Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna.Én nagyön örültem neki hogy egy ilyen sötét filmhez brutális időjárás társul.Napsütésben nem lett volna az igaz.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szerző 2005. 05. 18. Emberek! Rajongók! Fórumozók! Elérkezett a nagy nap! Nem sokára indulok a premierre, hogy megnézhessem azt a filmet, ami eddig a legtöbb évet vette el az életemből? ma ? azaz holnap ? végre megtekinthetem a harmadik részt. Szólnék további két dologról: a naplóm felkerült a starwars.hu-ra, és be is jött a társaimnak, aminek én igazán örülök, a másik pedig, hogy a Star wars EpisodeIII fórum elérte az 50000 hozzászólást, melyből én 2500-at hoztam össze. Gratulálok nektek, és egyúttal köszönök mindent, kedves fórumozók. Ja és még valami: a topicban én lettem a 2004-es év hőse. Na, megyek, ideje megnéznem a filmet! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna. Pont ugyanezt gondoltam, mikor 19-én reggel ballagtam Pesten, és esett az eső. Ja és halálra is izgultam magam, hogy milyen lesz a film. Nem is törődtem az idővel
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Én ilyenkor kicsit üresnek éreztem magam...de hamar elmúlt. Az üresség nálam a koradélutáni második mozizásig tartott, utána örökre véget ért.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Kicsit furán éreztem magam, hogy vége van, de nálam tovább tartott ez az állapot. Egymás után kétszer megnéztem, így nem volt ideje a két nézés között leülepedni a filmnek. Az egy héttel későbbi harmadik nézésnél múlt el. Akkor is olyan izgatottan vártam a mozizást, mint az első alkalomkor, csak éppen már tudtam, hogy mi van a filmben. Akkor már nem annak szólt az izgi állapot, hogy vajon miről fog szólni, hanem hogy ismét láthatom és most már rendesen figyelhetek a részletekre is. Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni Nálam még manapság is sikerül időnként. Nem véletlenül lett a legjobb jelenet.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Ezzel mélységesen egyetértek. Akkor meg voltam lepődve a reakciómon, mert nem tudott egy filmbeli ugyanazon jelent megríkatni másodszorra, ez meg többször is Azóta a ríkatás már nem, de az érzékenyülés még mindig jön.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Szerző Nekem a legkeményebb rész a filmben, mikor Anakin kardot ránt az ifjoncokra a tanácsterembe. Az valami borzalom, mennyire szomorú Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Szerző 2005. 05. 19. Láttam a Star wars EpisodeIII-at! Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor? Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve 2005. 05. 19. Láttam a Star wars EpisodeIII-at! Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor? Donát Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem? Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. (Természetesen Donátot nem ide sorolom. )
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Szerző De olvastad, de nem egy nagy kritika. Nem is kritika, inkább élménybeszámoló a filmről, a premierről. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. Nahát ez olyan ismerős valahonnan
Hozzászólás ideje: 2006. Május 19.19 éve Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. (Természetesen Donátot nem ide sorolom. ) Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. De azért mégis jó lenne.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. De azért mégis jó lenne. Jó lenne, bizony Nem baj, hogy sokára, csak legyen.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Szerző 2005. 05.31. Több mint másfél év után lezárul a naplóm. Ha azt mondanám, hogy könnyű volt irogatni, hazudnék, egyáltalán nem volt az. De ez nélkületek, többi rajongók nélkül nem jöhetett volna létre. S ez a napló a minimum, amit azért a 2 évért, amit tőletek kaptam, tehettem. Remélem, jól esett olvasgatni, miben is volt részünk az elmúlt másfél évben. A végére nem maradt más hátra, minthogy köszönetet mondjak nektek, akik megajándékoztatok két szép évvel! Very Special Thanks To Tibur555 Továbbá. Köszönet a portálnak, az oldalnak, amely önzetlenül, non-profit módon annyi mindent adott nekem, és rajongó társaimnak, azaz: Köszönet a starwars.hu szerkesztőségének Közülük külön kiemelném a hírszerkesztők egyik és másik királyát, azaz Plokoomot és Atlast, akik játék, spoiler és egyéb hírekkel emelték az oldal színvonalát, és tették naprakésszé a portált. Emellett természetesen külön köszönet ROYAL GUARDNAK, aki a honlap főszerkesztője. És persze a fórumozók: Plokoom, Atlas, Tibur555, Ody Mandrell, Jedi Master Yoda, B?omarr, Turegga, Obi1, SimonZ, Dzséjt, Forceuser, Darth Metró, Csattanogacsucsu, Buba Fett, Billbringi, , Lokatelli, Kudarbumat, Llew, Priest, Yodamester, Shandra, Brigichan, Knight, Leia Skywalker, Csincsilla, Darthmarco és persze még sokan mások (sajna mindenkit nem tudok most felidézni.) Szóval nagy-nagy köszönet nektek, fórumozók, hogy szebbé, örömtelibbé varázsoltátok minden napom, és ne feledjétek: amíg tehetem, veletek leszek! Az Erő legyen veletek! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Mikor elkezdted beilleszteni a befejező fejezet előszavát, én már azt hittem ott vége a naplónak. Már ott megköszöntem, hogy írtad ezt a naplót és dokumentáltad közös élményeinket, és várakozásunk izgalmát. Most mégegyszer megköszönöm kitartásodat, és elképesztő precizitásodat. Csak gratulálni tudok.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Szerző Köszönöm, fiúk-lányok, remélem élvezetes volt még így szárazon is Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve 1138 THX Donát. Remek ötlet volt ez a napló, és nagy kitartásról és elszántságról tesz tanúbizonyságot, hogy végig is írtad. És végig magas színvonalon. Őszintén mondom, tanulhatnék tőled, ami a kitartást és az elszántságot illeti.
Hozzászólás ideje: 2017. Február 14.9 éve Előkerült az archívumom mélyéről egy amolyan könyv-féleség amit Phobos szerkesztett még anno az EPIII előtti és utáni történésekről. Nagy részletességgel öleli fel a film készültének szinte minden hírét, rengeteg fényképpel ellátva. Akit érdekel annak át tudom küldeni. A mű részletességét jól jelzi, hogy 290 oldalas, pdf munkáról van szó. Aki kicsit bepillantást akar nyerni akkoriban hogy mentek a dolgok az sw háza táján és a fórumokon milyen hírek jöttek, annak jó szívvel ajánlom.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:141 napja @Donát visszaolvastad már ezt a topikot? Zseniális műkincs! Szerkesztve: Szerda 18:141 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 08:561 napja Szerző 14 hours ago, Ody Mandrell said:@Donát visszaolvastad már ezt a topikot? Zseniális műkincs! Az egészet nem volt erőm. Lelkileg. 😁 Valahol el kellett kezdeni az írást. De remek kor dokumentum.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Sihederként szerintem teljesen vállalható. Ami lenyűgöző, hogy mennyi munkát beletettél. Minden rezdülés nyomon van követve. Ahhoz képest ami akkor volt, ma csend és hullaszag van egy SW mozi bemutatója előtt szűk két hónappal.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Más idők jártak. Akkor azt hittük, hogy a Revenge of the Sith lesz az utolsó Star Wars mozifilm, amit valaha látunk. Úgy is készült rá mindenki, a rajongók, az alkotók. Ráadásul az a film volt az utolsó láncszem az akkor még csak 6 részesként ismert Skywalker Sagában. Mekkorát tévedtünk. Ahhoz képest idén még azt sem mondhatjuk el, hogy a The Mandalorian and Grogu lesz idén az utolsó élőszereplős Star Wars produkció. Az ep3 egy életreszóló eseménynek készült, és bár végül nem valósult meg minden, amit akkor hittünk, ettől még az volt. A The Mandalorian and Grogu már nem az. Nem is lehetne az. Ha valami folyamatosan érkezik, az nem lehet újra és újra nagy esemény. Az megszokottá válik. Ez mindennel így van.Ha a Disney is úgy csinálná, mint Lucas, hogy 28 év alatt tud le 6 filmet, akkor fent lehetne tartani ezt a fajta érdeklődést. Mondjuk nem bánom, hogy a Disney 12 év alatt hozza össze ugyanezt az összeget, és még többet is.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ahhoz képest ami akkor volt, ma csend és hullaszag van egy SW mozi bemutatója előtt szűk két hónappal. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Ha valami folyamatosan érkezik, az nem lehet újra és újra nagy esemény. Az megszokottá válik. Ez mindennel így van.Ha a Disney is úgy csinálná, mint Lucas, hogy 28 év alatt tud le 6 filmet, akkor fent lehetne tartani ezt a fajta érdeklődést. Mondjuk nem bánom, hogy a Disney 12 év alatt hozza össze ugyanezt az összeget, és még többet is. Én nem így látom. Ha a New Jedi Order jönne vagy a Jedik hajnala sokkal jobban pörögne a téma. Egyszerüen ennél a filmnél nincs mit várni. Tuti biztos jó lesz, sőt kiváló, de nincs miért várni. Nem tesz hozzá semmit a nagy egészhez. Én is ezerszer kiváncsibb lennék Rey új Jedi Rendjére a még újabb Köztársaságra, vagy hogy a Jedik hogyan lett a Köztársaság védelmezői.Tehát nem arról van szó szerintem hogy sok mindent kapunk egy évben és emiatt nem nagy esemény egy új sw-film bemutatója, hanem a téma érdektelen. Számomra legalábbis.1999 és 2005 között volt mit várni. A 3 filmnél tudtuk ugyan a végkifejletete de a hogyan és a miért volt baromi érdekes. Pl hogy egy jó emberből hogyan lesz a Galaxis mészárosa. Lehetett kombinálni, agyalni.Nekünk ősrajongóknak még ott az OT is, ott meg hogy tényleg az apja-e pl? Tudom nagyon negatív vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban, de egyszerüen semmit nem érzek azzal kapcsolatban hogy nekem ezt látni kell azonnal. Nam indegy majd a Disney+-on.
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája 3 órával ezelőtt, Frenkie írta:Számomra legalábbis.Szerintem ez itt azért egy kulcsmondat. Engem például már most jobban érdekel, mint a Solo két órával a mozi előtt, ami szintén nem tett hozzá abszolút semmit a nagy egészhez, csak egy fun kaland volt egy már ismert karakterrel, és igazán nem sok olyat mutattak be vele kapcsolatban, amit amúgy nem tudtunk. És az a kevés is csak Han és Lando karakteréhez kapcsolódott, semmi galaktikushoz.Engem itt személy szerint érdekel az új Köztársaság viselkedése a Peremvidéken. Már kaptunk ízelítőt belőle, de eddig úgy tűnt, Teva önmagában renegát. Saját szakállára tevékenykedik az Adelphi bázison. Most viszont itt van Ward ezredes. Az új Köztársaság végre komolyan veszi a Birodalom maradványainak ténykedését a Peremvidéken és végre tesznek is valamit? Vagy Ward esetleg Hera és/vagy Leia cimborája, és így játszanak össze Tevával, hogy amíg a Szenátusban a hátsó fertájukat vakarják, a haderő legalább készültségben legyen és elvégezzen néhány megelőző tevékenységet. Ha az utóbbi lenne az igaz, akkor az Adelphi-bázis afféle korai Ellenállás lenne. Egy, még az új Köztársaságon belül mozgó katonai csoport, ami már feszegeti a határokat. Ez például tök jó alapja lenne annak, honnan veszi Leia a későbbi Ellenállás megszervezésére az ötletet. Lehet, hogy Ward az ihletadó.A másik, ami még érdekel, hogy mi a helyzet az Árnyéktanáccsal. A The Mandalorianből tudjuk, hogy ők fogják össze titokban a Peremvidéken ténykedő Birodalom maradványszervezeteket. Tudjuk, hogy kapcsolatban állnak Brendol Hux-szal, aki jelenleg az Ismeretlen Régiókban építi az Első Rendet. Azt is tudjuk, hogy az Árnyéktanács legalább két tagja feltűnik ebben a filmben. Sőt ezen a ponton még a Hutt kartell is érdekes lehet, hiszen jól tudjuk, hogy az Első Rend/Birodalom maradványok proxiként használták a Galaxis bűnszervezeteit.Arról nem is beszélve, hogy az új Köztársaságról is még nagyon keveset tudunk. Noha valószínűleg nem ez a film fogja mélységeiben feltérképezni, azzal, hogy nem egy Jedi a főhős és jelenleg semmiféle háború sem dúl, sőt jelenleg elnyomás sincsen, így igencsak sok "hétköznapi" pillanatra számítok, amit annyira szerettem az ep2-ben és az ep8-ban, vagy éppen az Andorban. Szóval már csak azért is kíváncsi vagyok erre a filmre, hogy láthassam az új Köztársaság idejét nagyvásznon.Viszont ezek ellenére nem várom úgy, mint anno az ep3-at. Annyira csak egy Star Wars filmet vártam még összesen: a The Force Awakenst. De azt is főleg az ep3 miatt vártam nagyon, mert azt mondták, nem lesz több SW mozifilm. Az ep8-9-et viszont már nem éreztem olyan nagy eseményfilmnek. Se az ep2-t, a Solót vagy a Rogue One-t, ha már itt járunk. Az ep1-et sem, de annak más okai vannak. Még gyerek voltam és a veszprémi kis Séd moziban néztük, ami más, mint Budapesten az éjféli vetítés a rajongókkal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.