Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nálunk meg a különleges szülinapok a divatosak: unokatestvérem április 1-jén, húgom január 1-jén, én péntek 13-án, illetve egy haverom február 29-én született. :)

Ezek tényleg különlegesek :) Péntek 13-hoz nekem csak egy jelesebb esemény kötődik, én ilyen napon (júni 13,péntek) szóbeli érettségiztem, és mindjárt kezembe is vehettem életem első komolyabb bizonyítványát :|

Hozzászólás ideje:
Nem csak hogy egy napon van a szülinapunk, de amikor fórumozni kezdtem, Krande volt az első, aki válaszolt a Jedi Rend fórumán... :)

Ez az igazi, amikor nem csak a közös szülinap, hanem a közös hullámhossz is megvan. :)

Nekem az egyik emberke, akivel egy nap híján ugyanazon a napon születtem (bár nem ugyanabban az évben, mert van köztünk 10 év korkülönbség), épp az egyik munkatársam, akivel nagyon jól megértjük egymást. Szoktunk is néha-néha munkaidőn kívül is találkozni, annyira megvan az összhang. :|

Hozzászólás ideje:

Én egy osztályba jártam azzal a lánnyal az ötödéven, aki egy nappal utánam született, és ugyanazért a sorozatért rohantunk haza suli után :) Utána meg jól kidumáltuk :| Vannak ilyenek :)

Hozzászólás ideje:

Még abszolút időben vagy, hogy felköszöntsd. :)

Sajnos én is hadilábon állok ezekkel a családi ünnepekkel, mert a névnapok csak hagyján, azt jelzi a naptár, de a kis 20 tagú szűkebb családom minden tagjának ismerni a születésnapját, némi nehézséget okoz. Én az ilyeneket meg nem táplálom bele az Outlook-ba - pedig lehet, hogy ezt kellene. :D

Hozzászólás ideje:
Nem annak szántam. :)

Tudom.Nekem is van egy húgom aztán a férfi ismerőseim állandóan azt kérdezték, hogyan néz ki.Testvérként meg nehéz eldönteni, hisz nem nőként nézek rá.

Hozzászólás ideje:
Sajnos én is hadilábon állok ezekkel a családi ünnepekkel, mert a névnapok csak hagyján, azt jelzi a naptár, de a kis 20 tagú szűkebb családom minden tagjának ismerni a születésnapját, némi nehézséget okoz. Én az ilyeneket meg nem táplálom bele az Outlook-ba - pedig lehet, hogy ezt kellene. :D

Én beírtam a telefonom emlékeztetőjébe :)

Tudom.Nekem is van egy húgom aztán a férfi ismerőseim állandóan azt kérdezték, hogyan néz ki.Testvérként meg nehéz eldönteni, hisz nem nőként nézek rá.

Én erre a kérdésre a manapság már csak azt mondom, hogy menjen fel az iwiwre és nézze meg :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Boldog szülinapot neki is!

Ismerek olyat aki fél nappal utánam született, és semmi közünk egymáshoz, de nagyon semmi. Olyat is ismerek, aki 50 évvel előttem született és jóban vagyunk. Minap a MüPában összefutottam egy Transformers-rajongó ismerőssel aki anycinak nagyon szimpatikus volt, aztán utána derült ki, hogy a srácnak ugyanazon a napon van szülinapja mint anyci férjének volt.....

Hozzászólás ideje:
Jut fejembe, ma lett 26 éves a húgom :D

Tényleg, említetted is, boldog születésnapot neki :D

Igen, elég nehéz, mert ráadásnak szubjektív is, hogy ki szép :D Mondjuk vállalom, hogy szerintem az öcsém marha jó pasi első ránézésre, csak sajnos én ismerem a természetét is :D

Én erre a kérdésre a manapság már csak azt mondom, hogy menjen fel az iwiwre és nézze meg :D

Sajnos nekem évek óta nem sikerült megszoknom, hogy oda menjek fel infókért :D

Amint láthattad alább, megtörtént. :) Csodálatos! :D :D :D:)

Attól függ :P De a többiről nem nyilatkoznék, mert megsérteném szegény Oldie-t és azt nem szeretném :P

Hozzászólás ideje:
Én ismerek olyat is aki nem velem egynapon született és még soha életben nem találkoztunk. :D :D

Ez nem olyan nagy ritkaság épp egy fórumon :):D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.