Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Nem tudom, de rég volt fent a fórumon. Reméljük legalább szép helyen kergeti a nőket!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Skaccok, Ody lelépett nyaralni? Ody-nak elromlott a gépe, és azóta se jó. Most is apám gépével sikerült felnéznem, ami az enyémet illeti, arra még pár napot várni kell. Rohadt gázos hét van mögöttem. Igyekszem visszatérni majd.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Sajnálom, hogy gond van Valami zárlat van benne, és sorra nyirta ki a cuccokat...
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Egek Remélem, hamar megjavítható és nem kell a fél gépet kicserélni.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Egek Remélem, hamar megjavítható és nem kell a fél gépet kicserélni. Valószinű az alaplapnak annyi.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Én viszont nyaralni voltam... és most visszatértem! Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Egek Remélem, hamar megjavítható és nem kell a fél gépet kicserélni. És reméljük hogy egyetlen fontos (azaz drága) alkatrész sem füstölt el.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Most megyek EPI-et nézni, az nyugtat. Utánna visszajövök. Gratula a 60000 -hez. Szerkesztve: 2007. Augusztus 17.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Jó filmezést Tényleg, elértük ezt is Szerkesztve: 2007. Augusztus 17.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Valószinű az alaplapnak annyi. Rosszul kezdődik... Nálam is gubancok léptek fel úgy 2 hónapja, egyszercsak egy hangot el kezd magából adni a gép hardweresen, de olyankor gyorsan kikapcsolom. Nem tudok rájönni, mi adhatja ki a csipogást, még mikrofonnal is felvettem.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Nem tudok rájönni, mi adhatja ki a csipogást, még mikrofonnal is felvettem. Hát vagy a proci csipog, vagy a vinyó. Más nem nagyon tud ilyen hangot kiadni. Esetleg a venti(k).
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Hát ha valaki ért hozzá, segíthetne rájönni. Feltöltöttem a csipogást, a rendszerességet nem nehéz észrevenni rajta, na szóval ez ismétlődik: hang
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17.18 éve Szerezz pár alkatrészt hogy megtudd hogy melyik a hibás hardware.Például kiveszed a ramokat, beleteszed a másikat, ugyanezt a videokártyánál, és így tovább.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Hát ez bizony BIOS üzenetnek tűnik, de nem esküszöm meg rá, mivel kicsit furcsa a hang (bár lehet a mikrofon miatt). De más nagyon nem lehet. És ha ez az, akkor a rosszabbik fajtából van. Remélem nem ilyen a kezdőképernyőd: Ha nem, akkor semmi gáz, akkor valami másért vinnyog (akkor is lehet még kehes, csak az AWARD és Phoenix BIOS-oknak más a hangjelzése). Ha ilyen, akkor ez a teljes hangjelzés? Mert ha erre is igen a válasz, és jól számolom, és tényleg 5 jelzés van, az azt jelenit, hogy hiba van a processzorban. Ha ennél hosszabb a jelzés, akkor lehet még 6-nál rossz a billentyűzet kontroller, 7-nél hiba az alaplapban, 8-nál hiba a videó memóriában, 9 jelzés a BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája, 10 hiba a CMOS-memóriába történő beírás során, 11 hangjelzés esetén rossz a külső cache memória. De ismétlem, ez csak akkor áll fenn, ha a kezdőképernyőd olyan, azaz AMI BIOS-od van. Sajnos AMI-kal ilyen módon még nem volt gondom, csak egyszer hallottam vinnyogni az egyiket pár évvel ezelőtt.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Srácok, köszi a segítséget! Na szóval nem ilyen a kezdőképernyőm. A hang teljesen olyan, ahogy felvettem a mikrofonnal, ezt biztosíthatom. És a vinnyogás, ha meghallgatjátok, akkor két fajta vinnyogáss követi csak egymás és ez ismétlődik folyamatosan. Szóval 2 hosszabb csippanás. Az esetek nagy részében nem csinálja ezt a hangot, csak főleg akkor kezd el vinnyogni, ha egy játékot elindítok(pl. gta2).
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Akkor szerencsédre nem a BIOS siránkozik. Nincs véletlen egy program rajta, ami figyeli a processzor-túlterhelést/hőmérsékletet meg a ram fogyást? Nortondoctor vagy ilyesmi. Mert azok is képesek vinnyogni. Szerkesztve: 2007. Augusztus 18.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Optimize memroy progi van fennt, ami itt a jobb alsó sarokban egy zöld csíkként mutatja, hogy mennyi memória van leterhelve. Akkor azt kapjam le, hátha segít?
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Optimize memroy progi van fennt, ami itt a jobb alsó sarokban egy zöld csíkként mutatja, hogy mennyi memória van leterhelve. Akkor azt kapjam le, hátha segít? Próba szerencse. Lehet az szirénázik, mikor játékot indítasz, ami elég sok memóriát felzabál, és az ilyesmire kényesek ezek a programok.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.