Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hát néztem a monitort, és közben sütit ettem. És az egyikre rámászott a rohadék. Én meg nem vettem észre, és bevettem a számba (a sütit), aztán éreztem valami iszonyúan büdöset, és akkor már tudtam, hogy gond van. Köpködtem is kifelé, amilyen gyorsan tudtam, aztán irány a csap. Brrr.... még most is kiráz a hideg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Pfujj... Hát ezek után nekem egy életre elmenne a kedvem attól a sütitől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Na ja... én is azon tanakodom, hogy mit mondjak keresztanyámnak: miért ne csináljon többet ilyen sütit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Pár napja nem tudtam látogatni az oldalt, de most bepótolom. Dzséjt, gratulálok a rovatodhoz! Ez a rovat a melléklet dvd-n lesz, vagy az újságban lesz megtalálható a jövőben? Donátnak most már titkokat nem lehet elárulni, mert folyamatosan lehallgathatják... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Dzséjt, gratulálok a rovatodhoz! Ez a rovat a melléklet dvd-n lesz, vagy az újságban lesz megtalálható a jövőben? Köszi. A DVD mellékleten lesz rajta. Az újságig még dolgozni kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Donátnak most már titkokat nem lehet elárulni, mert folyamatosan lehallgathatják... Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Köszi. A DVD mellékleten lesz rajta. Az újságig még dolgozni kell Én is gratulálok.Remélem a következő célkitűzésed a főszerkesztői állás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Az újságig még dolgozni kell Ha meglesz a főszerkesztőség majd kérünk tőled egy-egy ingyen példányt az első általad főszerkesztett számból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. (szerkesztve) Én is gratulálok.Remélem a következő célkitűzésed a főszerkesztői állás. "Everything is proceeding as I have foreseen." Rog: kettőt is, hogy legyen egy tartalékba Szerkesztve: 2008. Március 30. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Gratulálok Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Szpasziba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Billy Dee Williams ma 71 éves! Szóval csak ne szóljátok le, hogy már beszélni se tud. Túl öreg hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Happy Birthaday Lando papa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. (szerkesztve) Túl öreg hozzá. Az ő korában még nem késő logopédushoz járkálni. Az más tészta hogy használna-e. Szerkesztve: 2008. Április 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Ezúttal elköszönnék mindenkitől, egészen péntekig. Brüsszelben leszek, majd küldök képeslapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Jó utat, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Bon Voyage! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Ezúttal elköszönnék mindenkitől, egészen péntekig. Brüsszelben leszek, majd küldök képeslapot Megint olyan utazás, mint a múltkor volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Angliában mennyire szokás 18 éven aluliaknak sört kiadni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Angliában mennyire szokás 18 éven aluliaknak sört kiadni? Menyiből tart 19-nek kiadni magad és "véletlenül" otthon hagyni az Identity cardodat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Menyiből tart 19-nek kiadni magad és "véletlenül" otthon hagyni az Identity cardodat? Hát én annyinak adom ki magam amennyit megkövetelnek, csak hát az a kérdés hogy elhiszik-e, és ha nem akkor mit válaszolnak.Valahogy találni kéne egy Hot Fuzz-féle falut, ahol minden 8 éves kissrácot kiszolgálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Engedelmetekkel én 10 napra lelépek. Jöttömre tíz nap múltán számítsatok.Pirkadatkor, észak-nyugat felől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Engedelmetekkel én 10 napra lelépek. Jöttömre tíz nap múltán számítsatok.Pirkadatkor, észak-nyugat felől. Oks, figyelni fogunk. Egy négykézláb tántorgó alakot fogunk keresni a horizonton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Jó utat Persze, hogy elengedünk a SW igéjét hirdetni a szomszédoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Jöttömre tíz nap múltán számítsatok.Pirkadatkor, észak-nyugat felől. Ezen nagyon jót nevettem! Kóstold meg az alét helyettem is Obi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. A 10ezer lovast azért nem várjuk el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Köszi mindenkinek. Az útra viszek egy szilvát, remélem a határon nem néznek csempésznek.Maximum elszórom az árút amint meglátok egy finánc hajót. Sajnos van egy olyan érzésem hogy a 10 ezer lovast nem engedik át a határon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Az útra viszek egy szilvát, Igazi magyar gyerek szilvát visz az útra. Jól van, nem csalódtam benned Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.