Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Amikor a 15-17 éves félmeztelen német csajok süttetik a cickóikat , te meg ott fetrengesz a pléden, és kb ez megy: Eh, németek. A magyar lányoknál nincsennek szebbek De én inkább a húszhoz közeli csajokat ajánlanám neki. De lehet, hogy csak a vén fejem beszél most belőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Eh, németek. A magyar lányoknál nincsennek szebbek De én inkább a húszhoz közeli csajokat ajánlanám neki. De lehet, hogy csak a vén fejem beszél most belőlem Amikor én voltam legutóbb, akkor kb az a korosztály vett körbe engem a placcon De persze a jó 20-as német tyúkok is ott barnították szeplős testüket. hehe Azért említettem a németeket, mert általában ők monokiniznak ilyen helyeken. Magyar lány nagyon ritkán mutogatja az izéjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. (szerkesztve) Amikor a 15-17 éves félmeztelen német csajok süttetik a cickóikat , te meg ott fetrengesz a pléden, és kb ez megy: Általában nem ez megy, hanem fogom magam, és odamegyek hozzájuk Oldie: Jobb egy epekedő 17-18-as, mint egy "bejáratott" 20-as, tapasztalat. Szerkesztve: 2009. Július 27. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. (szerkesztve) Oldie: Jobb egy epekedő 17-18-as, mint egy "bejáratott" 20-as, tapasztalat.Hogy egy tanult ember mondását idézzem: Jobb egy új, fényes csizma, mint az amiben már belesz*rt a tehén. Szerkesztve: 2009. Július 27. - Ody Mandrell Ne használj csúnya szavakat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Amikor én voltam legutóbb, akkor kb az a korosztály vett körbe engem a placcon De persze a jó 20-as német tyúkok is ott barnították szeplős testüket. hehe Azért említettem a németeket, mert általában ők monokiniznak ilyen helyeken. Magyar lány nagyon ritkán mutogatja az izéjét. Izé, izé ....magyar férfi legszebb szava amit ajkára vehet (nana, nem "pont" vizuális hatást akarom érzékeltetni ) az a szép, formás női mell. Van más testrész is, de ezt múltkor Ody még képrejtvényben is kitörülte. A Renault embléma talán segíthet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Általában nem ez megy, hanem fogom magam, és odamegyek hozzájuk Oldie: Jobb egy epekedő 17-18-as, mint egy "bejáratott" 20-as, tapasztalat. Oh, fogod te még ezt másképp is tapasztalni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Izé, izé ....magyar férfi legszebb szava amit ajkára vehet (nana, nem "pont" vizuális hatást akarom érzékeltetni ) az a szép, formás női mell. Van más testrész is, de ezt múltkor Ody még képrejtvényben is kitörülte. A Renault embléma talán segíthet. Ée a fiúké a Ferrari embléma? Az ágaskodó paci? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Oldie: Jobb egy epekedő 17-18-as, mint egy "bejáratott" 20-as, tapasztalat. Jól mondod, Donát, a balatoni éjszakában a sok tizenéves ott fog sikítozni veled mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Oh, fogod te még ezt másképp is tapasztalni Mit mondjak... nem zárkózom el a tapasztalattól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Mit mondjak... nem zárkózom el a tapasztalattól Te még bőven "garázdálkodhatsz" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. WARNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a szívást.Tegnap elment a net semmi se be se-ki.Csak a Skype müködött.Ma hazajövök ugyanaz.Se email se web se torrent se msn.KIpróbáltam mindent ami eszembe jutott(rendszervisszaállítás, automatikus indítást megnéztem nem-e indul valami nem odaillő, a szolgáltatásokat is megnéztem).Végén felhívtam a szolgáltatót, mondja náluk minden ok, nálam van valami ami fogja a netet.Minden létező dolgot kikapcsoltam az automatukus indításból, leszedtem a tűzfalat és a vírusírtót.Eredmény semmi.AVG vírusírtóm van.Le lett uninstallálva, kiszedve az automatikus indításból is.Na mégegyszer megnéztem a szolgáltatásokat, és ott volt egy olyan hogy AVG watchdog ami futott.Ismétlem, le volt szedve, kettő egy vírusírtóra ki gyanakszik?Kivettem a pipát, újraindít, és láss csodát van net.Egy nyomorult vírusírtó egyik szolgáltatása teljesen leblokkolta a kimenő-és bejövő forgalmat.Olyat káromkodtam utána, meg ugye 31 perces beszélgetésembe került a helpdeskessel úgy hogy én jöttem rá a megoldásra. Tehát AVG vírusírtót messzi elkerülni. Donát:Bátor vagy.Én egy haverommal tavalyelött nem mertünk odamenni két nőhöz(pedig kb 35 évesek voltak) a balcsin.Egész nap bíztattuk egymást(elmegyek sörért majd utána, menj te oda stb).A végén persze nem mentünk oda, este meg elmondtuk egymást mindenféle gyáva alaknak. Mindíg irígyeltem azon hímnemüeket akik mindenféle gátlás nélkül megszólítanak egy nőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Nofene... Mondjuk az AVG-t eddig se hazsnáltam, de ezután akkor biztosan nem is fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Én azt bírom, mikor a tűzfal fogja le a netet... bár mondjuk van benne logika: ha nem engedik a netet működni, nem jön vírus a gépre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Frenkie: Ez csak rutin dolga. Gondolj arra, hogy milyen nehéz volt elmenned az első, második fórumtalira. Minél többet jössz, utána egyre rutinosabb vagy, és egyre kevésbé okoz gondot. Ugyanígy van ez a nőknél is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Frenkie: Ez csak rutin dolga. Gondolj arra, hogy milyen nehéz volt elmenned az első, második fórumtalira. Minél többet jössz, utána egyre rutinosabb vagy, és egyre kevésbé okoz gondot. Ugyanígy van ez a nőknél is. Persze, egészen addig, míg az aktuális barátnője nem fogja nehezményezni ezt a...khm..."rutint". Ez az AVG-s dolog ritka nagy szívás. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. A mai nap már sokkal jobb volt, most megyek 12 napra a Balatonra, szóval bízom benne, hogy kitisztul a fejem Jó nyaralást Magyar lány nagyon ritkán mutogatja az izéjét. Természetesen, magyar lányok ennél azért önérzetesebbek Én azt bírom, mikor a tűzfal fogja le a netet... bár mondjuk van benne logika: ha nem engedik a netet működni, nem jön vírus a gépre Milyen igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Régebben, mikor kisiskolás voltam egész nyáron otthon ültem. Most minden megváltozott. Csak úgy hemzsegnek a programok, magyarsziget, zselici bortúra, lovardázás stb. Nem panaszkodni akarakok, csak szüleim minden egyes pontnál kifogásolnak valamit. POnt most?! Végülis két éve élek külön, nem játszottam el a bizalmukat, sokkal szerényebb kamasz és fiatal felnőtt vagyok, mint ők voltak, akkor miért aggodalmaskodnak, húzzák a szájukat?! A tapasztaltabb felnőtt fórumosok adjanak tanácsot, lécci....... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hát én nem is tudom, hogy melyik oldalt képviseljem Fősulis korszakomat elhagytam, családos ember meg még nem vagyok. Szerintem ne aggódjál miattuk, majd kinővik ezt a fajta modort amit most képviselnek. Te meg maradj meg olyannak amilyen vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Frenkie: Ez csak rutin dolga. Gondolj arra, hogy milyen nehéz volt elmenned az első, második fórumtalira. Minél többet jössz, utána egyre rutinosabb vagy, és egyre kevésbé okoz gondot. Ugyanígy van ez a nőknél is. Azért egy fórumtali más.Fórumtalin szinte semmi esély, hogy elküldenek a francba, meg ugye nem igazán számít a kinézeted. Ha úgy néznék ki mint mondjuk Noszály Sándor akkor nem sokat teketóriáznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Orki. Egyszerűen aggódnak érted és féltenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Azért egy fórumtali más.Fórumtalin szinte semmi esély, hogy elküldenek a francba, meg ugye nem igazán számít a kinézeted. Á, frenike ne hidd ezt! Én is így voltam vele, míg el nem kezdtem olvasni Kati női újságait. Ott kiderül, hogy a szép nőkhöz kevesen mennek oda ilyen indittatásból és ezért nem sokuknak van rendes pasija. Az meg, hogy a nők jöjjenek hozzánk, a férfiui büszkeségünket sértené Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Az meg, hogy a nők jöjjenek hozzánk, a férfiui büszkeségünket sértené Ez az egyik legnagyobb hülyeség amit valaha hallottam. Hozzám bármikor oda jöhet egy nekem tetsző csaj, nem sértené semmilyen büszkeségemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Ez az egyik legnagyobb hülyeség amit valaha hallottam. Hozzám bármikor oda jöhet egy nekem tetsző csaj, nem sértené semmilyen büszkeségemet. Ok, én tudom ezt, de a női újságokban ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Teljesen egyetértek Odyval. Az lenne a legutolsó, hogy én elkergessek egy ilyen csajt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Ok, én tudom ezt, de a női újságokban ez van Női újságokban az is van, hogy első a férfi belsője, csak ezután érdekli őket a kinézett, de a kövi oldalon már azt láttod, hogy fújolnak az egészséges férfi sörhasra és miként csorgatják a nyálukat a kockás hasizommal rendelkezőkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Női újságokban az is van, hogy első a férfi belsője, csak ezután érdekli őket a kinézett, de a kövi oldalon már azt láttod, hogy fújolnak az egészséges férfi sörhasra és miként csorgatják a nyálukat a kockás hasizommal rendelkezőkre. Mondjuk igen, írnak elég nagy baromságokat. Pl. ma ezt olvastam:5 dolog, ami tilos a pasikkal: 1. Rohangálni utánuk 2. Bőgni utánuk, miután kidobtad őket 3. Versengeni értük a barátnőddel 4. Megváltozni a kedvükre 5. Túl idős pasiba belezúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Ok, én tudom ezt, de a női újságokban ez van Női újságokban férfi lélekről olvasni olyan, mintha a Fradi újságban az Újpestről olvasnál leírást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Ha úgy néznék ki mint mondjuk Noszály Sándor akkor nem sokat teketóriáznék. FÚJJ! A nagy Ő rémálmaimban se jöjjön elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. (szerkesztve) Na igen... A "fontos" belső értékeink... Ők a Szent Szüzek, mármint, ha mi is halljuk... Egymás közt meg olyan szexmániás dumákat vágnak le, ha azt hiszik nincs férfi a közelben, vagy olyan jóban vagyok velük, hogy nem zavarom őket, hogy néha elpirulok suttyomban... Szerkesztve: 2009. Július 28. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. FÚJJ! A nagy Ő rémálmaimban se jöjjön elő. Azt hittem ő a nők bálványa.Lehet hogy David Beckham se az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.