Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szabadidő?! Ismeretlen fogalom :lol: Én örülök a korrepetálásnak. A tudás bárhonnan jól jön.

Egyéb is meg, nem fontos is, ma leugrottam egy három méter magas lössz fal tetejéről onnét nem tűnt annyinak, túléltem. Jó harcoshoz méltóan folytattam a célbalövést. Rájöttem, hogy a max lőtáv pontos lövéshez 40 méter az ijjamnál, de ott büntet a legkisebb hibáimért is. Bal alkarom teli van az ideg által okozott foltokkal. :D

Egyébként megleltem a lekibékém, csak vigyorgok. A nap jó híre, hogy készül az istenek itala.

Szerkesztve: - orki
Hozzászólás ideje:

Van alkarvédőm de csak dísznek, idegesít. Tudom, föntről nem látszott olyan magasnak, én is meglepődtem, mikor földre csattantam.

Viszont az istenek itala első felvonás elkészült és eddig nagyon finom.

Hozzászólás ideje:
Most aztán már tényleg elegem van... mindegy, biztos másnak is vannak ilyen napjai.

Sajnos néha előfordul mással is ;)

Valahogy túl kell rajta esni, kivárni, míg elmúlik, én még más orvosságot erre nem találtam.

Csak elmúlik hamar, meglátod.

Hozzászólás ideje:
A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem :lol:

MUHAHAHA, te azt csak hiszed! :D Majd amikor az orrod előtt vonulnak a jobbnál jobb nők tenyérnyi bikinikben akkor aztán mindenen fog járni a fejed, csak éppen nem a "tisztánlátáson" :)

Hozzászólás ideje:
MUHAHAHA, te azt csak hiszed! :D Majd amikor az orrod előtt vonulnak a jobbnál jobb nők tenyérnyi bikinikben akkor aztán mindenen fog járni a fejed, csak éppen nem a "tisztánlátáson" :)

Amikor a 15-17 éves félmeztelen német csajok süttetik a cickóikat , te meg ott fetrengesz a pléden, és kb ez megy: :lol::D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.