Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna.Én nagyön örültem neki hogy egy ilyen sötét filmhez brutális időjárás társul.Napsütésben nem lett volna az igaz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2005. 05. 18.

Emberek! Rajongók! Fórumozók! Elérkezett a nagy nap! Nem sokára indulok a premierre, hogy megnézhessem azt a filmet, ami eddig a legtöbb évet vette el az életemből? ma ? azaz holnap ? végre megtekinthetem a harmadik részt. Szólnék további két dologról: a naplóm felkerült a starwars.hu-ra, és be is jött a társaimnak, aminek én igazán örülök, a másik pedig, hogy a Star wars EpisodeIII fórum elérte az 50000 hozzászólást, melyből én 2500-at hoztam össze. Gratulálok nektek, és egyúttal köszönök mindent, kedves fórumozók. Ja és még valami: a topicban én lettem a 2004-es év hőse. :D Na, megyek, ideje megnéznem a filmet! :D

Donát.

Hozzászólás ideje:
Pont az volt a jó, hogy mintha az istenek is a bemutatóra készültek volna.

Pont ugyanezt gondoltam, mikor 19-én reggel ballagtam Pesten, és esett az eső. Ja és halálra is izgultam magam, hogy milyen lesz a film. Nem is törődtem az idővel :rock:

Hozzászólás ideje:
Én ilyenkor kicsit üresnek éreztem magam...de hamar elmúlt. :rock:

Az üresség nálam a koradélutáni második mozizásig tartott, utána örökre véget ért.

Hozzászólás ideje:

Kicsit furán éreztem magam, hogy vége van, de nálam tovább tartott ez az állapot. Egymás után kétszer megnéztem, így nem volt ideje a két nézés között leülepedni a filmnek. Az egy héttel későbbi harmadik nézésnél múlt el. Akkor is olyan izgatottan vártam a mozizást, mint az első alkalomkor, csak éppen már tudtam, hogy mi van a filmben. Akkor már nem annak szólt az izgi állapot, hogy vajon miről fog szólni, hanem hogy ismét láthatom és most már rendesen figyelhetek a részletekre is. Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni :rock:

Hozzászólás ideje:
Az Order66-nál sikerült ismét elérzékenyülni :rock:

Nálam még manapság is sikerül időnként.

Nem véletlenül lett a legjobb jelenet.

Hozzászólás ideje:

Ezzel mélységesen egyetértek. Akkor meg voltam lepődve a reakciómon, mert nem tudott egy filmbeli ugyanazon jelent megríkatni másodszorra, ez meg többször is :rock: Azóta a ríkatás már nem, de az érzékenyülés még mindig jön.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2005. 05. 19.

Láttam a Star wars EpisodeIII-at! :rock: Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor?

Donát

Hozzászólás ideje:
2005. 05. 19.

Láttam a Star wars EpisodeIII-at! :rock: Ugye milyen meglepő? A film nagyon jó, részletes kritikát holnap olvashattok, ha minden igaz. Egyszerűen fantasztikus volt, mind a hangulat, mind a film. Ezt még meg kell néznem jó néhányszor?

Donát

Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem? :clap:

Hozzászólás ideje:
Ezt a kritkát én nem olvastam, vagy csak nem emlékszem? :rock:

Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. :clap:

(Természetesen Donátot nem ide sorolom. :lol: )

Hozzászólás ideje:
Bizony, vannak emberek, akik csak ígérik-ígérik, hogy írnak majd kritikát, aztán csak nem tartják meg. :rock:

(Természetesen Donátot nem ide sorolom. :clap: )

Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. :lol: De azért mégis jó lenne. :)

Hozzászólás ideje:
Háhááááá! Ugye, ugye! Már letettem arról, hogy valaha is írsz róla. :rock: De azért mégis jó lenne. :clap:

Jó lenne, bizony :lol: Nem baj, hogy sokára, csak legyen.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2005. 05.31.

Több mint másfél év után lezárul a naplóm. Ha azt mondanám, hogy könnyű volt irogatni, hazudnék, egyáltalán nem volt az. De ez nélkületek, többi rajongók nélkül nem jöhetett volna létre. S ez a napló a minimum, amit azért a 2 évért, amit tőletek kaptam, tehettem. Remélem, jól esett olvasgatni, miben is volt részünk az elmúlt másfél évben.

A végére nem maradt más hátra, minthogy köszönetet mondjak nektek, akik megajándékoztatok két szép évvel!

Very Special Thanks To Tibur555

Továbbá. Köszönet a portálnak, az oldalnak, amely önzetlenül, non-profit módon annyi mindent adott nekem, és rajongó társaimnak, azaz:

Köszönet a starwars.hu szerkesztőségének

Közülük külön kiemelném a hírszerkesztők egyik és másik királyát, azaz Plokoomot és Atlast, akik játék, spoiler és egyéb hírekkel emelték az oldal színvonalát, és tették naprakésszé a portált.

Emellett természetesen külön köszönet ROYAL GUARDNAK, aki a honlap főszerkesztője.

És persze a fórumozók: Plokoom, Atlas, Tibur555, Ody Mandrell, Jedi Master Yoda, B?omarr, Turegga, Obi1, SimonZ, Dzséjt, Forceuser, Darth Metró, Csattanogacsucsu, Buba Fett, Billbringi, , Lokatelli, Kudarbumat, Llew, Priest, Yodamester, Shandra, Brigichan, Knight, Leia Skywalker, Csincsilla, Darthmarco és persze még sokan mások (sajna mindenkit nem tudok most felidézni.)

Szóval nagy-nagy köszönet nektek, fórumozók, hogy szebbé, örömtelibbé varázsoltátok minden napom, és ne feledjétek: amíg tehetem, veletek leszek!

Az Erő legyen veletek!

Donát.

Hozzászólás ideje:

Mikor elkezdted beilleszteni a befejező fejezet előszavát, én már azt hittem ott vége a naplónak. Már ott megköszöntem, hogy írtad ezt a naplót és dokumentáltad közös élményeinket, és várakozásunk izgalmát.

Most mégegyszer megköszönöm kitartásodat, és elképesztő precizitásodat.

Csak gratulálni tudok. :)

Hozzászólás ideje:

1138 THX Donát. Remek ötlet volt ez a napló, és nagy kitartásról és elszántságról tesz tanúbizonyságot, hogy végig is írtad. És végig magas színvonalon. Őszintén mondom, tanulhatnék tőled, ami a kitartást és az elszántságot illeti. :)

• 10 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Előkerült az archívumom mélyéről egy amolyan könyv-féleség amit Phobos szerkesztett még anno az EPIII előtti és utáni történésekről. Nagy részletességgel öleli fel a film készültének szinte minden hírét, rengeteg fényképpel ellátva. Akit érdekel annak át tudom küldeni. A mű részletességét jól jelzi, hogy 290 oldalas, pdf munkáról van szó. Aki kicsit bepillantást akar nyerni akkoriban hogy mentek a dolgok az sw háza táján és a fórumokon milyen hírek jöttek, annak jó szívvel ajánlom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.