MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Nálunk meg a különleges szülinapok a divatosak: unokatestvérem április 1-jén, húgom január 1-jén, én péntek 13-án, illetve egy haverom február 29-én született. Ezek tényleg különlegesek Péntek 13-hoz nekem csak egy jelesebb esemény kötődik, én ilyen napon (júni 13,péntek) szóbeli érettségiztem, és mindjárt kezembe is vehettem életem első komolyabb bizonyítványát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Nem csak hogy egy napon van a szülinapunk, de amikor fórumozni kezdtem, Krande volt az első, aki válaszolt a Jedi Rend fórumán... Ez az igazi, amikor nem csak a közös szülinap, hanem a közös hullámhossz is megvan. Nekem az egyik emberke, akivel egy nap híján ugyanazon a napon születtem (bár nem ugyanabban az évben, mert van köztünk 10 év korkülönbség), épp az egyik munkatársam, akivel nagyon jól megértjük egymást. Szoktunk is néha-néha munkaidőn kívül is találkozni, annyira megvan az összhang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Én egy osztályba jártam azzal a lánnyal az ötödéven, aki egy nappal utánam született, és ugyanazért a sorozatért rohantunk haza suli után Utána meg jól kidumáltuk Vannak ilyenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Krande, Gyoka:Boldog szülinapot kívánok nektek.Mit is kívánhatnék?Igyatok ma egy picit többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Jut fejembe, ma lett 26 éves a húgom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Jut fejembe, ma lett 26 éves a húgom Isten éltesse. Jól néz ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Még abszolút időben vagy, hogy felköszöntsd. Sajnos én is hadilábon állok ezekkel a családi ünnepekkel, mert a névnapok csak hagyján, azt jelzi a naptár, de a kis 20 tagú szűkebb családom minden tagjának ismerni a születésnapját, némi nehézséget okoz. Én az ilyeneket meg nem táplálom bele az Outlook-ba - pedig lehet, hogy ezt kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Isten éltesse. Jól néz ki? Ez gonosz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Ez gonosz volt. Nem annak szántam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Nem annak szántam. Tudom.Nekem is van egy húgom aztán a férfi ismerőseim állandóan azt kérdezték, hogyan néz ki.Testvérként meg nehéz eldönteni, hisz nem nőként nézek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. (szerkesztve) Jól néz ki? Volt egy kutyám úgy hívták, hogy BINGÓÓÓÓ!!!! Szerkesztve: 2009. Június 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Frenkie: Köszi szépen! Jut fejembe, ma lett 26 éves a húgom Kicsi a világ! Boldog szülinapot neki is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Sajnos én is hadilábon állok ezekkel a családi ünnepekkel, mert a névnapok csak hagyján, azt jelzi a naptár, de a kis 20 tagú szűkebb családom minden tagjának ismerni a születésnapját, némi nehézséget okoz. Én az ilyeneket meg nem táplálom bele az Outlook-ba - pedig lehet, hogy ezt kellene. Én beírtam a telefonom emlékeztetőjébe Tudom.Nekem is van egy húgom aztán a férfi ismerőseim állandóan azt kérdezték, hogyan néz ki.Testvérként meg nehéz eldönteni, hisz nem nőként nézek rá. Én erre a kérdésre a manapság már csak azt mondom, hogy menjen fel az iwiwre és nézze meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Na ugyanezt mondom én is. Aki kíváncsi rá az felmegy iwiwre és megsasolja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Na ugyanezt mondom én is. Aki kíváncsi rá az felmegy iwiwre és megsasolja Amint láthattad alább, megtörtént. Csodálatos! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Amint láthattad alább, megtörtént. Csodálatos! :D Nem láttam sehol, hogy említetted volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. A bingós hsz-e nem volt elég egyértelmű? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Na most így reggel már igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog szülinapot neki is! Ismerek olyat aki fél nappal utánam született, és semmi közünk egymáshoz, de nagyon semmi. Olyat is ismerek, aki 50 évvel előttem született és jóban vagyunk. Minap a MüPában összefutottam egy Transformers-rajongó ismerőssel aki anycinak nagyon szimpatikus volt, aztán utána derült ki, hogy a srácnak ugyanazon a napon van szülinapja mint anyci férjének volt..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Én ismerek olyat is aki nem velem egynapon született és még soha életben nem találkoztunk. Persze most jöhetne az a kérdés, hogy akkor meg honnan ismerem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Jut fejembe, ma lett 26 éves a húgom Tényleg, említetted is, boldog születésnapot neki Tudom.Nekem is van egy húgom aztán a férfi ismerőseim állandóan azt kérdezték, hogyan néz ki.Testvérként meg nehéz eldönteni, hisz nem nőként nézek rá. Igen, elég nehéz, mert ráadásnak szubjektív is, hogy ki szép Mondjuk vállalom, hogy szerintem az öcsém marha jó pasi első ránézésre, csak sajnos én ismerem a természetét is Én erre a kérdésre a manapság már csak azt mondom, hogy menjen fel az iwiwre és nézze meg Sajnos nekem évek óta nem sikerült megszoknom, hogy oda menjek fel infókért Amint láthattad alább, megtörtént. Csodálatos! :D Attól függ De a többiről nem nyilatkoznék, mert megsérteném szegény Oldie-t és azt nem szeretném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Én ismerek olyat is aki nem velem egynapon született és még soha életben nem találkoztunk. :DPersze most jöhetne az a kérdés, hogy akkor meg honnan ismerem Internetről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Internetről Ez az! Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog Születésnapot Krande, Oldie húgának és Gyokának Oldie neked meg boldog névnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Kösz Jake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Ma ünneplik a névnapjukat az Oldfighterek? Hát akkor happy namedayt vénember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Jaja. Sőt, a mai nap van a piszok dögök, szemtelen disznók és az agyalágyultak névnapja is Lubickolhatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Köszi szépen, Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Én ismerek olyat is aki nem velem egynapon született és még soha életben nem találkoztunk. :D Ez nem olyan nagy ritkaság épp egy fórumon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.