Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Én szabadidőmben egy ötödikes és egy nyolcadikos kissrácot korrepetálok, és gond nélkül tud írásban és fejben szorozni, osztani. 1:1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Én szabadidőmben egy fórumközösséget korrepetálok... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Az sem rossz, sőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Szabadidő?! Ismeretlen fogalom Én örülök a korrepetálásnak. A tudás bárhonnan jól jön. Egyéb is meg, nem fontos is, ma leugrottam egy három méter magas lössz fal tetejéről onnét nem tűnt annyinak, túléltem. Jó harcoshoz méltóan folytattam a célbalövést. Rájöttem, hogy a max lőtáv pontos lövéshez 40 méter az ijjamnál, de ott büntet a legkisebb hibáimért is. Bal alkarom teli van az ideg által okozott foltokkal. Egyébként megleltem a lekibékém, csak vigyorgok. A nap jó híre, hogy készül az istenek itala. Szerkesztve: 2009. Július 25. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Eh, leugorni nem nagy kunszt. Bezzeg fordítva! Ambrozia, ambrozia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Eh, leugorni nem nagy kunszt. Bezzeg fordítva! :DAmbrozia, ambrozia? Mennyei manna vagy kakaó Ahhoz jedinek kéne lennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Orki, alkarvédő mellett is kék foltok? Az durva! Vagy esetleg olyat nem használtál? Az ilyen ugrálásokkal meg vigyázz! Ott a büntetés komolyabb, ha hibázol... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Van alkarvédőm de csak dísznek, idegesít. Tudom, föntről nem látszott olyan magasnak, én is meglepődtem, mikor földre csattantam. Viszont az istenek itala első felvonás elkészült és eddig nagyon finom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Viszont az istenek itala első felvonás elkészült és eddig nagyon finom. Én ma estére újítottam egy üveg Coronita sört Az is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Én ma estére újítottam egy üveg Coronita sört Az is jó Megint sörözöl? Balaton óta nem ittál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megint sörözöl? Balaton óta nem ittál. Kell néha Izé... mióta is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Most aztán már tényleg elegem van... mindegy, biztos másnak is vannak ilyen napjai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Most aztán már tényleg elegem van... mindegy, biztos másnak is vannak ilyen napjai. Mi a baj Donát? Bántott valaki? Leütjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem... annál gyorsabban futok, hogy bárki is bántson Lelki ügy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem... annál gyorsabban futok, hogy bárki is bántson Lelki ügy. Akkor remélem hamar rendeződik a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Gondolom hölgy van a dologban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Is-is. Van szerepe a nőknek is ebben, az tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Végre legalább már tudok ide írni.Vagy két órája nem ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Is-is. Van szerepe a nőknek is ebben, az tény. Több nő? Kitartás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Most aztán már tényleg elegem van... mindegy, biztos másnak is vannak ilyen napjai. Sajnos néha előfordul mással is Valahogy túl kell rajta esni, kivárni, míg elmúlik, én még más orvosságot erre nem találtam. Csak elmúlik hamar, meglátod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem Jó nyaralást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Phobos egyből lecsapott a lehetőségre, és máris nyugdíjazott engem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem A Balatonon csak horogra akad egy csajszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. (szerkesztve) Mi ez az ellenséges hangulat ellenem? Szerkesztve: 2009. Július 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Jake: Általában horogra szokott. Szó szerint Phobos: Látod azt a kék-sárga vigyorgó akármit a sor végén? Na az utal arra, hogy csak vicceltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. (szerkesztve) Jake: Általában horogra szokott. Szó szerint Horgászni szoktál a Balcsin, és horogra akad egy szép sellőlány? Szerkesztve: 2009. Július 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem MUHAHAHA, te azt csak hiszed! Majd amikor az orrod előtt vonulnak a jobbnál jobb nők tenyérnyi bikinikben akkor aztán mindenen fog járni a fejed, csak éppen nem a "tisztánlátáson" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Ok, rendben És kívánom, hogy tényleg fogj egy szép sellő kisasszonyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. MUHAHAHA, te azt csak hiszed! Majd amikor az orrod előtt vonulnak a jobbnál jobb nők tenyérnyi bikinikben akkor aztán mindenen fog járni a fejed, csak éppen nem a "tisztánlátáson" Amikor a 15-17 éves félmeztelen német csajok süttetik a cickóikat , te meg ott fetrengesz a pléden, és kb ez megy: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.