Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Aki esetleg néz Viasatot, és látta már a Meglesni és megszeretni előzetesét, az segíthetne nekem kideríteni, hogy mi annak a számnak a címe, amit ott játszanak? Szeretném leszedni, de előadó és cím nélkül nem megy Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. http://www.amazon.com/gp/product/B000000GT...v=glance&n=5174 Itt van pár részlet az film OST-jéről. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. De ez a szám nincs köztük. Gondolom, nem a film zenéjéhez tartozik, csak a Viasatnál alákeverték. Pedig annyira tetszik Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Nem lehet hogy az addicted to love című zenére gondolsz?(van egy ilyen átalakított lostos video is) Mert ez a film eredeti címe.Hátha összefügg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) Igen, ez lesz a te embered sztem. Az eredeti: http://www.youtube.com/watch?v=FUfj_TES98Q Szerkesztve: 2006. Július 21. - Obi1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm a segítséget, de nem ez az a szám De tényleg köszi, hogy próbálsz segíteni Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm a segítséget, de nem ez az a szám De tényleg köszi, hogy próbálsz segíteni Donát Pedig a film trailere alatt is ez a szám megy, megnéztem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Biztos, hogy nem ez megy alatta Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Biztos, hogy nem ez megy alatta Donát Úgyértem hogy a film eredeti trailere alatt megy. http://www.movies.warnerbros.com/pub/dld/a...ed/addicted.mov Egyébként megnéztem a reklámot, és tudtam is hogy ki énekelte azt a számot, de nem ugrik be.És sajnos elfelejtettem a dallamot.Asszem néger az előadó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Ja, hogy az eredeti trailer alatt Akkor az előbb félreértettelek. Gondolkozz rajta, hátha beugrik, mert nagyon úgy tűnik, te vagy az egyetlen esélyem ezügyben Donát Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Gondolkozz rajta, hátha beugrik, mert nagyon úgy tűnik, te vagy az egyetlen esélyem ezügyben Nem ő az egyetlen. Én is láttam a viasotos előzetest, nagyon ismert szám, ezerszer játszották már, mégsem ugrik be. Viszont, ha hallanám, tuti, felismermén, vagy csak olvasva név/címről is beugrana. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. hát én is felismerném hallás után, de ez alapján nem tudom letölteni Gondolkozzatok rajta, hátha. Vagy ha valami módon megtudjátok az előadót, légyszi szóljatok Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hadjáratom a zeneszám megismerésére sikeres volt: Maroon5 - This love. http://www.youtube.com/watch?v=Cn1OJe-34hk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Óóóóóóó!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! Ezt nem fogom elfelejteni... nagyon szépen köszönöm. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Óóóóóóó!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! Ezt nem fogom elfelejteni... nagyon szépen köszönöm. Donát. Nagyon szivesen!Emailt írtam a Viasatnak, és szerencsére tudtak rá válaszolni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hogy ez nekem nem jutott eszembe... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hogy ez nekem nem jutott eszembe... Donát. Az esetek 90 %-ban nem írnak vissza. Úgy látszik a Viasat ebben is kivétel. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Az esetek 90 %-ban nem írnak vissza. Úgy látszik a Viasat ebben is kivétel. Nekem az RTL már többször is visszaírt, hasonló kérdésekkel kapcsolatban. Mi a zenéje az előzetesnek, fogják-e ezt vagy azt ismételni stb. szinte mindig visszaírtak, bár nem mindig adtak érdemleges választ. TV2 nekem még sosm írt vissza, de olvasási visszaigazolást kaptam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Még nekem sem írak vissza, bár az esetek 90%-ban anyázó levelet kaptak tőlem. Főleg miután megvágták az Alien 4-et... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Főleg miután megvágták az Alien 4-et... Azt én se bírtam. Kapcsolhattam ki a videót, amikor kiszúrtam. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Én az RTLnek tiszteletteli levelet írtam, rám sem bagóztak.... assszem ha meg is van a vívásunk, azt csak fénykarddal a kézben lehetne elkunyerálni tőlük... Vagy tréningezhetünk egy leendő nagy SWzésre.... talán az évforduló kapcsán... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Nekem hála istennek akkor már megvolt gyári kazin, dehát azt kímélni kellett, meg mégis egy ilyen kaliberű művet gyaláztak meg Képzelem te milyen dühös lehettél akkor... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Na gyerekek, én most leléptem, elméletileg vasárnapig, de lehet, hogy jövő hét vasárnapig nem leszek. Szóval addig jó fórumozást Donát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Jó utat és kellemes kikapcsolódást. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Az Erő legyen veled! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Na gyerekek, én most leléptem, elméletileg vasárnapig, de lehet, hogy jövő hét vasárnapig nem leszek. Szóval addig jó fórumozást Donát. Légy jó Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Jó szórakozást.Megvárunk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Jó mulatást, Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hi all! Visszavagyok - majd még írok bővebben csak el kell kezdenem a kipakolást... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.