Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. (szerkesztve) Én természetes dolognak veszem, hogy sikerül. Szerkesztve: 2007. Május 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Kéz és lábtörést, ahogy mondani szokták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Az első komolyabb lépés az éeltben.Menni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Sok sikert, Donát Biztos, hogy sikerülni fog. Mi azt mondogattuk anno (úristen, már 10 éve volt!!!!, jubilálunk), hogy annyi marha átment már, mi mért ne mennénk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. A következő három napban kérlek szorítsatok nekem, megkezdődnek az érettségik. Sok sikert, menni fog. Nem olyan rémes, mint ahogy azt a tanárok beállítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Nem rémes, de azért vedd komolyan. Így utólag én azt mondom, inkább a súlya nagy, mint a nehézsége. Meg lehet csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. No, mi viszont addig kitárgyalhatjuk, mennyire álszentség azt mondani, hogy nem a külső a lényeg... Szerintem a hímeken kevésbé számít. Sokkal fontosabb, hogy milyen az ízlése. Ha valaki a tökére akasztott bőgatyában kószál, azért, mert az a menő, vagy a kukksötétben is napszemüvegben pompáz, az szimplán szánalmas. Viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy ki jóképű, meg ki nem. Aki nagyon tetszeni akar, az kicsit diétázgathat, kicsit kevesebb sört kortyolgathat, aztán ennyi. Irigylésre méltó, a nőkhöz képest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerintem a hímeken kevésbé számít. Sokkal fontosabb, hogy milyen az ízlése. Ha valaki a tökére akasztott bőgatyában kószál, azért, mert az a menő, vagy a kukksötétben is napszemüvegben pompáz, az szimplán szánalmas. De ez is a külső és számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. A csajoknak is számít, hogy jóképű pasival jöjjenek össze. Persze nem mindenkinek, és az is igaz, hogy a lányoknak nem számít annyira a fizimiska. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Igen de a jóképű tágabb fogalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Igen de a jóképű tágabb fogalom. Jó tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Egy pasas az esetek 90 %-ában szőke nőkről ábrándoz, tekintélyes domborulatokkal, könnyedén átérhető derékkal... szóval elég könnyen konkretizálható. A nőknek relatíve mindegy. Olyan a haja, amilyen. Nem kell festeni. A szájat sem kell kikollagéneztetni. Nem kell mellszilikon. Satöbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Az első benyomásnál pedig általában a kinézet szokott számitani, mert a lelkébe még nem láthatok bele, de azt láthatom, hogy öltözködik, hogy néz ki stb. és akarva akaratlanul ez valamilyen hatással van rám. Nem arról van szó, hogy ez olyan fontos lenne, de az ismeretség egy bizonyos fokán ez az elsődleges támpont... de haveroknál engem sem érdekel a kinézet... maximum annyira, hogy legyen magára valamilyen szinten igényes, tehát például ne hányásfoltos ingben és térdig sárós farmerben jelenjen meg... ha már csak félig lehányt felsője van az már belefér, elvégre mindenkinek lehet rossz napja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Krande: Sztereotípiákban gondolkodsz. Látszik, hogy fogalmad sincs a pasikról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. (szerkesztve) Egy pasas az esetek 90 %-ában szőke nőkről ábrándoz, tekintélyes domborulatokkal, könnyedén átérhető derékkal... szóval elég könnyen konkretizálható. A nőknek relatíve mindegy. Olyan a haja, amilyen. Nem kell festeni. A szájat sem kell kikollagéneztetni. Nem kell mellszilikon. Satöbbi. Kiváncsi vagyok, ez a 90% milyen felmérés alapján jött létre. Magamból kiindulva, bár én is ábrándozok a tökéletes nőről, az azért még nem jelenti azt, hogy nem érem be kevesebbel, mivel a tökéletesség nem látezik semmiben. Ábrándozok én sok másban is, tökéletes élet, tökéletes Star Wars Saga DVD kiadás, tökéletes munkahely. Ábrándozni szabad, és szerintem az a 90% teljes mértékben tisztában van azzal, hogy sose lesz a közelében sem annak a tökéletességnek. A maradék 10% meg csak hiszi, hogy elérte. És szerintem a nők mögött sem áll egy férfi puskával, aki miatt szőkíteni, szilikonozni meg egyébíteni kell magukat. Szerkesztve: 2007. Május 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. (szerkesztve) A következő három napban kérlek szorítsatok nekem, megkezdődnek az érettségik. Donát Egy nagy kalappal Donát! Meg Öcsémnek is, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy Öcsémnek nagyobb szüksége van rá, mint neked Donát! Szerkesztve: 2007. Május 7. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. És szerintem a nők mögött sem áll egy férfi puskával, aki miatt szőkíteni, szilikonozni meg egyébíteni kell magukat. Annyira nem, hogy én például gyűlölöm a szilikont, vagy a hajfestést. Ha lesz lányom amíg otthon lakik nincs hajfestés az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Szent egek, akkor nem lehet könnyű barátnőd találnod, mert elég sokan festik a hajukat (már ahogy én tudom, mert sokkal több pasi ismerősöm van, így lehet, hogy rossz a megítélésem kevés lány ismerős miatt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. (szerkesztve) Mondjuk érdekes, hogy hajfestés ellen beszélek, mert gyakorlatilag abból élek. Apámnak fodrász. Talán pont ebben kéne keresni az ellenszenvem okát. Mondjuk inkább az idegesít, ha a fiatalok festik a hajukat, kinek nincs rá szüksége. Akinek szép barna haja van, minek festi, feketére, kékre, szőkére vagy vörösre a haját? Bőven ráér akkor, ha már őszül, és van mit befesteni. Szerkesztve: 2007. Május 7. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Keresd a választ a reklámokban és a többi Anyám is csak akkor kezdte el festetni (nem is festeti, maga megcsinálja már évek óta), mikor már erősen őszült, és a lánya is akkor fogja max. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Végre! Túl vagyok a magyar érettségin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Gratula Mit választottál? Fix, hogy az Adysat írtam volna, anno 10 éve is belőle írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Szép volt orki! A hajfestéshez pedig: bárki megválaszthatja milyen hajszín tetszik neki. Miért ne festhetné át? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Én is túl vagyok rajta, nem volt nehéz Olyan 80-100 között várom (%), de a neheze csak most jön, mivel töriből és matekból is emeltezek (és jó lenne legalább 80 fölé mind a kettőt) Köszönöm srácok és lányok ( ) a szorítást, használt, de holnapra és holnaputánra is tartogassatok légyszi Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Gratula Tartogatok a többire is, sok sikert hozzájuk Na és neked is él a kérdés: mit írtál magyarból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Négy oldalon át érveltem amellett, hogy az elektronikus adathordozók nem küldik el a süllyesztőbe a könyveket Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. A hajfestés nem gond, de a szilikonos melltől meg a kollagénezett ajkaktól kiráz a hideg... nem egy Frankensteint szeretnék ölelgetni, aki ilyen olyan implantátumokból van összerakva... Donát: neked további sok sikert! Remélem veled rendesebbek lesznek a tanárok, mint velem... emlékszem szóbeli törin (a szóbelik egy hónap múlva lesznek, ugye?) kihuztam az egyik legkönnyebb tételt: az Invesztitúra háborút... szóról szóra visszamondatm a tételt és a másnapi eredményhirdetésnél már előre boritékoltam az ötöst... mikor mondták, hogy egyeseknek kiemelten jó lett, már azt hittem rám célozgatnak, erre hármast kaptam... vizsga után pedig odajött hozzám több vizsgáztató, hogy nyugodtan mondjam meg a szüleimnek, hogy ötösre tudtam csak a tanár ki akart cseszni velem... mondták, hogyha nem hiszik el, hivják fel őket. Valamiért velem és két másikkal kiakart cseszni.... mondjuk azóta senki se kérdezte hányas lettem töriből érettségin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Gratula Mit választottál? Fix, hogy az Adysat írtam volna, anno 10 éve is belőle írtam Áh Ady nem nem őt írtam, hanem a Sánta Ferenc novellát elemeztem 3 oldalon keresztül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Én is túl vagyok rajta, nem volt nehéz Olyan 80-100 között várom (%), de a neheze csak most jön, mivel töriből és matekból is emeltezek (és jó lenne legalább 80 fölé mind a kettőt) Köszönöm srácok és lányok ( ) a szorítást, használt, de holnapra és holnaputánra is tartogassatok légyszi Donát Hú én bioszból emeltezek.......Úgy kell nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. (szerkesztve) Ez nagyon durva Bomarr! Én érettségi után biztos félre hívtam volna, és megmond neki, hogy: "tanár úr/nő. mennyiért b*sznád teherbe az anyádat?" Persze eme szavak előtt jó pár szíverősítőt lehúztam volna. Amúgy nekem is volt egy ilyen eset, ahol a nyolcadik osztályos ruszki tanárom beigérte a négyest. Tuti, mondta, rám is mosolygot közben. Év végén meg nézem, és kettes!!! volt beírva. Ott anyáztam a mocskos ribancot. Ez azóta is bennem van, mert az adott szót nem lehet ilyen csúnyán anulálni. Szoktam is látni az utcán, de azóta nem köszönök neki. Bekaphatja. Szerkesztve: 2007. Május 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.