orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem, húgi, sajnos ez nem. Azért örülök, hogy mégis jól érezted magad és nem történt végülis semmi komolyabb gond. Csak nem az a népmesemondó volt kint aki már volt a Fábry showban? Sajna most a neve most nem jut szembe. :S A HVIM elnőkének az öccse volt, viseletben, a történeket az orszégrésznek megfelelő ízes tájszólással adta elő. Volt táncház, nagyon látvánoyos mikor két-három srác neki áll figurázni, legényest vagy verbunkot járni. A sámánok ötletket adtak a szerepjátékhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Úgy tudom, hogy valami íjászbemutató is volt Nem indultál el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Üdv újra itt Donát! Rólad el is tudom képzelni, hogy csajozol ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Úgy tudom, hogy valami íjászbemutató is volt Nem indultál el? Bemutatón volt Kassai, végvári vitézek, lovagi torna, sólymászat stb. Igyekeztek minnél átfogóbbak lenni. Most megnéztem a tv2 naplóját, látszik, hogy direkt a kirívó esetekre vadásztak, de azért khm a szervezőket sem kellett félteni. Íjászaton talpasokkal lőttem. Nagyon pontosak, viszont lassúak, máshogy töltenek, lőnek, céloznak. Én gyors vagyok vessző/2sec, de a pontosság nem az erősségem. Beletalálok a célba és számomra az épp elég, hogy melyik körbe az nem lényeg. Annak örültem, hogy jól belém verték az alapokat itt Sóskúton, mert többen megdicsérték a tachnikámat és a dinamikusságot, jól esett. Indultam versenyen, de iszonyat másnapos voltam, két órát aludtam, így a 60ból, talán 22 pontot lőttem. De mondom alig láttam, alig áltam a lábamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hát miféle lőre célzóvíz volt az? Gondolkoztam azon, hogy egy nap ki lehetne majd nézni oda jövőre. Innen nincs is messze, pár megálló Már csak abban reménykedek, hogy akkor mások lesznek a körülmények. Boszniai piramis beszámoló is volt? Tessék már neked is valami egységes beszámolót is írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Hát miféle lőre célzóvíz volt az? Gondolkoztam azon, hogy egy nap ki lehetne majd nézni oda jövőre. Innen nincs is messze, pár megálló Már csak abban reménykedek, hogy akkor mások lesznek a körülmények. Boszniai piramis beszámoló is volt? Tessék már neked is valami egységes beszámolót is írni Leírhatalan! Az Imf hitelek működésétől át, a megújuló energia forrásokig, ődstörténettől a pirasmisokig, minden volt, mint a búccsuban, kedvencem a hátrafelé nyilazás és attila szimbolikája volt. Gyere nyugodtan. Az esti konccerteket hála Istennek jó vegyesen állították össze, mindenki talált megfelelőt, tehát volt népzene, metál, rock és skinhead zene is, lehetett válogatni, bár én az öszesen ott voltam. Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Üdv mindenkinek! Visszajöttem... Üdv neked itt újra, azért remélem, jól érezted magad, mert azt nem írtad Remélem ez rám nem vonatkozik. Figy, Donát nevével kezdte a szöveget, szóval ne vedd magadra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Üdv neked itt újra, azért remélem, jól érezted magad, mert azt nem írtad Figy, Donát nevével kezdte a szöveget, szóval ne vedd magadra Csajok között?????????????????????????????????????????????? A másik témát meg már kitárgyaltuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem csak lányok vannak a világon, másról is szól a nyaralás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem csak lányok vannak a világon, másról is szól a nyaralás Pl ivásról reggeltől estig :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Pl ivásról reggeltől estig :P Na itt a másik nagy alkoholista. Fogadjunk Jake, hogy eddig a tej volt a legerősebb ital amit ittál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Welcom home, Lord Donát! Oldiból milyen jó bulvárlap szerkesztő lenne. Úgy érdekli mások magánélete, mintha neki nem is lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Welcom home, Lord Donát! Oldiból milyen jó bulvárlap szerkesztő lenne. Úgy érdekli mások magánélete, mintha neki nem is lenne Engem nem érnek ilyen izgalmak, hogy Balaton....popsi úszik előttem oda-vissza...... egy héten belül öt csaj egymás után... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hát igen, az ilyen izgalmakhoz erősen az kell, hogy levonszold az üleped a Balatonra. Mint én ma. Haverral felültünk a bringára, aztán meg sem álltunk a tóig, és bringázgattunk kicsit mellette (Veszprém-Almádi-Alsóörs vonalon). És mennyi szép nő volt ott, ojé. Láttunk egy olyan csajt, aki miatt majdnem felbuktunk. Olyan lökhárítói voltak, hogy akkor sem lenne baja, ha egy kamion menne neki. És max 16-17 éves lehetett, szóval még fejlődő szervezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Erről a sok élményről most ez a dalocska jut eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Amúgy nagyon aranyos ez a három pindur-pandur. Emlékeztetnek a mi hármas kölykeinkre, azok is ki tudtak találni mindenféle lehetetlen dolgot. Ráadásul akkor alakítottuk át a húgom szobáját, és mivel az anyjuk a húgomat választotta magának gazdául, így mindig utánna hurcolta a kölyköket. Amikor az átalakítás miatt a húgom apámék szobájában aludt, akkor a macska ott babázott le. Miután visszaköltözött, átvitte az ő szobájába a kölyköket. De mivel ott még nem volt minden a helyén, a kicsik élvezték a szétszóródott kacatok és bútorok közötti rohangálást. Az anyjuk meg nem győzte összekapkodni őket, pedig csak a szobába voltak Hát ez nagyon aranyos történet. Hát igen, az ilyen izgalmakhoz erősen az kell, hogy levonszold az üleped a Balatonra. Mint én ma. Haverral felültünk a bringára, aztán meg sem álltunk a tóig, és bringázgattunk kicsit mellette (Veszprém-Almádi-Alsóörs vonalon). A Balcsiról jövet megint bementünk Veszprémbe, az állatkertbe (35 fokban igazi afrikai szafari érzés volt a Gulya-domb tetején nézegetni Pablo-t, meg a többi legelészőt), és épp arra gondoltam, hogy innen aztán a Balaton csak egy biciklitúra távban van. És legalább meg is érte, ahogy olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hát igen, az ilyen izgalmakhoz erősen az kell, hogy levonszold az üleped a Balatonra. Mint én ma. Haverral felültünk a bringára, aztán meg sem álltunk a tóig, és bringázgattunk kicsit mellette (Veszprém-Almádi-Alsóörs vonalon). És mennyi szép nő volt ott, ojé. Láttunk egy olyan csajt, aki miatt majdnem felbuktunk. Olyan lökhárítói voltak, hogy akkor sem lenne baja, ha egy kamion menne neki. És max 16-17 éves lehetett, szóval még fejlődő szervezet. Hja aki ugye egy köpésnyire lakik tőle És egyedülálló ugye, már ami a többit illeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hja aki ugye egy köpésnyire lakik tőle És egyedülálló ugye, már ami a többit illeti. Te mindenre találsz kifogást. Remélem azért az utcára kimész pár hetente. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Te mindenre találsz kifogást. Remélem azért az utcára kimész pár hetente. Kapaszkodj meg öregem, naponta elhagyom a kérót :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Oldie, Jake: Nem fekszem le idegennek el, úgyhogy ilyen történetet ne is várjatok Az öttől fölfelé az együtt bulizásra - ismerkedésre - max smárolásra vonatkozott (igaz az a legtöbb esetben megvolt). Ennyi elég lesz? :) MissKarrde: Azért nem bocsátkoztam hosszabb élménybeszámolóba, mert nagyon beteg vagyok, láz, fejfájás, hányinger, hasmenés... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. MissKarrde: Azért nem bocsátkoztam hosszabb élménybeszámolóba, mert nagyon beteg vagyok, láz, fejfájás, hányinger, hasmenés... :S Napszúrás? Jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Inkább valami vírus... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Inkább valami vírus... :S Jövő péntekre meg kell gyógyulnod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Csak nehogy sertés influenza legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Donát jobbulást. De azért picit gyanús vagy nekem most, hogy így sorolod a bajaidat. Biztos nem volt több a csajokkal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Phobos: Ha napokon belül örökre eltűnök, akkor az volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Phobos: Ha napokon belül örökre eltűnök, akkor az volt. Már látom a szellemed az avatarodon Jobbulást Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Donát jobbulást. De azért picit gyanús vagy nekem most, hogy így sorolod a bajaidat. Biztos nem volt több a csajokkal? Jobbulást Donát! Oldie a szifilisznek nem ezek a tünetei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Mindenesetre, én is jobbulást kívánok. Remélem van aki ápolgathat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Aerosmith's énekese lezuhant a színpadról a minap, csúnyán megütötte magát. A közönség meg nevet rajta.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.