Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Kétségtelen, hogy Ezra tette meg a legnagyobb utat az első évadban. Nagyon sokat fejlődött a srác. Egy csak önmagára gondoló fiúból egy önzetlen és igazán jószívű gyerek lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nekem egyre inkább az a fura érzésem van, hogy Ezrának valamilyen úton köze lesz a Renekhez és Snoke- hoz. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nem hinném. Filoni kijelentette (ki hisz neki?) hogy Ezra nem egyenlő Snoke. Pablo is kijelentette, ő azért nem szokott kamuzni. Bár nem ő Snoke, azért köze lehetne a Renekhez nyilván, de szerintem esélytelen. Azért valahol örülnék neki. Amúgy akárki akármit mond én még mindig fenn tartom a jogot, hogy Ezra = Snoke. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Akkor szépen olvasd el újra és értelmezd mit írtam. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Én is fenntartom, hogy akár Snoke=Ezra... nem kell mindent elhinni se Filoninak, se Pablo-nak, se senkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nem írtam, hogy egy azon személy. Csak annyit, hogy van köze hozzá. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Én nem is mondtam hogy te azt mondtad Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Akkor szépen olvasd el újra és értelmezd mit írtam. Tudom, hogy értetted. Én csak arra akartam kilyukadni, ha Pablóék így hajkurásszák, hogy Ezra nem Snoke, akkor könnyen lehet, hogy semmi köze hozzá. A logikai is azt sugallja, hogy valóban semmi, de bár ne lenne igazam. Én is szeretném, ha még ha csak nem is Snoke, de legalább valami köze lehetne hozzá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Csak azért gondolom mert ahogy kinéz, Ezra se nem Jedi se nem Sith. De majd meglátjuk. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Ja, majd meglátjuk. Szerintem mindenki örülne, ha lenne valami köze hozzá. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Csak azért gondolom mert ahogy kinéz, Ezra se nem Jedi se nem Sith. De majd meglátjuk. Kétségkívül történik valami a fiúval, de a szememben még egyelőre Jedi-padawan. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Ja, majd meglátjuk. Szerintem mindenki örülne, ha lenne valami köze hozzá. Hát én például rohadtul nem, sőt, ha Ezrának bármi köze lesz ahhoz a selejtes pót-Emperor-hoz, én onnantól nemhogy nem nézem tovább a sorozatot, de még azt is letagadom, hogy valaha néztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Kemény vagy. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. (szerkesztve) Ezra elég érdekes karakter. Nekem az első évad alatt nem volt szimpatikus, és ugyanígy voltam vele a második évadnál is. De a vége felé közeledve kezdett megkomolyodni, már kevésbé volt esetlen, gyerekes, és a harmadik évad előzeteséből ítélve ez a továbbiakban is kitart. Szép karakterfejlődésen megy keresztül. Például a Kanaannal együtt töltött jeleneteit kimondottan élveztem. Zebbel mondjuk már nem alkotott olyan jó párost. Ezra szerintem csak Kanaan oldalán igazán parádés. Szóval, sok mindent ki lehet hozni a későbbiekben Ezra Bridger karakteréből. Remélem, vele is úgy leszek, mint Ahsokával: a Klónok háborúja alatt irtóztam tőle, a Lázadókban viszont, amikor már éretté vált, az egyik kedvenc szereplőmmé nőtte ki magát. Szerkesztve: 2016. Augusztus 14. - caseyjones Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. http://www.youtube.com/watch?v=kipQR6NcbEc Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Azért ez nagyon durva! :o Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hát igen, én is csak lestem. Sokat fejlődött meg kell hagyni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Nem is az hogy sokat...hanem, hogy miket csinál! Már az előző preview -ban is túl durva volt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. A zene is baljóslatú alatta, Zeb arca is olyan hogy:"mit csinálsz ember?" Nyilván a holocron nem tett rá valami jó hatást... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Addig erősítik Ezra karakterét, amíg végül tényleg kénytelenek lesznek kinyírni, legalábbis ha nem akarnak egy eléggé sántító Rebels - Rogue One - Ep.4 viszonyt. Nekem amúgy kezd egy kicsit sok lenni a srácból. Nem szeretném, ha eljutnánk oda, mint a FU-ben Marek-kel, lassan az összes OT karaktert zsebre teszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. (szerkesztve) Zeb nem az eszéről híres, szóval ha ez már neki is sok..... Bár azért egy pillantásból még nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Az viszont tény, hogy Ezra nagyon durvul ezekben a jelenetekben. Ez önmagában is érdekes, de abból a szempontból még inkább, hogy nincs finomkodás (disney=nyál tévhit) . Szerkesztve: 2016. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Addig erősítik Ezra karakterét, amíg végül tényleg kénytelenek lesznek kinyírni, legalábbis ha nem akarnak egy eléggé sántító Rebels - Rogue One - Ep.4 viszonyt. Nekem amúgy kezd egy kicsit sok lenni a srácból. Nem szeretném, ha eljutnánk oda, mint a FU-ben Marek-kel, lassan az összes OT karaktert zsebre teszi. Csak a pontosság kedvéért TFU lehet egyébként merítettek a játékból, mert nekem a "copfos vak mester" dolog is ismerős Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Azért egy elmetrükk nem a világ vége. (Mert itt gyakorlatilag az történt, ahogyan a cím is mondja.) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. (szerkesztve) Azért egy elmetrükk nem a világ vége. (Mert itt gyakorlatilag az történt, ahogyan a cím is mondja.) Nem konkrétan az elmetrükkel van a gond, hanem hogy mire vette rá vele katonát? Gyilkolásra, miután ő irányította a lépegetőt a pár rohamosztagosnak esélye sem volt, így fel is szólíthatta volna őket megadásra(ez lenne a Jedi út), ehelyett szétlőtte őket. Szerkesztve: 2016. Szeptember 9. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Azért egy elmetrükk nem a világ vége. (Mert itt gyakorlatilag az történt, ahogyan a cím is mondja.) Az nem. De ha kinyírnak vele egy osztagot az már kissé gáz, nem gondolod? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. (szerkesztve) Azért egy elmetrükk nem a világ vége. (Mert itt gyakorlatilag az történt, ahogyan a cím is mondja.) Nyilván nem, csak azért itt nem egyszerű elmetrükkről van szó. Nem mindennapos egy Erőhasználótól, hogy viszonylag távolról hosszabb távon átvegye a kontrollt egy jármű vezetője fölött és így irányítsa a járművet. Most a morális részről nem is beszélek, az más lapra tartozik. Szerkesztve: 2016. Szeptember 9. - pb69 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Most a morális részről nem is beszélek, az más lapra tartozik. Az egész olyan mintha egy sith csinálná. Szóval kár felette szemet hunyni. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Az egész olyan mintha egy sith csinálná. Szóval kár felette szemet hunyni. Nem is az, hogy szemet hunynék felette, de azt gond nélkül elfogadom, hogy Ezra megbillen a sötét oldal felé és morálisan erősen megkérdőjelezhető vagy helytelen dolgokat tesz. Korábban is volt már rá példa, az ő esetében is többször is. Nyilván a karakter és a sztori szempontjából fontos, de egy tipikus SW motívum. Az már visszásabb, amikor egy ilyen korban lévő, ilyen előképzettségű tanonc ilyen mutatványokat vezet elő, már néhány korábbi megmozdulása is aggasztott kicsit. Ráadásul nagyon közeledik az Ep.4, ami kifejezetten arra van kihegyezve, hogy Luke a nagy reménysugár. Erre a folytatás és Yoda is ráerősít. Aztán ott a Rogue One is, ahol a lázadók az eddigi legnagyobb dobásukra készülnek, de Ezra 100%, hogy ott se fog szerepet kapni. Akárhogy nézzük, ő most már minden téren egy megkerülhetetlen figurája a korszaknak, valamit kezdeni kell vele, valami véglegeset. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Ezután a jelenet után kérdezi Sabine Ezrától, hogy "Ezt mikor tanultad Kanantől?", mire Ezra azt válaszolja, hogy "Ezt nem tőle tanultam" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Két évvel vagyunk az EPIV előtt. Szerintem Ezrának annyi, akár csak a vak Kanannak. Az EPIV -re az összeomlás szélén van a lázadás, elég megnézni Leia holo üzenetét amit Obinak küld. Nyilván akkorra éri el őket a teljes vég szele. A szenátust lelőtték, és nyilván Ezra sincs már sehol. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.