Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Aki esetleg néz Viasatot, és látta már a Meglesni és megszeretni előzetesét, az segíthetne nekem kideríteni, hogy mi annak a számnak a címe, amit ott játszanak? Szeretném leszedni, de előadó és cím nélkül nem megy Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. http://www.amazon.com/gp/product/B000000GT...v=glance&n=5174 Itt van pár részlet az film OST-jéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. De ez a szám nincs köztük. Gondolom, nem a film zenéjéhez tartozik, csak a Viasatnál alákeverték. Pedig annyira tetszik Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Nem lehet hogy az addicted to love című zenére gondolsz?(van egy ilyen átalakított lostos video is) Mert ez a film eredeti címe.Hátha összefügg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) Igen, ez lesz a te embered sztem. Az eredeti: http://www.youtube.com/watch?v=FUfj_TES98Q Szerkesztve: 2006. Július 21. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm a segítséget, de nem ez az a szám De tényleg köszi, hogy próbálsz segíteni Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm a segítséget, de nem ez az a szám De tényleg köszi, hogy próbálsz segíteni Donát Pedig a film trailere alatt is ez a szám megy, megnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Biztos, hogy nem ez megy alatta Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Biztos, hogy nem ez megy alatta Donát Úgyértem hogy a film eredeti trailere alatt megy. http://www.movies.warnerbros.com/pub/dld/a...ed/addicted.mov Egyébként megnéztem a reklámot, és tudtam is hogy ki énekelte azt a számot, de nem ugrik be.És sajnos elfelejtettem a dallamot.Asszem néger az előadó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Ja, hogy az eredeti trailer alatt Akkor az előbb félreértettelek. Gondolkozz rajta, hátha beugrik, mert nagyon úgy tűnik, te vagy az egyetlen esélyem ezügyben Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Gondolkozz rajta, hátha beugrik, mert nagyon úgy tűnik, te vagy az egyetlen esélyem ezügyben Nem ő az egyetlen. Én is láttam a viasotos előzetest, nagyon ismert szám, ezerszer játszották már, mégsem ugrik be. Viszont, ha hallanám, tuti, felismermén, vagy csak olvasva név/címről is beugrana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. hát én is felismerném hallás után, de ez alapján nem tudom letölteni Gondolkozzatok rajta, hátha. Vagy ha valami módon megtudjátok az előadót, légyszi szóljatok Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hadjáratom a zeneszám megismerésére sikeres volt: Maroon5 - This love. http://www.youtube.com/watch?v=Cn1OJe-34hk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Óóóóóóó!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! Ezt nem fogom elfelejteni... nagyon szépen köszönöm. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Óóóóóóó!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! Ezt nem fogom elfelejteni... nagyon szépen köszönöm. Donát. Nagyon szivesen!Emailt írtam a Viasatnak, és szerencsére tudtak rá válaszolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hogy ez nekem nem jutott eszembe... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hogy ez nekem nem jutott eszembe... Donát. Az esetek 90 %-ban nem írnak vissza. Úgy látszik a Viasat ebben is kivétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Az esetek 90 %-ban nem írnak vissza. Úgy látszik a Viasat ebben is kivétel. Nekem az RTL már többször is visszaírt, hasonló kérdésekkel kapcsolatban. Mi a zenéje az előzetesnek, fogják-e ezt vagy azt ismételni stb. szinte mindig visszaírtak, bár nem mindig adtak érdemleges választ. TV2 nekem még sosm írt vissza, de olvasási visszaigazolást kaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Még nekem sem írak vissza, bár az esetek 90%-ban anyázó levelet kaptak tőlem. Főleg miután megvágták az Alien 4-et... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Főleg miután megvágták az Alien 4-et... Azt én se bírtam. Kapcsolhattam ki a videót, amikor kiszúrtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Én az RTLnek tiszteletteli levelet írtam, rám sem bagóztak.... assszem ha meg is van a vívásunk, azt csak fénykarddal a kézben lehetne elkunyerálni tőlük... Vagy tréningezhetünk egy leendő nagy SWzésre.... talán az évforduló kapcsán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Nekem hála istennek akkor már megvolt gyári kazin, dehát azt kímélni kellett, meg mégis egy ilyen kaliberű művet gyaláztak meg Képzelem te milyen dühös lehettél akkor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Na gyerekek, én most leléptem, elméletileg vasárnapig, de lehet, hogy jövő hét vasárnapig nem leszek. Szóval addig jó fórumozást Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Jó utat és kellemes kikapcsolódást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Köszönöm. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Az Erő legyen veled! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Na gyerekek, én most leléptem, elméletileg vasárnapig, de lehet, hogy jövő hét vasárnapig nem leszek. Szóval addig jó fórumozást Donát. Légy jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Jó szórakozást.Megvárunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Jó mulatást, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hi all! Visszavagyok - majd még írok bővebben csak el kell kezdenem a kipakolást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.