Hozzászólás ideje: 2016. Március 24.9 éve Call of Darkness.mp3 Megy innen is a köszi! Szívesen! Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Március 26.9 éve Szerző Köszi Rog. Már 58 perc zene van ezekből a részletekből.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 26.9 éve Szerző Kevin Kiner elmondása szerint hamarosan kiadják a sorozat zenéjét. Reméljük nem bakeliten....
Hozzászólás ideje: 2016. Március 26.9 éve Kevin Kiner elmondása szerint hamarosan kiadják a sorozat zenéjét. Reméljük nem bakeliten.... Szuper lenne! És köszi Rog a heti adagot!
Hozzászólás ideje: 2016. Március 27.9 éve Köszi Rog. Már 58 perc zene van ezekből a részletekből. És köszi Rog a heti adagot! Szívesen! Kevin Kiner elmondása szerint hamarosan kiadják a sorozat zenéjét. Reméljük nem bakeliten.... Remélem, szalagon. Fonográf hengeren meg egyenesen kegyetlen lenne.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 31.9 éve It's Over Now.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Április 1.9 éve Köszi Rog! Ez a zene epic, szerintem az eddigi legjobb Rebels muzsika.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 1.9 éve Hatalmas szerzemény, pont olyan zseniális záróakkord, mint a TCW ötödik évada végén.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 2.9 éve Köszi Rog! Ez a zene epic, szerintem az eddigi legjobb Rebels muzsika. Köszi! Valóban óriási! Én is köszönöm a zenét, remek darab Köszi Rog! Köszi Rog! Már mentem is le. Szívesen! Én is csípem ezt a mjúzikot. Nagyon.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 12.9 éve Normális dolog, ha órák óta loopon van a Journey Into the Star Cluster? Egyszerűen nem tudom abbahagyni.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 12.9 éve Szerző Különleges annyi szent. Órák óta körbe forog? Nem semmi.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 12.9 éve Különleges annyi szent. Órák óta körbe forog? Nem semmi. Sajnos volt/van pár telekonferenciám, úgyhogy meg kellett szakítani. Előtte is volt két lejátszás között azért néha csend. Nehéz leírni amúgy, hogy milyen, mert nem Star Warsos zene egyáltalán, de mégis nagyon passzol (szóval akkor mégis Star Warsos). Gyönyörű mindenesetre.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 12.9 éve Normális dolog, ha órák óta loopon van a Journey Into the Star Cluster? Egyszerűen nem tudom abbahagyni. Nem, nem normális. De érthető!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11.8 éve It's over now.. Most csak úgy meghallgattam és Óriási. Rég láttam az epizódot, de beugrott az egész! Újra kell nézni a második évadot! Amúgy is aktuális!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28.8 éve Videoformátumban nemigen. Már a második szezon vége felé eldöntöttem hogy felhagyok azzal a fajtával. Az mp3 formátumú lenne majd de semmi kedvem hozzá. Még ahhoz se volt hogy a starwars.com-ra nyersanyag ügyében felnézzek. De "muszáj nagy úr" alapon csak rá kell szánnom magam valahogy.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28.8 éve Szerző Kár lenne abbahagyni két évad után. Főleg, hogy aki leszedi az mp3 -at annak már egy órányi zenéje van. Elég ha azt megcsinálod, de ahogy szeretnéd. Én biztos örülnék neki.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28.8 éve Az mp3 formátumút mindenképp továbbviszem. Holnap szerintem meglesz. Szerkesztve: 2016. Szeptember 28.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29.8 éve Thrawn's Arrival.mp3 Szívesen! Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.