Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna.Én nagyön örültem neki hogy egy ilyen sötét filmhez brutális időjárás társul.Napsütésben nem lett volna az igaz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 2005. 05. 18. Emberek! Rajongók! Fórumozók! Elérkezett a nagy nap! Nem sokára indulok a premierre, hogy megnézhessem azt a filmet, ami eddig a legtöbb évet vette el az életemből? ma ? azaz holnap ? végre megtekinthetem a harmadik részt. Szólnék további két dologról: a naplóm felkerült a starwars.hu-ra, és be is jött a társaimnak, aminek én igazán örülök, a másik pedig, hogy a Star wars EpisodeIII fórum elérte az 50000 hozzászólást, melyből én 2500-at hoztam össze. Gratulálok nektek, és egyúttal köszönök mindent, kedves fórumozók. Ja és még valami: a topicban én lettem a 2004-es év hőse. Na, megyek, ideje megnéznem a filmet! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna. Pont ugyanezt gondoltam, mikor 19-én reggel ballagtam Pesten, és esett az eső. Ja és halálra is izgultam magam, hogy milyen lesz a film. Nem is törődtem az idővel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Én ilyenkor kicsit üresnek éreztem magam...de hamar elmúlt. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Én ilyenkor kicsit üresnek éreztem magam...de hamar elmúlt. Az üresség nálam a koradélutáni második mozizásig tartott, utána örökre véget ért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Kicsit furán éreztem magam, hogy vége van, de nálam tovább tartott ez az állapot. Egymás után kétszer megnéztem, így nem volt ideje a két nézés között leülepedni a filmnek. Az egy héttel későbbi harmadik nézésnél múlt el. Akkor is olyan izgatottan vártam a mozizást, mint az első alkalomkor, csak éppen már tudtam, hogy mi van a filmben. Akkor már nem annak szólt az izgi állapot, hogy vajon miről fog szólni, hanem hogy ismét láthatom és most már rendesen figyelhetek a részletekre is. Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni Nálam még manapság is sikerül időnként. Nem véletlenül lett a legjobb jelenet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Ezzel mélységesen egyetértek. Akkor meg voltam lepődve a reakciómon, mert nem tudott egy filmbeli ugyanazon jelent megríkatni másodszorra, ez meg többször is Azóta a ríkatás már nem, de az érzékenyülés még mindig jön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Nekem a legkeményebb rész a filmben, mikor Anakin kardot ránt az ifjoncokra a tanácsterembe. Az valami borzalom, mennyire szomorú Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. 2005. 05. 19. Láttam a Star wars EpisodeIII-at! Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. 2005. 05. 19. Láttam a Star wars EpisodeIII-at! Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor? Donát Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem? Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem? Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. (Természetesen Donátot nem ide sorolom. ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. De olvastad, de nem egy nagy kritika. Nem is kritika, inkább élménybeszámoló a filmről, a premierről. Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. Nahát ez olyan ismerős valahonnan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. (Természetesen Donátot nem ide sorolom. ) Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. De azért mégis jó lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. De azért mégis jó lenne. Jó lenne, bizony Nem baj, hogy sokára, csak legyen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. 2005. 05.31. Több mint másfél év után lezárul a naplóm. Ha azt mondanám, hogy könnyű volt irogatni, hazudnék, egyáltalán nem volt az. De ez nélkületek, többi rajongók nélkül nem jöhetett volna létre. S ez a napló a minimum, amit azért a 2 évért, amit tőletek kaptam, tehettem. Remélem, jól esett olvasgatni, miben is volt részünk az elmúlt másfél évben. A végére nem maradt más hátra, minthogy köszönetet mondjak nektek, akik megajándékoztatok két szép évvel! Very Special Thanks To Tibur555 Továbbá. Köszönet a portálnak, az oldalnak, amely önzetlenül, non-profit módon annyi mindent adott nekem, és rajongó társaimnak, azaz: Köszönet a starwars.hu szerkesztőségének Közülük külön kiemelném a hírszerkesztők egyik és másik királyát, azaz Plokoomot és Atlast, akik játék, spoiler és egyéb hírekkel emelték az oldal színvonalát, és tették naprakésszé a portált. Emellett természetesen külön köszönet ROYAL GUARDNAK, aki a honlap főszerkesztője. És persze a fórumozók: Plokoom, Atlas, Tibur555, Ody Mandrell, Jedi Master Yoda, B?omarr, Turegga, Obi1, SimonZ, Dzséjt, Forceuser, Darth Metró, Csattanogacsucsu, Buba Fett, Billbringi, , Lokatelli, Kudarbumat, Llew, Priest, Yodamester, Shandra, Brigichan, Knight, Leia Skywalker, Csincsilla, Darthmarco és persze még sokan mások (sajna mindenkit nem tudok most felidézni.) Szóval nagy-nagy köszönet nektek, fórumozók, hogy szebbé, örömtelibbé varázsoltátok minden napom, és ne feledjétek: amíg tehetem, veletek leszek! Az Erő legyen veletek! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Remek végszó, és nagyon jó volt olvasni Köszi, Donát Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Mikor elkezdted beilleszteni a befejező fejezet előszavát, én már azt hittem ott vége a naplónak. Már ott megköszöntem, hogy írtad ezt a naplót és dokumentáltad közös élményeinket, és várakozásunk izgalmát. Most mégegyszer megköszönöm kitartásodat, és elképesztő precizitásodat. Csak gratulálni tudok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Köszönöm, fiúk-lányok, remélem élvezetes volt még így szárazon is Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Jó volt újra olvasni. Megérte a befektetett munkát, Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. 1138 THX Donát. Remek ötlet volt ez a napló, és nagy kitartásról és elszántságról tesz tanúbizonyságot, hogy végig is írtad. És végig magas színvonalon. Őszintén mondom, tanulhatnék tőled, ami a kitartást és az elszántságot illeti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Előkerült az archívumom mélyéről egy amolyan könyv-féleség amit Phobos szerkesztett még anno az EPIII előtti és utáni történésekről. Nagy részletességgel öleli fel a film készültének szinte minden hírét, rengeteg fényképpel ellátva. Akit érdekel annak át tudom küldeni. A mű részletességét jól jelzi, hogy 290 oldalas, pdf munkáról van szó. Aki kicsit bepillantást akar nyerni akkoriban hogy mentek a dolgok az sw háza táján és a fórumokon milyen hírek jöttek, annak jó szívvel ajánlom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.