. Nincs ebben semmi mágia. Lett volna egy átjátszó műhold a Mars körül, csak sajnos bekrepált még a MER szondák előtt. Elvileg az volt a terv, hogy azzal közvetítik haza a képeket. Később ezt a mars járók antennáival oldották meg, mondanom se kell, sokkal lassabban. Nagyon várom az új landolást. Direkt az élet keresésére mennek rá, rohadt izgi lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Előre elárulom, semmi eget rengetőt nem fog találni. Amíg minduntalan vörösre retusálják homokviharcsendben az égboltot, addig az életkeresés kimerül pár millió éves baktériumkezdeményben ami megkövült. Na jó, nem azt akarom ezzel mondani, hogy akkor most le kell nyelni a tavak létezését, de az ég áldja meg a NASAt meg a kormányt, ne nézzék már hülyének a többi tudóst meg kutatót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. (szerkesztve) Ja, mert szerinted tavak vannak a Marson? Lehetnek egyszerű vízfolyások néhol, de ez az összeesküvés elméleted megint. Paranoiás vagy? És persze, hogy egyszerű és régen volt életformák nyomait fogja keresni a szonda. Vagy szerinted miket kellene? Állatokat? Amíg ember nem megy oda ne is reménykedj másban. Szerkesztve: 2012. Március 20. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Ja, mert szerinted tavak vannak a Marson? Lehetnek egyszerű vízfolyások néhol, de ez az összeesküvés elméleted megint. Paranoiás vagy? És persze, hogy egyszerű és régen volt életformák nyomait fogja keresni a szonda. Vagy szerinted miket kellene? Állatokat? Amíg ember nem megy oda ne is reménykedj másban. Nem (csak) szerintem, mert ugye én nem vagyok kutató. De kismillió írás szól arról (legfőképp), hogy a NASA előszeretettel retusál, homályosít egyes planetáris felvételeken. A többit rád bízom. És nem, nem rögtön Godzilla méretű állatokra számítok én se. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Ja, mert szerinted tavak vannak a Marson? Lehetnek egyszerű vízfolyások néhol, de ez az összeesküvés elméleted megint. Paranoiás vagy? És persze, hogy egyszerű és régen volt életformák nyomait fogja keresni a szonda. Vagy szerinted miket kellene? Állatokat? Amíg ember nem megy oda ne is reménykedj másban. Marson -32 fokban nehezen találsz vízfolyást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Ha vannak, akkor majd felfedezik őket. Egy űrszondát eleve nem lehet olyan helyre küldeni, mint ahol ezek az állítólagos vízmosások vannak mert a terep nem engedi. Ez meg hogy a NASA homályosít legalább akkora baromság, mint hogy nem járt ember a Holdon. Szóval ha ezen az ösvényen akarsz haladni tovább akkor szerintem ne is írj, mert nem fogok értelmetlen vitákba bocsátkozni e téren. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Ha vannak, akkor majd felfedezik őket. Egy űrszondát eleve nem lehet olyan helyre küldeni, mint ahol ezek az állítólagos vízmosások vannak mert a terep nem engedi. Ez meg hogy a NASA homályosít legalább akkora baromság, mint hogy nem járt ember a Holdon. Szóval ha ezen az ösvényen akarsz haladni tovább akkor szerintem ne is írj, mert nem fogok értelmetlen vitákba bocsátkozni e téren. Igen, látom, szerintem is értelmetlen lenne. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. (szerkesztve) Szombaton (illetve nálunk már vasárnap) szuperhold. Remélem, nem lesz felhős az ég. Szerkesztve: 2012. Május 3. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Ilyen "szuperholdat" mindig láthatsz ha Teliholdfelkeltét nézel. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Elméletileg az év legnagyobb teliholdjáról van szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Nem nagy eltérés van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hétfőn érkezik a Marsra a Curiosity nevű űrszonda. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Találó neve van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Reméljük nem lesz baj a landolással. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Én is remélem. Egy esetleges meghibásodás, baleset évekre visszavetheti a Mars kutatását. Nagyon drága műszerek ezek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Itt egy animáció a leszállási műveletről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. (szerkesztve) Tökéletes siker a landolás! És egy kis spoiler, hogy tegnap merre is jártam. 0:55 -től látható. Szerkesztve: 2012. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Tökéletes siker a landolás! Kíváncsi leszek mit talál. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.