Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hm... hm... akkor én meg minden hónapban kicserélem a Mercedeseidet vadi új trabantokra :hehe: (Úgyse járultál hozzá a nyugdíjamhoz, kedves DON).

Adjál neki néhány Zsigulit, Moszkvicsot, meg kispolszkit is, hogy válogathasson! A pénzszállítóit pedig cseréld le Barkaszokra! :)

Hozzászólás ideje:
Hm... hm... akkor én meg minden hónapban kicserélem a Mercedeseidet vadi új trabantokra :hehe: (Úgyse járultál hozzá a nyugdíjamhoz, kedves DON).

Mégis mit gondolsz ki vette neked azt a vadiúj oxigénpalackot melyet éltess korodban állandóan magad mellett cipelsz a spéci infúziós és katéteres állványokkal????? :P Nem is beszélve ugye az elfekvőről melyet direkte köréd építettem. No és ott van még ugye a full összkomfortos kriptád is. :P

:) :) :D

Hozzászólás ideje:
Adjál neki néhány Zsigulit, Moszkvicsot, meg kispolszkit is, hogy válogathasson! A pénzszállítóit pedig cseréld le Barkaszokra! :hehe:

Ne hagyjuk ki a Zsuk-ot se. :)

Hozzászólás ideje:
Mégis mit gondolsz ki vette neked azt a vadiúj oxigénpalackot melyet éltess korodban állandóan magad mellett cipelsz a spéci infúziós és katéteres állványokkal????? :P Nem is beszélve ugye az elfekvőről melyet direkte köréd építettem. No és ott van még ugye a full összkomfortos kriptád is. :P

:) :) :D

Az oxigénpalak, mely olyan dög nehéz, hogy már megdögölni sem lehet tőle.

A katéteres cuccok, amik na... próbáld ki magad, azt rájösz, hogy mit vettél, teeee...

Infúzió, melynek a gumicsöve még benzin leszívására sem alkalmas (próbáltam múltkor a merciknél).

Elfekvő, melyről lehagytad az ablakokat és az ajtót. Mázli, hogy egy kőművest is benfelejtettél, így sikerült kijutni.

Kripta... hát már az ajtó és ablak nélküli elfekvőt is célzásnak vettem, de a kripta óta hatványozottan nézek a hátam mögé. Már várom, hogy mikor kapok ajándékba ágy címen egy koporsót. :hehe:

Kapsz majd néhány Zapot hálám jeléül :P

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Hasonlóan vagyok én is, de ha igazán a DON kedvébe akar járni akkor minimum von Ortisburg öcsém ajándékainál drágább dolgot tesz le a küszöb elé.

Hja igen. Öcsém minden hónapban kicserélteti a garázsparkomat, vadiúj Mercedesekre. :)

Ej kisunokám! Látom a logikádat kedves apósomtól örökölted... :hehe: Csak halkan mondom, nehogy az asszony megneszelje: három osztályon felüli orosz gyévocskát (csajt) hoztam neked. :)

Hozzászólás ideje:
Ej kisunokám! Látom a logikádat kedves apósomtól örökölted... :hehe: Csak halkan mondom, nehogy az asszony megneszelje: három osztályon felüli orosz gyévocskát (csajt) hoztam neked. :)

Azt hiszem, hogy ameddig magam szponzorálom az erkölcsrendészeket addig ilyen dolgokból nem lehet probléma. :)

Gari van rájuk? :D

Hozzászólás ideje:
Azé azt ne felejtsétek el, hogy a DON mamája igen tevékenyen részt vesz az üzletben, elvégre a kezében a varázs laptop és a pénzügyek :) És még fiacskájának is sokszor utánanéz több okból is :D

Kislányom, hogy gondolhatsz ilyent, hogy rólad megfeledkeztem? Vagy bárki másról a családban? :hehe:

Természetesen mindenkinek hoztunk valami apróságot! :)

Most rakódják ki az AN-225-öst, amely az ajándékainkat hozta:

antonov225mriya.jpg

Hozzászólás ideje:
Azt hiszem, hogy ameddig magam szponzorálom az erkölcsrendészeket addig ilyen dolgokból nem lehet probléma. :)

Gari van rájuk? :D

Nem is tőlük féltelek, hanem a kedves feleségedtől... :P Az asszonynép ilyen tekintetben randa dolgokra képes. :hehe::P

Garancia? Miért ne lenne? :)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Nem is tőlük féltelek, hanem a kedves feleségedtől... :) Az asszonynép ilyen tekintetben randa dolgokra képes. :hehe::)

Csak nem az elhagyásra célzol? Egy DON-tól??? Ugyan. :D

Ilyen kiváltságokat amiket megkap nem nagyon fog megszabadulni. Nameg ugye ott az ő előélete is amit esküvőnkön Noel ATYÁNAK említett. :P

Hozzászólás ideje:

Nem is erre gondoltam, hanem a hisztire, szemkikaparási kísérletekre, az ígéretekre, melyekben részletes leírásokat kapsz, hogy fog megszabadítani álmodban a férfiasságodtól, stb... :hehe:

Hozzászólás ideje:
Nem is erre gondoltam, hanem a hisztire, szemkikaparási kísérletekre, az ígéretekre, melyekben részletes leírásokat kapsz, hogy fog megszabadítani álmodban a férfiasságodtól, stb... :hehe:

Figy, akkor bíz oda a szép nagy család. :) Máskülönben meg sokkal kifinomultabb eszközei vannak. Incoming kukta, Incoming sodrófa...:)

Hozzászólás ideje:
Most rakódják ki az AN-225-öst, amely az ajándékainkat hozta:

Én majd ide kérném lepakolni ahová éppen az amerikai barátaink szállították le azt a sok kedvességet amit hoztak a DINASZTIÁNAK. :hehe:

756px-Hapag-Lloyd-Ship.jpg

Hozzászólás ideje:
Én majd ide kérném lepakolni ahová éppen az amerikai barátaink szállították le azt a sok kedvességet amit hoztak a DINASZTIÁNAK. :hehe:

Óóó, akkor nekem is hoztak egy konténerrel? :)

Hozzászólás ideje:

Jaj, unokaöcsi, ez még a tiéd. Nem olaj, sör van benne. Persze ez a kép még a tankolás előtt készült.

800px-Supertanker_AbQaiq.jpg

Na már rakodják is ki.

Lightering-grain-in-bangladesh.JPG

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? :hehe:

Jó. De inkább a KERESZTAPA nyissa.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? :hehe:

Már van ilyen, csak másik fórumon. Kicsit még párhuzamosan mennek a dolgok. :)

Másrészről meg.....mond csak, te csak így beszólogatsz a DINASZTIÁNAK? :):D:P

Hozzászólás ideje:

De jó a győrieknek.Itt Pesten most kezdődik a haddelhadd.A Szigeten üvölt a zene(ide hallom), és a szél már nagyon fúj az ajtót már be is vágta.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.