Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hm... hm... akkor én meg minden hónapban kicserélem a Mercedeseidet vadi új trabantokra (Úgyse járultál hozzá a nyugdíjamhoz, kedves DON). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hm... hm... akkor én meg minden hónapban kicserélem a Mercedeseidet vadi új trabantokra (Úgyse járultál hozzá a nyugdíjamhoz, kedves DON). Adjál neki néhány Zsigulit, Moszkvicsot, meg kispolszkit is, hogy válogathasson! A pénzszállítóit pedig cseréld le Barkaszokra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hm... hm... akkor én meg minden hónapban kicserélem a Mercedeseidet vadi új trabantokra (Úgyse járultál hozzá a nyugdíjamhoz, kedves DON). Mégis mit gondolsz ki vette neked azt a vadiúj oxigénpalackot melyet éltess korodban állandóan magad mellett cipelsz a spéci infúziós és katéteres állványokkal????? Nem is beszélve ugye az elfekvőről melyet direkte köréd építettem. No és ott van még ugye a full összkomfortos kriptád is. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Adjál neki néhány Zsigulit, Moszkvicsot, meg kispolszkit is, hogy válogathasson! A pénzszállítóit pedig cseréld le Barkaszokra! Ne hagyjuk ki a Zsuk-ot se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Mégis mit gondolsz ki vette neked azt a vadiúj oxigénpalackot melyet éltess korodban állandóan magad mellett cipelsz a spéci infúziós és katéteres állványokkal????? Nem is beszélve ugye az elfekvőről melyet direkte köréd építettem. No és ott van még ugye a full összkomfortos kriptád is. :) Az oxigénpalak, mely olyan dög nehéz, hogy már megdögölni sem lehet tőle. A katéteres cuccok, amik na... próbáld ki magad, azt rájösz, hogy mit vettél, teeee... Infúzió, melynek a gumicsöve még benzin leszívására sem alkalmas (próbáltam múltkor a merciknél). Elfekvő, melyről lehagytad az ablakokat és az ajtót. Mázli, hogy egy kőművest is benfelejtettél, így sikerült kijutni. Kripta... hát már az ajtó és ablak nélküli elfekvőt is célzásnak vettem, de a kripta óta hatványozottan nézek a hátam mögé. Már várom, hogy mikor kapok ajándékba ágy címen egy koporsót. Kapsz majd néhány Zapot hálám jeléül Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Kapsz majd néhány Zapot hálám jeléül Ó, az az áldott dédpapi szív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hasonlóan vagyok én is, de ha igazán a DON kedvébe akar járni akkor minimum von Ortisburg öcsém ajándékainál drágább dolgot tesz le a küszöb elé.Hja igen. Öcsém minden hónapban kicserélteti a garázsparkomat, vadiúj Mercedesekre. Ej kisunokám! Látom a logikádat kedves apósomtól örökölted... Csak halkan mondom, nehogy az asszony megneszelje: három osztályon felüli orosz gyévocskát (csajt) hoztam neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Ej kisunokám! Látom a logikádat kedves apósomtól örökölted... Csak halkan mondom, nehogy az asszony megneszelje: három osztályon felüli orosz gyévocskát (csajt) hoztam neked. Azt hiszem, hogy ameddig magam szponzorálom az erkölcsrendészeket addig ilyen dolgokból nem lehet probléma. Gari van rájuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Azé azt ne felejtsétek el, hogy a DON mamája igen tevékenyen részt vesz az üzletben, elvégre a kezében a varázs laptop és a pénzügyek És még fiacskájának is sokszor utánanéz több okból is Kislányom, hogy gondolhatsz ilyent, hogy rólad megfeledkeztem? Vagy bárki másról a családban? Természetesen mindenkinek hoztunk valami apróságot! Most rakódják ki az AN-225-öst, amely az ajándékainkat hozta: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Azt hiszem, hogy ameddig magam szponzorálom az erkölcsrendészeket addig ilyen dolgokból nem lehet probléma. Gari van rájuk? Nem is tőlük féltelek, hanem a kedves feleségedtől... Az asszonynép ilyen tekintetben randa dolgokra képes. Garancia? Miért ne lenne? Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nem is tőlük féltelek, hanem a kedves feleségedtől... Az asszonynép ilyen tekintetben randa dolgokra képes. Csak nem az elhagyásra célzol? Egy DON-tól??? Ugyan. Ilyen kiváltságokat amiket megkap nem nagyon fog megszabadulni. Nameg ugye ott az ő előélete is amit esküvőnkön Noel ATYÁNAK említett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nem is erre gondoltam, hanem a hisztire, szemkikaparási kísérletekre, az ígéretekre, melyekben részletes leírásokat kapsz, hogy fog megszabadítani álmodban a férfiasságodtól, stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Most rakódják ki az AN-225-öst, amely az ajándékainkat hozta: Remélem az én ajándékom az AN-225-ös Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Remélem az én ajándékom az AN-225-ös Nyugalom, papi, neked egy F-22-est hoztunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nem is erre gondoltam, hanem a hisztire, szemkikaparási kísérletekre, az ígéretekre, melyekben részletes leírásokat kapsz, hogy fog megszabadítani álmodban a férfiasságodtól, stb... Figy, akkor bíz oda a szép nagy család. Máskülönben meg sokkal kifinomultabb eszközei vannak. Incoming kukta, Incoming sodrófa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Most rakódják ki az AN-225-öst, amely az ajándékainkat hozta: Én majd ide kérném lepakolni ahová éppen az amerikai barátaink szállították le azt a sok kedvességet amit hoztak a DINASZTIÁNAK. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nyugalom, papi, neked egy F-22-est hoztunk. Tökkkkkéééééleteees Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Én majd ide kérném lepakolni ahová éppen az amerikai barátaink szállították le azt a sok kedvességet amit hoztak a DINASZTIÁNAK. Óóó, akkor nekem is hoztak egy konténerrel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Jaj, unokaöcsi, ez még a tiéd. Nem olaj, sör van benne. Persze ez a kép még a tankolás előtt készült. Na már rakodják is ki. Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Helyes, helyes...ez már aztán gondoskodás és biztosítás arra, hogy valóban teljes jogú DINASZTIATAGNAK érezd magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? Jó. De inkább a KERESZTAPA nyissa. Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? Már van ilyen, csak másik fórumon. Kicsit még párhuzamosan mennek a dolgok. Másrészről meg.....mond csak, te csak így beszólogatsz a DINASZTIÁNAK? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerintem nyithatnátok egy külön topikot a Családnak, és az egyéb Fontos maradjon meg eredeti céljának, nem? Én nem szeretném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Én nem szeretném. Jól van, sógor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jön a vihar.Végre vége ennek a rettenetes melegnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jön a vihar.Végre vége ennek a rettenetes melegnek. Én még úgy izzadok, mint a ló. Bár éjszakára itt is itt lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Győrben 20 fok van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. De jó a győrieknek.Itt Pesten most kezdődik a haddelhadd.A Szigeten üvölt a zene(ide hallom), és a szél már nagyon fúj az ajtót már be is vágta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Győrben 20 fok van. Pakson 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.